МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 118
  • 266
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово
.Мисля си вече,че само ние вършем " голямата работа" в пампито. Thinking 
О,не се притеснявай за това и Мишо е така.Той само веднъж успя да се изпиша в гърнето,а за акането е абсурд да го уцеля.

Мамо Веси,чак аз се развълнувах като четох за концерта.Каквато съм емоционална и аз щях да ревна на твое място.
Горска Фея Дари е много сладка на сникмките.Аз обаче се надявах на снимките да видя нещо и от Казанлък.Една приятелка скоро ходи там и беше много впечатлена,как се е променил града ,към хубаво.
Ох, и тук е голяма жега,особено в апартамента.Терасата цялата е остъклена и вътре е като в парник.Мишо непрекъснато е потен/въпреки,че е по къси панталонки,тениска и ходи бос/.Цяла сутрин се разхожда с шишето си с водата  и само се налива.

# 31
  • София
Мамета, дойдоха горещините и започваме целодневния престой навън. Понеже на една мама днес й стана лошо в градинката, ви пиша, за  да ви подсетя -КАТО СЛАГАМЕ ШАПКА НА БЕБОКА И МУ ВЗИМАМЕ ШИШЕТО С ВОДА,  ДА НА ЗАБРАВЯМЕ НАС СИ- да си носим вода или сокче, а и по една шапка няма да е лошо, че трябва и ние да сме здрави, за да се грижим за мъниците си. Пиша ви, защото аз много често забравям да го правя това и днешната случка ще ми е за урок. Грижейки се за себе си, се грижим и за хлапетата. Хайде хубаво лято от нас .newsm08

# 32
  • Sofia
Здравейте   Grinning
Отдавна не съм писала, но сравнително редовно чета. На Яна и купихме 2 чифта обувки 21-ви номер. Реално носи 20-ти номер, но все пак обувчиците трябва да са малко по-големи. Едните са затворени, а другите са малко по-отворени, но не са точно сандалки, защото не са изрязани отпред. Всъщност ето ги:
http://yana2005.fotopic.net/p29524342.html
http://yana2005.fotopic.net/p29524348.html
Иначе Яна много обича да си играе в пясъчника, да я пускам по пързалката и да я люлея на люлките. Най-любимото и занимание, обаче, е да си бута количката. Може да го прави по половин час без да спира   hahaha  Всичко е документирано и ако искате може да разгледате новите снимки. Ето и линка:
http://yana2005.fotopic.net/c689964_121.html

Мамо Веси, оправяй се, че трябва багаж да събираш вече   Grinning  Описанието ти за концерта и мен много ме впечатли. Страшно ми се прииска и аз да съм била там.
СърДечко, ти пък какво си ги заредила болестите една след друга...? Вземай мерки навреме, че да се оправиш бързо и ходи с маска из къщи да не заразиш Стани. Стискам палци утре вече нищо да ти няма.
Относно "голямата работа" в пампата, ми и ние там си я вършим. Даже понякога имам чувството, че специално изчаква да и сменя памперса, за да си я свърши начисто   hahaha  Сега като стана топло трябва да започна пак да я слагам на гърне. Преди обаче само си седеше на него и нищо не вършеше....  Sad  Май е свикнала само в памперса да пика и ака. Миналата седмица като трябваше да и взема урина за изследване, мъжа ми 30 мин. я държа в седнало положение, та дано се изпика в колектора, а тя го направи, като и сложих пампата   Twisted Evil  Добре, че бяха влезли 10-ина капки в колекторчето, та успяха да направят изследването.
Брейййййй, дребната вече спи 3 часа   Shocked  Отдавна не се е случвало.
Айде и ходете по сенките, че много напича и си носете вода и шапка, както писа milamia.

# 33
  • Sofia
Забравих да напиша за детските кисели млека. Като купувате гледайте с какво са подсладени. От детската кухня ни дадоха едно плодово кисело млекце на Елби, на което пишеше, че е подсладено с аспартам, което за мен е недопустимо да се дава на деца, да не говорим, че и за възрастни е вредно. Наскоро видях и купих детско натурално кисело мляко в синя опаковка, на Бор Чвор. То даже не пише, че е на Бор Чвор, та звънях на фирмата дистрибутор и те ми казаха. Чудех се какво му е детското и реших, че просто заради разфасовката от 200гр. Вкъщи като го отворих и като го опитах..... ми то сладко, сладко..., а никъде не пише, че е подсладено, камоли с какво. Е това за мен е още по-недопустимо. Писах на фирмата по имела, но отговор не получих   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето за това мляко става дума:
http://big.bg/userinfo.php?uid=4892  - синията опаковка над плодовите млекца.
Аз лично съм решила да не купувам плодови млекца, а да слагам истински плодове или плодови пюрета в натурално кисело мляко. Иначе другите освен с подсладители са пълни с оцветители, ароматизатори и прочее боклуци.

# 34
Liana ама голяма сладуранка си имаш,супер са ви снимките.И нашето любимо е да бутаме количката,а за памперса все едно за Вики ми пишеш.Преди си ходеше много хубаво сутрин след закуска на тоалетната на седалката и бях много щастлива,но след време запо4на да плаче а сега не иска и да чуе.По някога я усещам че ще върши работата водя я в тоялетната и аз я държа а тя започва да плаче и като и сложа памперса и е готова сготвила на бързо.
За спането също сме доста променливи.По някога спи веднъж по някога два пъти.Ако я сложа само веднъж спи 1 час и това е и до вечерта едва изкарва до 7.30ч.Ако спи по 2 пъти и идва много и вечер стои до към 10.30ч.Честно да ви кажа ако спи по веднъж ми е по добре че вечер ляга рано и така си свършвам работата на спокоиствие.Ама така ще бъде докато си създадат режима за едното спане.
Ох мамо Веси твоито не остана вече.И аз броя нашите дни ама ми се струва че накрая наи бавно минават. #Cussing outВие оздравяхте ли вече?

# 35
Цвети, вие още ли се кърмите, докъде стигнахте?

оо, как не съм се похвалила- определено имам напредък- вечер му давам ммляко от шише- айрян и той вече свикна и не търси цицката, а шишето. Само нощем ако се пробуди дръпва 2 пъти, но и там ще даваме шише.- как ще го отказваме това шише не знам- но предпочитам него пред кърменето вече..

за млекцата- на мен тези на мегле ми харесват- но аз съм от смелите малко безотговорнимами и съм давала и обикновено плодове мляко - та не съм чела съдържанието. купувам си ги от била и от фантастико

# 36
Аз лично съм решила да не купувам плодови млекца, а да слагам истински плодове или плодови пюрета в натурално кисело мляко. Иначе другите освен с подсладители са пълни с оцветители, ароматизатори и прочее боклуци.

Лианче, напълно съм съгласна с теб. Аз преди давах на Мая специални бебешки йогурти на Нестле (доколкото разбрах, имало ги и в БГ), ни сега не виждам смисъл да харча толкова пари. Най- лесната и приятна комбинация за мен е кисело мялко с банан- може на парчета, може и пасирано за пиене. Сега започват и ягодите скоро. Наистина, избягвайте готовите плодови млека и сокове.
А Яна е много вглъбена и съсредоточена в бутането  Laughing Heart Eyes И Мая обича да си бута количката, но винаги отазад. Да вземем да им купим малки детски колички да си ги возят. Така и ние ще излизаме с повече багаж.....  Mr. Green
Обувки носи между 20 и 21 номер. На Яна розовите са много хубави. Ортопедични ли са? А колко струват?
Мами.... аз не знам дали ще се прибираме лятото. Хем ми се иска, хем предпочитам да останем с татето, че раздялата никак не ни понася добре.... Най- добре би било да си дойдем заедно и да се наслаждаваме на хубавата ни природа и храна, ама.... не става  Sad

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 15:50 от Вильоне

# 37
как ще го отказваме това шише не знам- но предпочитам него пред кърменето вече..

Поздравления за напредъка, Цвети  Grinning

А иначе..... и Мая е твърдо пристрастена към едно определено шише......  Confused
Аз й давам срок до 2 годишна възраст. До тогава пиеше от шише и каката. Залъгалка не ползваме.

# 38
  • Sofia
[......На Яна розовите са много хубави. Ортопедични ли са? А колко струват?
Да, ортопедични са, с твърд форд, естествена кожа. Струват 24лв.
Казват, че залъгалките лесно се махат като им се отреже върха. Така децата сами се отказвали. Аз поне така мисля да пробвам, но  искам първо да израстнат всички кътници, че иначе на мама цицата ще страда   Wink

# 39
Славена,
днес май ви засякох по главната по обед. Бяхте тримцата, с Еличка и мъжа ти. Познах Еличка по снимката на тикера ти. Количката ви е Куини, червена. Не мисля, че съм се припознала. Даже щях да ви се обаждам, ама бързахме че голям задух и пек и едвам дишахме.
Ааааа, оранжева ни е количката Grinning Сигурно ние сме били, излъгахме се в тая жега на пазар да излизаме.
Днес май е над 30 градуса във Варна, не се диша...
В сряда наш'та щерка ще я водим на море в Лозенец за 3-4 дни. Купили сме надуваем басейн, бански и всички такъми за плажа,  да видим как ще се представи и дали ще й хареса. Само незнам как ще стигнем дотам - повече от 20 мин. не издържа в стола за кола Mr. Green  

# 40
и ние си гушкаме едно шише или чашката преди заспиване само че пълна с вода.Само вечер пие млеко и не иска да го държи сама голяма баровка.А през деня си пие и разнася на всякъде.Ние вчера за първи път прояви желание да пие аирян.До сега съм давала,но бутилката демонстративно се захвърляше след като опитваше съдържанието.Сокове също не иска да пие,само вода.Но аз се радвам че изпива големи количества особено сега в жегите.
Виждам пишете много за плодовите млека,ама ние сме от тези които не ги опичат и киселото не харесваме,само прясно и адаптирано пием за сега и ги редуваме.
Вчера Вики беше много смешна.Едно приятелче на баткото беше в къщи и си взе да яде кроасан.Вики като го видя направо очите и светнаха и започна да го преследва и да вика ам ам.Да но детето не разбра и тя като започна едно сърдене едно чудо накрая и дадохме и на нея и нямаше по щастлива на света.
А за слатата вечер е първа и дори си показва с пръста от кое иска да яде.В събота яде пилешка пържола и дори се сурдеше като се бавих с даването.Гостите ни направо се шашнаха и на мен ми беше странно защото баткото не ги яде тези меса,а тя беше като ламя.
Цветина браво за напредъка с отбиването.... Peace
За залъгалката и аз така направих с баткото,отрязах я .Тои милия искаше да я смуче взе я и се опита мам няма какво и я захвърли накрая.Само през ноща си я търсеше два три дена и след това нямахме проблеми

# 41
[......На Яна розовите са много хубави. Ортопедични ли са? А колко струват?
Да, ортопедични са, с твърд форд, естествена кожа. Струват 24лв.

Супер цена.... А откъде? (дано не ставам нахална  Wink)

# 42
Много благодаря за коплиментите за Дари   bouquet
Като определи за първи път пола на бебето , докторът (приятел на мъж ми ) се обърна към него и ми каза "Ще ти препикават дувара"  Mr. Green
Да жива и здрава ще видим каква тинейджърка ще е  Laughing

Плодови мелека не давам. Давам натурално кисело мляко 3,6% масленост с прибавен настърган плод(банан, ябълка). Вчера мъж ми ми донесе ягоди, но не посмях да дам на Дарка. Мисля да изчакам до другата година  Wink

Млякото си вечер го пие от чаша. Шишета не ползваме.
А похвалното е, че и палеца не си смуче вече.  newsm44  Дано не го търси все така.  Praynig
Не знам кога е спряла да го смуче , но видях че нокетчето вече почти не е деформирано. За Сметка на това заспива като души края на чаршафа  Crazy Завива си лицетоп с него и така....

ivap, Каналък е много красив-да  Heart Eyes Миналата пролет обновиха центъра и сега е приказен . С тази зеленина и красиви градинки с цветя и райграс.... За да го видиш ела ни на гости  Grinning

Mama Vessi, много мили емоции. Похвално е че нашата музика е била оценена от толкова важни особи  Simple Smile

# 43
  • Sofia

Супер цена.... А откъде? (дано не ставам нахална  Wink)

Донесоха ни ги от Стара Загора, но майка ми каза, че е видяла същите в Благоевград за 27лв.

# 44
  • Габрово
ivap, Каналък е много красив-да  Heart Eyes Миналата пролет обновиха центъра и сега е приказен . С тази зеленина и красиви градинки с цветя и райграс.... За да го видиш ела ни на гости  Grinning
Може и да дойдем  Peace.През август преди морето пак ще си ходим в Габрово и ако има някой мераклия с кола ще прескочим.
И аз да се запиша като противник на плодовите кисели млека.Като повечето от вас и аз слагам банан или ябълка в обикновено кис. мляко 3,6%.
liana,много е сладка Яна.Мишо също беше голям фен на бутането на ,но откакато проходи самостоятелно разлюби количката.Новото му любимо занимание е да "изучава" паркираните коли.Чопли им фаровете,стоповете,емблемите.Удря ги по предните капаци/и доста често задейства алармите/.Изобщо добре ги забърсва.
Ох,мразя жегите.Пак не мога да излизам когато си поискам,пак съобразяване/както през зимата/.Пък и както съм с ниско кръвно хич не ми понасят.Ама,стига съм се оплаквала,по-добре е от студа.   

Общи условия

Активация на акаунт