МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 145
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Оле, Цветина, много неприятно преживяване! Съчувствам ти, доно повече не ти се случва такова нещо.

# 151
Здравейте! аз днес не можах да отида на протеста и много ме е яд- но пък преживях истински екшън - заседнах в асансьора на Шейново с шефа на болницата, външния министър и още 7 журналисти- седяхме си 40 минути- на мен ми стана зле- абе едвам они извадиха...
а АЗ те търсих измежду журналистите, но някаква друга мацка взимаше интервю от името на вашата медия.............. Embarassed
Момичета, началото беше поставено, но вижте какъв разнобой се получава в темата в Клюкарника.....мен лично ми е обидно..........
ЧАРА-ти не можеш си представи как врещя и крещя после това детенце, аааааааа.
Щото му доскуча, естествено. И искаше да ходи, а не беше безопасно никак.

# 152
Честит празник на вси4ки малчовци!Да са живи и здрави и много радости да ни създават!
Пожелавам успех на протеста и го подкрепям с две ръце макар и от далече.Имам опит с гледането на дете в българия и знам какво е...Така че успех мамита и дано вашите искания се сбъднат...
Цветина много неприятно приключение...напълно те разбирам какво ти е било.Последния път когато си бяхме в България ми се слу4и съшото с разликата че бях сама в и никои не ме чуваше че викам за помощ.Аз също едва не припаднах толкова лошо ми стана.Оказа се че едно от въжетата се беше скъсало(късмет точно на мен)...Дано нямаш повече такива преживявания особено в твоето съсъояние...Започна ли вече да расте коремчето?Казват че ако бременностите са често една след друга втория път в повечето случи корема бил по голям.
Да ви се оплача Вики не иска да и чета никакви книжки.В момента в които започна ми дърпа книгата от ръцете и не иска.разбира всичко но не иска и да показва животните по книжките например.
Мамита пишете как е минал протеста?

# 153
  • Габрово
SHARK-чице и аз те видях по НоваТВ.Беше до майката на близнаците,нали?
Дано протеста е бил чут където трябва!
Цветина искрено ти съчувствам за неприятната случка.На мен това ми е голям страх,да не заседна с Мишо в асансьора/нашите в блока непрекъснато се повреждат.Ако съм сама как да е ама с малкия...направо изпитвам ужас.
Вчера ходихме с таткото и Мишо пред Народния театър да усетим от празника.Дечица пееха и танцуваха.Мишо позяпа,подруска се малко и като му омръзна тръгна да обикаля градинката и ние подире му.Ама вятъра ни подгони към къщи.

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 10:02 от ivap

# 154
  • София
Привет от нас! Grinning
Връщаме се току що от консултация-11.500кг и 81см. Обиколка на гърдите 50см.
Ние заминаваме при бабите за една седмица, на 9,10, 11 юни очакваме  да се видим с Габи и Севда и мамите им на Бузлуджа Grinning

Ще се включим пак след 10 дни Grinning

# 155
И ние очакваме с нетърпение, дано да е хубаво времето.  Praynig До скоро и весело гостуване!

Цветина, много съжалявам за гадната случка. Добре, че всичко е завършило благополучно.

# 156
Ех, как благородно ви завиждам, че ще се разходите извън града- нашият татко е на работа и с Ран ще сме си в къщи- най- много с приятелка да се видим, че ще ни е скучно. весело изкарване!!!

# 157

Здравейте мами,познати и непознати !Радвам се отново да съм сред вас ! Hug Нередовният ми достъп до интернет е основната причина да съм толкова рядко сред вас,но сега ще си наваксам с информацията.
Първо да ви се оплача че с Калинче бяхме една седмица в болница - гнойна ангина.Преди да ни приемат по спешност,6 дена детенце изгоря от температура (стига и до 41 градуса) Педито ни уверяваше че всичко е наред и ще мине (беше ни предписала Аугументин,който се оказа че не е действал) И така ,докато не се озовахме в болница с побелели от гной сливици и гърло (добре че не стигна до гърдичките)
Надупчиха на Калинче нежните краченца с инжекции Cry Колко мъка изживяхме в тази болница....Ето защо,искам да ви пожелая от сърце,никога да не ви се случва подобно нещо !И още нещо мами - ако не дай си Боже все пак детенце се разболее,веднага изискайте да направят антибиограма,за да се уцели точния антибиотик .Защото на нас не ни направиха а ни дадоха Аугументина ей така на посоки #Cussing out
Сега Калинче е добре.Направихме и тук в София пълни изследвания и откриха три вида бактерии....Стафилококи,ешерихия коли и някаква пневмонийна бактерия.Най-много са стафилококите.За сега сме ги оставили на самоизчистване.Някой знае ли нещо повече за тия бактерии ,че доста се притесних newsm78
Но като изключим всички тия неприятности,Калинче е един голям сладур ! Много обича да танцува на каквато и да е музика,не спира докато не капне от умора.А как пее само !Сега се е научила да "чете" книжка -  взима книжка и почва да си бърбори нещо,разхождайки се из хола.Ама е толкова сериозна...Любимото и занимание е да си качва дрехи върху главата и да се разхожда така.
Иначе казва думи като "колело","леля","бързо",топка,котенце...
Имаме обаче само четири зъба и това ме притеснява...Не е ли вече време за други ?
За съжаление и Калина от два-три месеца ми прави бойкот за гърнето и не знам на какво се дължи.На пясъчник и аз не съм я пускала,повече наблягаме на полянките.Много обича да се вози в колата,а ка то я сложим на волана почва лудо да го върти и да вика "Ем,емммм" Grinning ходи много стабилно,дори тича,да не говорим че количката вече изобщо не я ще... Обожава баща си и се е лепнала за него като сянка.Аз малко отсъствам от пейзажа Sad
Боже,стана доста дълго,ще прощавате ама нали отдавна не съм писала...
Искам да пожелая на всички ви хубави летни дни,много усмивки и здрави дечица !  bouquet

И ще гледам да пиша по-честичко... Embarassed

П.С. Отдолу съм сложила няколко снимчици на Калина,ама много ми е сладка Laughing

# 158
Близначе, радвам се че вече сте изписани от болницата и нещата вървят към по-добро. Дано скоро и тези бактерии бъдат унищожени и да нямате повече такива проблеми. Сладуранка голяма е Калина.
Марти вече е с 8 зъба, но ръцете са му постоянно в устата. Бяга като луд из морската градина, нямам сили понякога да бягам след него заедно с количката. Но да ни е жив и здрав, много будно и пъргаво дете е.
Относно полиомелитната ваксина, пак не можаха да ни сложат, защото нямали. Оставиха ни да чакаме до средата на юни, когато щели да получат, пък и тогава ще водим Марти на консултация и ще свършим всичко наведнъж.
Поздрави на всички мартенички

# 159
Шаркчице, кутията ти с лични съобщения, май ти е препълнена. Не мога да ти пиша там, затова ти пиша тук. На 23 юни ще годим в ГО за 3 дни. Чичо ми има юбилей и по този повод ще бъдем на гости на баба и дядо пак. Ти кога щеше да си ходиш там?

# 160
Шаркчице, кутията ти с лични съобщения, май ти е препълнена. Не мога да ти пиша там, затова ти пиша тук. На 23 юни ще годим в ГО за 3 дни. Чичо ми има юбилей и по този повод ще бъдем на гости на баба и дядо пак. Ти кога щеше да си ходиш там?
Didi77, от 12 нататък до 16 ще сме си там. Ще използвам, че нашето тате пак ще пътува за вашия град Crazy

# 161
Привет от България!
Ех, как звучи само... Благодаря ви за пожеланията за лек път, не беше толкова страшно. Нямам възможност да пиша много затова само на кратко.
Пътуването мина що годе добре, справихме се, както винаги  Mr. Green. Дани много трудно се адаптира с обстановката, особено вечер, плаче около един час преди да заспи. Дано да не продължи дълго, не иска нито биберон, нито шишето с мляко, направо е ад, вече е пресипнал от реване.
Иначе с бабите и дядовците сме много добре, много се радвам, че не дели хора и при всички отива, търси ме само вечерта преди сън, през деня баба му го приспива и няма проблеми.

Днес излязохме на кратка разходка, купихме си количка и малко пообновихме летния гардероб на Дани. Голям проблем май ще е да намерим сандалки, днес където влизахме нямаше номера за него, да видим... Мисля да отида до тукашния обувен завод да видя там, че горкия със зимните обувки кара сега. 
Дани не спря да гони гълъбите и да бяга по плочите на центъра, съответно и майка му бяга след него  #Crazy. Макар, че ни беше много топло, удовлетворението от разходката беше пълно, утре пак сме там.

Целувки и поздрави на всички!

# 162
Браво Mama Vessi , вече сте на родна земя . Разходки , слънце , помощници ....  Grinning

# 163

...Направихме и тук в София пълни изследвания и откриха три вида бактерии....Стафилококи,ешерихия коли и някаква пневмонийна бактерия.Най-много са стафилококите.За сега сме ги оставили на самоизчистване.Някой знае ли нещо повече за тия бактерии ,че доста се притесних newsm78
Но като изключим всички тия неприятности...

Вследствие престой в болница и Гентамицин венозно и моята дъщеря е с такава бактерия в червата - Клебсиела пнеумония. Предизвиква често разстройство. Давах Ентерол 10 дни и засега е ОК. Според гастро-лекарката това се израства и организма се самоизчиства.

# 164
  • Габрово
Добре дошла Мамо Веси!!!Радвам се ,че пътуването е минало добре!Желая ви приятна почивка в България и дано времето е хубаво/защото в момента в София е лошо/ за да се заредите с топлина и положителна енергия.Таткото ще идва ли?Цялото лято ли сте в България?

Общи условия

Активация на акаунт