МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 172
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
Искам да питам мамите, които вече мият зъбки-препоръчайте ми паста за такива дребчовци, моля. И как точно ги миете и внимавате да не глътне пастата?
Щото нашите зъбки са май 14......вече им изгубих дирята. newsm78

# 61
На dentinox има едно гелче с напръстник,служещ за  четка,който мама си слага на пръста и четка зъбките,мисля ,че дори е безвреден,ако се случи да глътне беб Laughing

Благодаря Бистра за приветствието,ще гледам през последната седмица да чета и пиша по-честичко.

# 62
малеее SHARK-ЧИЦЕ, 14 зъба ли имате направе ме разби Laughing newsm78, нашите са още 4 и не ги мия засега, а и каква четка да му купя то с тия зъби само ще му ожуля венците Rolling Eyes
Ох, да ви кажа Виктор кви ги свърши вчера, докопал ми малкия бандит лака за нокти счупил шишето на плочките и почнал да рисува, като го видях  направо се побърках ,а говорех по телефона само 2 мин кога успя да ги свърши тия неща не разбрах #Crazy #Crazy Целияя се беше лакирал по пръсти, нокти едва успях да го измия и изчистя слава богу с много вода и сапун се изтърка лака иначе не ми се мислеше ако трябваше да прибягвам до лакочестители Sick

# 63
малеее SHARK-ЧИЦЕ, 14 зъба ли имате направе ме разби Laughing newsm78, нашите са още 4 и не ги мия засега, а и каква четка да му купя то с тия зъби само ще му ожуля венците Rolling Eyes
Ох, да ви кажа Виктор кви ги свърши вчера, докопал ми малкия бандит лака за нокти счупил шишето на плочките и почнал да рисува, като го видях  направо се побърках ,а говорех по телефона само 2 мин кога успя да ги свърши тия неща не разбрах #Crazy #Crazy Целияя се беше лакирал по пръсти, нокти едва успях да го измия и изчистя слава богу с много вода и сапун се изтърка лака иначе не ми се мислеше ако трябваше да прибягвам до лакочестители Sick

И ние сме с толкова, дори гледам, че и долните му резци, започнали да излизат.
Олее, опасни сте, като си представя картинката, целия в лак, направо ми се доплаква. Големи бандити стават. Днес като говорих с майка си, я предипредих да се подготви с отварянето на шкафове, с въртенето на ключа на пералнята, катеренето по столове, т.е. с лудницата  #Crazy. Тя малко си пада шашнат човек и все се притеснява да не стане беля, сега направо не я виждам.

Аз пък да ви се оплача, Дани категорично вече отказва да заспива с мен, снощи ми беше последния ден на курса и се върнах по-рано, та реших да ги приспивам двамата с баткото. Тони, заспа за нула време, Дани го обърна на лафче с мен, 40мин. го чаках и накрая ми свърши търпението и реших да го оставя сам да заспи. Татето обаче не ми даде и той отиде при него, точно 5 мин. му трябваше да го приспи, направо се изумих.

Както писах, вече приключихме с образоването. В петък ще ни дадът дипломите и ще има парти, а мен пак няма да ме огрее.  #Cussing out Таткото заминава с националите им на Фаройските острови и няма кой да гледа момчетата, освен това пък и сме на бал, същия ден. Отсега ме съжалете, защото и от него нищо няма да усетя, тъй като ще ходя само след Дани. Надеждата ми е поне вуйчото да бъде с тях, поне да отида да си взема дипломата, че да не са с мен, но ще видим дали ще стане.

А иначе баткото ни вчера го изпратиха от градината, получи диплома, албум със снимки от самото започване в градината до приключването й и една чаша, която те сами са рисували по нея, като им пожелаха с тази чаша след време да си пият кафето в старческия дом.  Joy
Беше много мило тържество, имаше тортичка, а наш Дани като седна на едно столче, не мръдна от там. Поне се успокоих, вчера говорих с директорката 100% от октомври започва детска градина, в списъка е, така, че аз ще се ориентирам да си търся работа.

Ето и малко снимки от вчера:
http://vessela.multiply.com/photos/photo/17/53
http://vessela.multiply.com/photos/photo/17/45
http://vessela.multiply.com/photos/photo/17/49
http://vessela.multiply.com/photos/photo/17/51

# 64
Забравих!  Embarassed

Честит 24 Май!

Надявам се, да се го изкарали невероятно, аз бях пак с пълни очи, докато гледах по Втв, шествието и тържеството след това.
Обожавам го тоя празник!

# 65
  • Варна
slavena, много ти благодря за разясненията по м-на! Hug Даже отидох и купих на Иси сандалки от същата фирма. Много ми харесаха. Най-накрая и Иси е със сандали  Blush.

Е,това е в общи линии от нас,извинявам се за дългия пост и ако съм ви досадила!
Целувки на всички беборани,и на всички вас желая едно топло весело и незабравимо лято!
Добре си се завърнала   bouquet! Как ще досаждаш, вярвам на всички ни е приятно да те "видим" пак. А пък малкото мишле сигурно скоро ще се пусне и тогава да видиш какво бягане има Wink.
Малиии, добре че с вода се е измило. Ами какво да прави детето, гледа какво мама прави и да опита Wink. Сигурно хич не ти е било смешно, обаче. Дано да няма повече такива инциденти.
Mama Vessi, снимките са много готини  Peace. Дано брат ти да е свободен и да мможе да гледа малките мъже, че да ти е по-спокойно.
А очите на Дари са прекрасни.

А, да се похваля, на Иси май му излиза 3-ти зъб Simple Smile. Единия от горните резци. Днес го чух да катърка нещо в устата, а то като погледнах няма нищо. Опипах венеца обаче и ми подразни и така сега чакам да стане като зайче Simple Smile.

# 66
  • София
Честит празник на всички ! Много светъл ден!

Ние го отбелязахме с една разходка да Симеоновските езера, а след малко ще излезем да купим нова книжка на Георги.

Еличка, влизай по-честичко тук- много ни е приятно да прочетем новинки за вас.

Мамо Веси, много руси мацки заобикалят Тони Grinning Харесал ли си е вече гадже? Grinning

Горска Фея, очичките на Дариа наистина са дар Божи-толкова чисти и сини Heart Eyes

ЧЕРВЕНА SHARK-ЧИЦА- ние също купихме комплекта ненедент на Дентинокс, но ползваме вече само пастата, четка му купихме истинска-на Аквафреш- защото със силиконовия накрайник нищо не измивахме и почнаха да му пожълтяват зъбите.

# 67
Честит празник на всички от нас!!!Пожелавам весело прекарване и на всички именници!!!
Това е един от любимите ми празници и на мен ми напомня за завършването на учебната година когато бях малка.
Тедулина аз не слагам млеко в готвеното.Варя зелен4уците,червен пипер и може малко брашно за да се сгъсти.А прясното млеко и правя с бисквити като кашичка или на кисел или сутрин към 6ч,а вечер заспиваме с адаптирано млеко(9-24 Месеца).Лекарката каза че може да минем само на прясно но аз предпочитам веднъж да давам адаптирано заради минералите и витамините.
Днес да в се похваля ще направим първия плаж.Чакаме баткото само да си доиде от училище,татето от работа  и заминаваме.Така ще си прекараме празника на открито...
Мамо Веси като гледам лентичката то твоито не останало вече до заминаването.Стегна ли куфарите вече?При нас са 21 дена още  ама ги броя постоянно.
Дано да успееш да отидеш за дипломата.Късмет...
Да ви се оплача Вики много я нахапаха комарите вчера и станаха едни огромни червени пъпки..Ужас...
Баткото ми беше така в българия имаше алергия и  дори вдигаше температура след ухапванията.Тук с него нямаме проблеми,а сега Вики ...
Дано да е временно.Вие мажете ли бебоците с нещо защитно за комари?Тук има доста ,но за бебета не съм видяла да стават за сега...

# 68
Здравейте и от нас днес! Честит празник!
Още като излязохме сутринта в 9,30 по улиците беше пълно с ученици и родители. Пред катедралата се беше струпал бая народ в очакване на манифестацията. Толкова мило ми стана и на мен, като си спомних ученическите си години. Чак ми се появиха сълзи в очите от радост. А като видях и учениците с ленти Отличник отпред ми стана много весело. Въобще всичко си беше празнично. Само дето нашия тати беше на работа днес на Златни пясъци, но следобед ни придружи на втората разходка до морската градина.
И ние днес купихме сандалки на Марти, но не толкова отворени. Само за 16 лв, цвят слонова кост, отиват на всичко. Купихме ги от магазина на Понеделнишкия пазар, до СИБ банка на ъгъла.
Целувки на всички от нас

# 69
Ех, спомени. Сега се и разчувствах. На тази дата преди 11 години бях абитуриентка, а преди 5 абсолвентка. Супер!

# 70
Мамо Веси,ама наистина много блондинки са се струпали около твоя Тони,гледам почти всички дечица са едни русоляви, ама нашето "гардже" най се откроява щото си е най -хубаво Wink Wink ние утре ще пътуваме до Варна, така ми е залипсвал този град ,откакто родих там все ме тегли към морето Laughing Laughing дано случим само на хубаво време, че май го дават да вали newsm78 после ще ви пиша кави сме ги свършили и там, а за лака какво дави кажа прибирайте си козметиките на далеч и на високо че става страшнооо #Crazy Вики още има лак по ноктите пак че беше телесен цвят че съвсем щяха да го помислят за момиче,с тия лакирани нокти, те и без това все го бъркат заради къдриците  Laughing

# 71
Taкаа, започвам с отговорите:

Mama Vessi, снимките са много готини  Peace. Дано брат ти да е свободен и да мможе да гледа малките мъже, че да ти е по-спокойно.

Няма да ме огрее, говорих с него имали много работа, дори той не е сигурен дали ще може да отиде на същото парти за абитурентката (и той е поканен). Така, че ще видим кое по-напред, че и таткото ми заяви, че трябвало да го водя до летището.  #Cussing out, а и той лети в 18ч. трябва май да се мултиплицирам, че да съм навсякъде. ooooh!

Мамо Веси, много руси мацки заобикалят Тони Grinning Харесал ли си е вече гадже? Grinning
Ами те всичките такива тука, едни бозави, добре, че нямат албаноси много, че хич не ги харесвам.
Aaaa, имаме си приятелка, но още явно не разбираме и не знаем, че  му се вика  гадже. Снимката, където е с едно момиченце на масата, това е тя. В неделя, връщам се от концерта и чувам Тони запенен говори на исландски по телефона. По едно време телефона ми се дава на мен, да се разбера с бащата на девойката, кога тя може да дойде в къщи (тук така се прави). В крайна сметка се разбрахме и в понеделник ги взех заедно от детската градина, а баща й дойде по-късно да я вземе. Мдааа, почна се  #Crazy. Така сме се смели с таткото, тя не спря да си играе с Дани, а Тони като едно петле се ежеше как добре можел да играе на компютъра и се чудеше как да й привлече вниманието. Вчера, баща й, ми обясняваше колко била доволна от гостуването и представете си в неделя, тя сама набрала телефона да се обади, такива мераци. Joy
Иначе, като отидох да ги взема и от двамата имах нарисувана една и съща рисунка, подарък от тях. Какво занете вие... Whistling
Мъжа ми вика, с тия черни очи, които имат и двамата, опашка щяло да има пред вратата ни, а той щял да ги одобрява. Joy

Мамо Веси като гледам лентичката то твоито не останало вече до заминаването.Стегна ли куфарите вече?При нас са 21 дена още  ама ги броя постоянно.
Дано да успееш да отидеш за дипломата.Късмет...

Въобще нямам време за куфари, този път всичко в последния момент ще правя май. Като знам, че този уйкенд трябва да напазарувам някои неща, а като си представя, че ще съм с ремаркенцата сама, ми минава всякакво желание. Надявам се таткото да си дойдат на 29.05, което не е сигурно, че да ми е по-спокойно, но...

Еей, дали аз нещо се поизнервих, Дани ли е крив, днес не мога да се разбера с него. Все в ръцете ми иска.
Феичке, наистина са страхотни очичките на госпоицата. Пу-пу  Mr. Green
Вики още има лак по ноктите пак че беше телесен цвят че съвсем щяха да го помислят за момиче,с тия лакирани нокти, те и без това все го бъркат заради къдриците  Laughing
Joy  Joy Joy

# 72
На dentinox има едно гелче с напръстник

А от къде да го търся този дентинокс? В аптека? Аз отдаван искам такъв напръсник и тук питах в няколко аптеки , ама все ме гледахах очудено и неразбиращо  Tired
Дариа си има само 4 зъбчета. Както чета Иси и Вики ни правят компания  Simple Smile
  За сега се старая вечер да й давам да пие вода преди сън, поне остатъци от храна да няма в устата....., но тя в протичник на водата и е малко трудно  Crazy

didi77 и аз искам да намеря сандали на такава цена.  Grinning Все още сме с гуменки, но скоро и сандали ще има....

Балгодаря за комплиментите на синеоката Дари  Heart Eyes   bouquet

# 73
Горска Фея,
ние пък се лочим с вода преди да заспим. От 1 месец насам Марти пропи водата. Сам си държи шишето и си се кефи. Добре е в тези жеги децата ни да пият повече вода и аз се радвам че Марти разбра това. Сутрин пие сокове на Теди или Сонда и много ги харесва.

# 74
  • Габрово
Здрасти Еличка чудесно е ,че си намерила време за нас!Желая ти много успешно лято!
Мамо Веси,честито за успешното завършване на курса!Ама ти си страшна фурия,направо си вдъхновение за мен.Нищо не ти се опира.И тримата ти мъже са много чаровни.Таткото състезател ли е или е треньор?
Мишо още се мъчи с тези кътници.Единият е на половина пробил,а другият е съвсем на път.Останалите зъби са 8 на брой.Аз още преди няколко месеца му купих четка за зъби,на Аквафреш/пише,че ставала от 4 месеца нататък/.Мия му зъбките само с вода и четката.Той обожава процедурата,сам си иска.И понеже четката е с много меки косми му търкам лекичко и венците.Това му е любимата част,защото облекчава сърбежа и болката.Говорила съм с мн.добър стоматолог по въпроса за ползата от масажа на венците с четка.
Да,всички бебоци са големи бандити  Laughing.Белите на Мишо нямат чет.Едни ме разсмиват,други ме ядосват.Много е самостоятелен.На вън изобщо не ме търси.Като хукне на някъде,няма връщане.Онзи ден така тръгна на някъде,аз викам подире му :"Мама си тръгва!"/с надежда да се върне/,а той без да спира,и без да се обърне вдигна ръка и ми помаха за Чао! #Crazy.Опасно човече!   

Общи условия

Активация на акаунт