МАРТенчето в пясъчника си играе и за чистота не ще да знае!

• 13 137
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • Габрово
и на мен ми е 100 пъти по- удобно, но мъжа ми само пищи, че щял да се хлъзне и тн- и за това сега само аз го къпя- него го е шубе Wink
Мишо го къпем от време на време под чучурчето на душа което е най-отдолу/което е като чешма/,понеже нямаме ръчен душ,а от големия малко го е страх.За да не се подхлъзне го слагаме да стъпва върху джапанките не баща му.Решила съм обаче да купя една постелка за баня ,която се слага под душа или до ваната, за да не се хлъзга човек .Мисля,че са гумени.

# 181
  • Варна
mama Vania и при нас къпането или по-скоро миенето на главата започна да става мъчение, затова разредих миенето на главата и вечер мием само тялото, а на няколко дни главата(не всяка вечер). Тук във форума четох теми за подобен проблем и лично аз избрах един вариант за миене на главата, който за момента работи, слава Богу  Praynig. Правим следното, когато идва ред за миене на главата увивам една хавлийка на руло и я слагам на челото му като лента (изглежда малко като каратист Wink ) и така мъжа ми полива главата му. Хавлийката спира притока на вода към очите и носа. Насапунисвам и после изплаквам по същия начин, с хавлийката. Така няма писъци и рев, поне при нас. Дано и при вас да стане. Къпем го още в корито, в банята като че ли му е страшно, пробвала съм го само веднъж Blush. А за кирилицата, има  KREDOR, горе в дясно на страницата, точно до ИЗХОД, от там може да си избереш да пишеш на кирилица. Наистина не е останало много още до вашето завръщане в БГ, хайде приятни приготовления  Peace.
Това за памперсите за плуване за сефте чувам  Embarassed, незнам дали има.
ivap, това за стелката е хитро изобщо бях изключила за такава опция  Embarassed.

В петък ще водя Иси на ваксина, че след годинката нито една не е правена. Дано всичко да е ОК, че да може да му я сложат.

# 182
Добре дошла на мама Веси и командосите.
   Вечер пием АМ Фризо3 + 2 лъж. каша. Кисело мляко давам Шипка 3,6%, то е на Маркели и на него пише : българско , жива култура, киселото мляко на баба и аз много го ядях като бременна, но то си е направо като крем-нишесте.
    Къпането ни за сега под душа си е мисия невъзможна, обикновено след пясъчника винаги се налага да минем през банята и ревът започва още докато и свалям дрехите, но.... няма друг начин надявам се да свикне и тогава да започнем цялостно къпане в банята. Да ви се оплача от 2 вечери се пробва да пие вода от коритото #Cussing out аз и се карам а тя се хили, издебва ме да се заблея и си загребва с шепичка и поднася пак към устата smile3514

# 183
Има от тези памперси за плуване. Мисля фирмата Памперс и още няколко ги предлагат за цени не мога да дам точно инфо, но ми се върти в главата нещо като 70-80ст.... newsm78

merry_vesi и аз купувам Маркели млякото си е казанлъшко и най ми напомня истински кисело мляко  Grinning Дали карат и до Варна или там има друго Маркели  Thinking

Tedulina, вие в стаята ли го къпете Иси? Аз отдавна минах в банята и си спестих изключително много работа  Simple Smile Сега с душа нещата са още по-бързи и лесни.
 Дариа също само като види коритото в банята и бягя в другия край на апартамента  Mr. Green , ама после като я сложа да я къпя хленчи малко и до там   Wink Аз и обяснявам за душа,че няма нищо страшно . Заигравам се с водната струя и ръчичките й и както писах по-горе опитвам се да ги спиятеля. .... И аз като ivap съм решила да купя от гумените постелки за Дара да не се хлъзка като е права  Grinning

# 184
Горска Фея,
и моя Марти взе да заема такива пози, като тази в тикерчето ти. Страшна фога е! Като хване една посока и беж в нея, не мога да го стигна. А как се инати, ей страшна е тази овенска зодия значи. То аз съм телец, ама тяхната е по-зле май. Това за бъзик.
Днес в морската се засякохме със Славена и Ели. И с тях се запознахме най-накрая. Само Краси и Мери Веси от Варна не сме виждали, но и тях ще открием.  newsm53 smile3521 newsm44

# 185
Tedulina мерси за информацията твоя вариант ми се вижда приемлив и ще го пробвам тази вечер.Стискаите палци.Незнам какво и стана на Вики до скоро толкова се радваше като я къпех.Ние отдавна не я къпя в коритото а е едно надуваемо като ваничка костенурче.Тук ваничките са толкова малки че Вики едва изкара до 7 месец в нея.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=41886
ето да ни видите,а сега в момента каквито сме ревливи не сме за гледане....
Феичке мерси за информацията за памперсите.Наистина са на Pampers или Huggies...
Didi77 и ние също подръжаваме на вашите пози.Онзи ден едва не направи кълбо напред...Интересно им е да гледат света на обратно...
Да ви се опла4а сега нали баткото е въ ваканция и само се дразнят с малката.Ама тя един инат все на неиното да става.Седне ли баткото да яде тя е първа на масата и само се сърди ако не и дават.Днес намерила един бонбон дъфчащ и го изяла половината с хартията...Беля голяма.А в магазина колко рев изрева иска да пипа всичко...Ината започнахме да си го проявяваме..

# 186
  • София
Sorry,4e pi6a na latineza ama drugia komputar e zaet v momenta.
Kakvo da vi kaja re6ih da probvam s du6a tazi ve4er oste po golqm rev nastana.Niama uspokoiavane dori i bibata dadohme i pak reve.Az si mislia 4e se upla6i vednaj kato o plakneh kosata,mai se nagalta malko s voda.Neznam ama tova kapane e napravo maka za men v posledno vreme.Kak plaknete glavi4kite na dezata si .Viki ne iska da se oblegne nazad kato ia darja...No na tazi kartina imame i radostna novina 12to zab4e...haide da ne vi ma4a pove4e s tazi latineza utre ste pi6a ot drugia..imam oste za kazvane ama ste spra do tuk
Fei4ke nepremenno ste napravim snimka ako otiden do kulata...ama tova e kato se vra6tame ot balgaria..

Ние имаме такъв проблем с баткото ( нищо ,че е на 7 години), голям зор е миенето на главата( а то една гъста и къдрава коса)- не дава вода да му капне по лицето и това е от бебе още. Борко пък си навежда главичката сам назад и нямам проблем- плакна го с подвижния душ.Може да използуваш ( ако дава ) да и сложиш отпред козирка за слънце ( има и пласмасови), то пази идеално очичките, а и главата си е открита цялата.Така може да я плакнеш с подвижния душ , без да и капе вода по лицето.

# 187
Мама Бубе благодаря  за съвета,това за козирката определено ми допадна.Сега само оставя да потарся по магазините...
Тедулина твоя вариянт с хавлията проработи за мен,ама Вики пак си плачеше,но този път по малко признавам си...
И тя ще бъде такава бъзлива като батко си...Като си помисля сега и при него имаше проблеми с изплакването на косата до голям...

# 188
Борко пък си навежда главичката сам назад и нямам проблем- плакна го с подвижния душ.
Аз пък и навеждам главичката напред и така се дърпа по-малко (когато главичката им е назад те губят равновесие и вероятно затова се плашат повече)
Само Краси и Мери Веси от Варна не сме виждали, но и тях ще открием.  newsm53 smile3521 newsm44
  Ами да, трябва и ние да си организираме срещичка! С Tedulina тъкмо си бяхме определили среща и... Sad се счупи колелото на количката и, та трябва да го премахнем този лош късмет newsm10 .

# 189
  • София
Здравейте, мами и от нас с Йоанче! Я да ви питам нещо за бебешкото възпитание?
Абе само моята ли е такова мартенче-овне #Cussing out Като й вземат играчка- врещи и се ядосва, като не й дам нещо- също, като си науми, че трябва да направи нещо- няма отвличане на вниманието, то си знае неговото и това е положението Banghead Иначе е много дружелюбна и контактна, смее се и маха на познати и непознати, постоянно си търси дечица да си играе, но не си дава играчките и се бори за тях със зъби и нокти / в прекия смисъл/
От зодията ли е или просто дечицата са такива на тази възраст ?!?!:crazyeyes:

# 190
  • Габрово
Здравейте, мами и от нас с Йоанче! Я да ви питам нещо за бебешкото възпитание?
Абе само моята ли е такова мартенче-овне #Cussing out Като й вземат играчка- врещи и се ядосва, като не й дам нещо- също, като си науми, че трябва да направи нещо- няма отвличане на вниманието, то си знае неговото и това е положението Banghead Иначе е много дружелюбна и контактна, смее се и маха на познати и непознати, постоянно си търси дечица да си играе, но не си дава играчките и се бори за тях със зъби и нокти / в прекия смисъл/
От зодията ли е или просто дечицата са такива на тази възраст ?!?!:crazyeyes:
И Мишо е такъв.Голям инат е и е много самостоятелен,което в даден момент се явява недостатък.Като сме на вън изобщо не ме търси,ходи където си поиска,взема чуждите играчки,не се плаши от непознати.
Май не е от зодията/Мишо е Риби/,от възрастта ще да е  Mr. Green.
Когато реши да не си дава играчките, дръпвам един монолог как така не бива,как трябва да дава щом играе с играчките на другите деца и т.н.Той уж слуша и ме гледа разбиращо,но след няколко минути прави каквото си знае.Дано все пак нещо му остане в главата от всичките ми речи/за по-нататък/.

# 191
Мамита и ние сме същите от възрастта е да знаете.Иначе 4уждите играчки ги иска ама неините са си само неини и на никои друг...
Днес отново дяволите са и влезнали в главата.По погледа и личи че гледа на беля.Само се дразнят с баткото.Ако трябва да я сложа на стола за хранене рев...памперса да сменим рев....а за ядене нищо не иска днес...Само обикаля и не знае какво иска и мрънка...но маи не се наспа достатъчно...по колко спят вашите бебоци?

# 192
  • София
Нашата е поспалива- спи два пъти по 1-1,30 ч. на ден и вечер от 10 до 8 сутринта. То за тия бели трябва енергия,я Laughing

# 193
  • Варна
Моя мъник спи по 1.30-2ч преди обяд и после пак следобяд. Иначе вечер от 22ч. до 6:30-7:00ч. и после елате ни вижте Simple Smile. Иначе за играчките, няма проблем да си даде неговите, обаче ако докопа някоя играчка на друго дете и му я вземат преди той да е решил да я върне става  newsm45.

# 194
Само ние ли спим веднъж дневно? Ама затова пък по 2-3 часа - като се нахрани наобяд и откъртва...Но сутрин излиза в 9 ч. на разходка до обяд и следобед като се събуди към 16 ч. пак. Вечерта  към 19 ч. е вече гроги - едвам устисква до банята. Слагам я да спи към 20 ч., спи до 8 ч.
Иначе и на Елица са й най-интересни чуждите играчки - постоянно ходи и рови в багажниците на чуждите колички.

Общи условия

Активация на акаунт