МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 122
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Тедулина, честит рожден ден и от мен!!!    bouquet
Да си винаги засмяна, здрава, обичана и много, много щастлива! Весел празник днес и много подаръци   happy bd bdbaloni
Като гледам снимките, Ран наистина е бил послушен   Grinning  Ох, дано и ние сме така други ден   Praynig  Пък заедно с кръщенката ще направим и прощъпулник, че много го забавихме.... тя момата вече тича...  Laughing

# 241
Честит Рожден ден и от мен Тедулина!
Да си най-обичаното цвете на твоите мъже!  bouquet

Привет и от нас!
Да ви се похвалим, вчера ни беше първи ден на кухня и нашето малко момче всичко си изяде, чак се изненадах.
Баткото продължава да ми прави номера, но вече по-малко им обръщам внимание, че не ми се ще да се ядосвам. Не знам вие как сте, но наш Дани става такъв побойник, че чак вече започва да ме плаши. Не стане ли по неговата и започва да раздава шамари, че и батко си полага.
Страшно много ме ревнува, днес например, бях у свеки, а там е племеницата на мъжа ми, тя е 2 месеца по-малка от нас и сега свеки я гледа. Милата дали се е натажила за майка си не знам, (майка й е във Франция, само с девера ми се прибраха), такъв рев да бъде в мен, че чак ми дожаля и на мен. Никой не признаваше освен мен, а Дани само докато я види, че е в ръцете ми, рев и него да взема, взема ли ги и двамата в ръцете ми, той започва да я бута с една ръка да се маха. Иначе няма проблеми да ходи в други хора, но пуста ревност, на никой не ме дава.

Цвети, страхотни снимки, още веднъж да ви е живо и здраво християнчето. Аз чесно да ви кажа, сега малко ме е яд, защо не кръстих Дани на баща си. Сега, който ни види, все пита на баща ми ли съм го кръстила, ама пусто името Стоян, толкова странно звучи от устата на исландец, че то му се губи красотата. Но пък има Стефан в исландския именик, ама да ме пита някой защо не го направих. Не, че Даниел не ми харесва, обожавам това име, ама на...

Ами това е засега, целувки на всички!

# 242
Честит Рожден Ден, Tedulina !  Grinning

Цветина , хубави снимки. Simple Smile Голям сладур е Ран !!! Кога и къде излиза на dvd "Момчето си отива"?

Аз сега се боря с изпити и нямам много време за форума  Laughing
Вчера бях за изпит- взех го  bowuu , остават още 5  Mr. Green

# 243
  • София
Ч.Р.Д на Tedulina и от мен!
 Желая много здраве , много радост и много прекрасни моменти с любимите хора!

# 244
  • София
Мами , прдполагам правите вече планове за лятото.Ще водите ли малките мартенчета на море.Ние бяхме миналата година ( макар,че той не плажуваше), и сега също смятаме да го водим с баткото .Миналата година беше по-лесно с храненето ( пюрета, каши, ад.мляко) , ама сега трябва да се готви нещо.Именно затова решихме и тази година да бъдем при брат ми в Бургас, поне имам всички удобства и мога да му приготвям манджички, да се перем  и т.н. На плаж ходим на Черноморец или на Крайморие.Има малки и приятни плажчета, които са сем. с малки деца са идеални. После 1( през август) месец на Родопите.Хич не обичам да събирам багажи и да се пътува, ама.........

# 245
  • Варна
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!

Снощи си изкарахме много добре и Иси следобяд си поспа 3ч., та издържа до 22ч.  Laughing. Милото беше толкова доволно, че имахме гости. А като видя приятелката ми и се лепна отгоре и  Hug. Много сладък беше. Интересно как си познава хората и ходи при тия които познава и после даже се сърди като си тръгват Simple Smile. За почивка още нищо не сме мислили, но ако не се решим да ходим никъде поне плаж си имаме Wink. Иначе предложенията които tchara беше дала преди време много ни харесаха за бунгалата  Peace.

Mama Vessi, много тъжно това за племенничката ти  Confused, милото няма ли как да го вземат родителите му при тях. А за ревността и моя мъник май поревнува. Като види че се прегръщаме с баща му идва и иска да го взимаме и се гушкаме тримата, обаче той изтиква някой от нас  Simple Smile. И се гушка първо с единия и после при другия, но неможе заедно  Grinning. Голям смях  Sunglasses.

Горска Фея, честито за взетия изпит!   bouquet
И за другите изпити да се похвалиш с успех.
Браво на теб, на мен ми е много трудно да седна да уча  Embarassed, но трябва да се заема, че искам да си намеря по-добра работа като ми свърши майчинството.

# 246
Ние ще пропуснем почивката на море- защото не ми се ходи с голям тумбак - август, когато почива момчил ще бъда в 7 и няма да ми е удобно..

Горска Фея, честит взет изпит! "Момчето си отива" излиза във втората част на колекцията на 24 часа- великите български филми- от четвъртък те продължават с още 20 филма- един от тях е нашия Simple Smile 

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ (на патерица)!!!!
Жива и здрава бъди, обичана и желана!!!

# 248
Тедулинка честит рожден ден на патерица и от мен  bouquet Бъди жива, здрава най-обичаната мама  и съпруга  bouquet Цвети, неможах сега да видя снимките защото не ми се зарежда страницата newsm78 но покъсно пак ще пробвам. Ние засега се очертава да ходим на Созопол юли месец та почвам да се чудя какво море щее с малкия, има да се гоним по плажа,не евече онова спящото бебе в кошницата както беше миналата година като го замъкнахме на море Rolling Eyes май се очертава от почивката да се върна по изморена #Crazy

# 249
  • София
Привет и от нас Grinning

Мамо Веси, като четох как Дани яде черешки си го представях и се смях. Георги също много ги обича, но ги яде с костилките и после ги чакаме на митницата Mr. Green
Той обаче яде пуканки по много интересен начин- прегръща купата с едната ръка, а сдругата много съсредоточено си взима една по една, охапва половината и другата половина я хвърля на пода Mr. Green
Освен това съвсем случайно открих, че разпознава жилетката ми- дадох я на майка ми да я наметне, той като я видя на секундата свъси вежди отиде при нея и почна да я тегли и да се"кара" Mr. Green. Издърпа я и ми я донесе. После пробвахме и с баща му и с приятелките  в парка, само да види, че някай друг е облякъл жилетката, отива, дърпа я и ми я носи Grinning

# 250
  • София
О, и моята много стриктно ми пази дрехите. А оня ден баща й си купил нови очила, аз ги сложих да  видя как ми стоят и нашата оттогава като го види с очилата, му ги сваля и ми ги носи на мен да си ги сложа, абсолютно убедена, че са мои Laughing Абе грижовни дечица, какво да кажа Joy

# 251
  • The wild, wild west
А ето от нас няколко снимки пълни с лятно настроение:

http://community.webshots.com/photo/287706729/2748841170060513675OZvtee

http://community.webshots.com/photo/287706729/2415068300060513675ACAFnJ

http://community.webshots.com/photo/287706729/2581735620060513675wEEsxS

Обичаме лятото и водата!!! newsm44 newsm68

# 252
Днес Дариа откри ,че може да се ходи и на заден ход  Joy.....много е смешна , но аз съм все на тръни .....че ако се спъне и падне .... ooooh!

Оф , малката госпожица влиза в неприятен за мен период ...пищи за всисчко с което не е съгласна  Confused.....вкъщи съумявам да съм на ниво, но като се разпищи сред хората навън и ме хваща срам  Embarassed

Шоколадкина, много е сладък Зарко с тази предпазна жилетка  Grinning

# 253
Добро утро, майчета-не съм писала отдавна, айде да се отчетем.
Станиславски вече бърбори просто неудържимо, има активен речник от около 20 думи и всеки ден прибавя нови към тях. НАй-новото му постижение е да крещи ГООООЛ, когато гледа реклама или футболен мач. С книги може да се занимава с часове просто.....говори им, гледа, разгръща..........
Иначе тази седмичка си бяхме при другата баба и дядо-дебнехме само да спре дъждът и айде в парка. ИЗрови на баба си цветята, играха с малкото коте, само че, за жалост, нищо не успях да документирам поради липса на фотоапарат. ooooh!

# 254
  • Габрово
Цветина,много хубави снимки.Бременността ти се отразява много добре.
Шоколадкина,като гледах Зарко направо ми се дощя и на мен в басеина  Joy.
Горска Фея,успех на останалите изпити.
Много се радвам,че времето се пооправи и можем спокойно да излизаме.Мишо много обича пързалките.Може да се качва сам,но като седне горе на пързалката не се спуска веднага,ами се обръща по корем и така се пързаля.
Мамо Веси и Мишо е голям побойник.Като не му разреша нещо,започва едно удряне с ръце/където свари/,едно хапане и ритане,ужас.Всичкото това е придружено с крясъци.Като сме навън и аз потъвам в земята от срам;всички нас гледат.
Желая ви приятни събота и неделя. 

Общи условия

Активация на акаунт