Против акне/пъпки по лицето 7

• 95 016
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Аз съм го пила. Подобрение в кожата не видах. По-скоро ми се влоши ПМС и го спрях. Вечерната иглика разбутва малко хормоните.

# 361
  • София / Перник
Момичета, какво мислите за маслото от вечерна иглика? От няколко дни ми излизат разни реклами в интернет на ето това - https://herbamedicabg.com/produkt/prim-oil-prim-oyl-maslo-ot-vecherna-iglika/ Пише, че е подходящо за акне и други кожни проблеми. Ползвали ли сте го?

Здравей,

аз съм го ползвала. Наистина има положителен ефект върху акнето, но трябва да внимаваш - аз имах проблеми с цикъла заради вечерната иглика, затова я спрях.

# 362
Предполагам, че като се пие се появяват тези проблеми или? Защото аз мисля да си я прилагам само външно върху лицето.

# 363
  • София / Перник
Да, аз я пиех. Ако се прилага само външно не би трябвало да има подобни странични ефекти.

# 364
  • София
Някой ползвал ли е крем скинорен? Дали действа и има ли в началото обратен "изчистващ" ефект?

# 365
  • София
Ползвам скинорен от повече от месец. Според мен повлиява добре на активно акне с локално туширане. Но при мен конкретно акнето спря от сълзите от охлюв е бепантен крем..сега трябва да боря петната.

# 366
  • София
Къде мога да намеря тези сълзи от охлюв и как изглеждат?

# 367
Моето ужасно акне по гърба почти изчезна, останаха петна и понякога излиза по някоя друга пъпка. А преди 2 месеца не можех да се облегна от болка, изглеждаше ужасно... Третирах го само със салицилов спирт и с обикновен лосион за хидратация. Кожата ми е станала много суха и загрубяла, затова не смея да третирам лицето, където вмомента положението е зле.

# 368
Здравейте, някой ползвал ли е билковия лосион за акне- Магнифико?

# 369
Някой ползвал ли е крем скинорен? Дали действа и има ли в началото обратен "изчистващ" ефект?
Аз ползвам Скинорен. Много добър крем е и освен на пъпки, действа добре при плоски белези и розацея. Има и избелващ ефект.

Има "изчистващ" ефект, но не е задължително да се прояви при всеки.

# 370
  • София
Заповядай,това са сълзите. Аз си го купувам от едно магазинче на карасно село за мед и билки
http://www.casanatura.bg/wp-content/uploads/2015/11/4_big-Copy.jpg

# 371
Заповядай,това са сълзите. Аз си го купувам от едно магазинче на карасно село за мед и билки
http://www.casanatura.bg/wp-content/uploads/2015/11/4_big-Copy.jpg

Потърсих го в интернет, има го на доста места в онлайн магазини, но никъде не пише пълния състав, а искам да го проверя за комедогенни съставки. Може ли да помоля, ако ги има на шишенцето някъде посочени, да ги снимаш.

# 372
А някой с мнение за сапуна на Акне Аут?

# 373
  • София
Благодаря за отговорите. Hug
Сапуна на акне аут съм го взимала веднъж, но доста изсушава кожата както всички продукти от серията, така че според мен е по-добре да си вземеш активния лосион и да мажеш само върху пъпките.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт