Да.
Ето такава е http://www.hauck-group.de/de/lizenzdet.asp?lizid=33&hid=2&am … &artnr=120620
, не успях да си стесня един панталон и ето ме пред лаптопа. Дойде и моят час , часът на совата
. С тия бели нощи, хем е готино, че не се мръква, хем от друга страна, губя всякаква ориентация за време. Днес денят мина по-спокойно, не че нямаше пак викове след хищниците, така им викам вече. Половината от списъка ми за пътуването е изпълнен, останалата част утре, че нервите ми нямаха да издържат - единия в ръцете ми, другия зяпльо, все блее на някъде, имали сме случаи и на загубване
. Днес нали съм вече гърмян заек, само като видех, че стрелката тръгва към високите температури, спирам някъде на по-скътано място, че да не ме гледат изумени, свързвах си вентилатора и айде в перьод.

. Така де струва ми се, че понякога хич не отбира за какво иде реч, но не мога да отрека, че все пак има ефект. Даже започва да маха с показалче да отрази, че му се карам. Много е сладък. И на мен ми е съвестно, но мисля че децата имат нужда да знаят границите, до които могат да стигат. 
страшно удобна е за нея няма граници сняг, киша, дъжд навсякъде върви и затова немисля да я заменям за лятна.Лошото е че малко ми натежава вече защото и Вики стана тежък но не е болка за умиране
и ей такива едни ми ги сервира синковеца 
)
Иначе сега й никне кътник и е много раздразнителна, намали много яденето, поотслабна. Дано избие скоро.
.
. Моето слънце за 3 дни падна 3 пъти и вече незнам колко червенини има по главата си. Единия ден се охлузи на стената в кухнята(нашите са грапави), другия ден падна по лице на асвалта и отиде пак челото, но и нослето. Току що не видях как стана, но май си ударил устата на столчето си и сега има олющена горна устничка и драскотина под долната
. Ужас просто, дано да спрът тия падания. Иначе след падането преди малко си хапна добре, даже пак пощуря малко и сега спинка в кошарката.
Следобед децата спяха по 2-3 часа, а родителите на басейна - пак почивка. Ако сте решили да ходите с дете на море хотел Алпина в Лозенец е много удачен - близо е до плажа, има вътрешен двор с басейн (и детски), има детски кът, бейбифона хваща, персонала е много любезен, а цената на двойна стая до края на юни е 30 лв. 

Следобед децата спяха по 2-3 часа, а родителите на басейна - пак почивка. Ако сте решили да ходите с дете на море хотел Алпина в Лозенец е много удачен - близо е до плажа, има вътрешен двор с басейн (и детски), има детски кът, бейбифона хваща, персонала е много любезен, а цената на двойна стая до края на юни е 30 лв.
Мисля, че ще ги е страх от водата, но ще видим...
В бунгалото има две спални, хол и кухненски бокс. Но курорта е скапан, май.... Не знам. Още не сме решили окончателно.