Брекети – къде, какви, за колко? -тема 10

• 118 542
  • 838
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Тия снимки като ще ги триете 5 минути след като сте ги качили... ми по-добре изобщо не ги качвайте!  На кого помагате по тоя начин и кой може да ви помогне на вас? Един - двама души сигурно...

# 286
  • София
Аз даже не помня някой да е качвал скоро снимки в тази тема,освен мен и още 2-3ма души.
Полезно би било и интересно за всички в темата да се качват снимки,но все пак всеки сам си решава дали да го прави.

# 287
  • Варна
Точно за вашия пост говоря от днес следобед! Пуснали сте линк, който не е активен.

# 288
Колко брекетчета имате на горна и долна челюст?  Аз доскоро горе имах 10, сега са 13. Долу 8.

# 289
Горе 14, долу 11, като сложа имплант, ще станат 12 долу. Нямам пръстени на задни зъби.
Защо имаш 13 горе? Relaxed

# 290
  • София
Точно за вашия пост говоря от днес следобед! Пуснали сте линк, който не е активен.
Извинявам се,чак сега видях.Неволна грешка е.Не виждам смисъл да качвам снимка и после веднага да я трия.Качвам я пак.

# 291
  • Варна
Извинена сте. Grinning Според мен като ви се наредят зъбите, ще изглеждат много добре. Долните като се съберат, ще станат "едно цяло" и няма да си личи, че са мънички. Дано ви се получат нещата само с леки изпилявания тук - там от самия ортодонт.
п.п. Как ми се иска и аз да имам толкова място в устата...

# 292
  • София
Силно се надявам да сте права и да се получат добре. Simple Smile
И на горните имах малки разстояния,но само за 3 месеца се събраха.
След лечението в цената ми е включен моделаж и избелване.Дано станат добре.
Пожелавам същото и на вас! Peace

# 293
Горе 14, долу 11, като сложа имплант, ще станат 12 долу. Нямам пръстени на задни зъби.
Защо имаш 13 горе? Relaxed
Защото горе пропуснаха един, че там имам пломба, и ОД каза, че вероятно ще я отчупи при свалянето, и пропусна....

# 294
  • Стара Загора
Ето и моята промяна. Долу извадихме 2 зъба за баланс. Лечението ще продължи до юни най- вероятно и вече нямам търпение. Малко съм пристрастена към избелването и вече ме дразни този нюанс, но какво да се прави Simple Smile)

# 295
Страхотно изглеждат, момичета!!! Голям напредък имате и двете, браво!

# 296
  • София
Maria Dimova,страхотна промяна,браво!! Peace
Колко време вече си с брекетите?
Налага ли се да правиш нещо по зъбките,след като ги свалиш?
Като се избелят ще станат чудесни! Peace
Alisa16,мерси!  Hug

# 297
  • Стара Загора
1 година съм с тях.  Самолигираща 3М система е това. Остават 2-3 месеца още. Мисля долните също да изпиля,за да се изравнят. Имам тетрациклиново оцветяване в основата на зъбите и може да се повлияе само с много избелване. Харесвам домашното избелване на Филипс.

# 298
Харесвам домашното избелване на Филипс.
Добре се получава Simple Smile
Не съм чувала за избелващата система на Филипс.
Аз съм ползвала Crest - ленти и паста за зъби.

# 299
  • Стара Загора
Филипс правят гелове за домашно избелване. Правят се шини подобни на ритърнари,но по меки и слагаш гел на всяко зъбче в шината и така спиш. Но можех да си го купя само от зъболекаря ми в Лондон. £50 струват 4 спринцовки и горе долу една година караш с тях. Идеята е 5 нощи да спиш и да ги направиш много бели и после по 1 на месец за 1 нощ. Аз спах  10 нощи първия път,за да повлияя на това оцветяване.

Общи условия

Активация на акаунт