Против акне/пъпки по лицето 7

• 93 557
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Така е, има различни апарати. Скоро ми звъняха от някаква клиника да ме канят на диагностика и като им казах, че съм си правила вече, попитаха с какъв апарат, по колко показателя съм правила диагностиката.

# 646
Аз ще ходя другата седмица и ще ви разкажа после. Но живея в чужбина и не знам дали ще ви е от помощ. Но все пак ще ви кажа какво е било. В БГ за пари може и да казват разни неща. Тук за каквото да съм питала коземтично и все ми отказват. А като се гледам не е като да нямам нужда. Явно преценят, че ефект няма да видя кой знае какъв. Последно преди 2 дена питах за LRP и доктора ми каза да не си харча парите. Не знам защо са такива тук.

# 647
А каква е цената на този скинчек?
Между другото искам да се похваля, че след 2-месечно ползване на Зинерит кожата ми много се подобри, направо съм удивена как така изчезнаха гадните черни точки без да се налага да ги стискам. Толкова гладка кожата ми не е била, само остана да преборя петната. Миналата седмица обаче се опъпчих леко - чудя се дали е от цикъла или от новата ми основа за грим Babyskin на Мейбълин  newsm78

# 648
Здравейте, кожата на лицето ми е нормална до суха, не ми създава проблеми с изключение на проблемната ми брадичка. Там ми излизат черни точки, подкожни пъпки, в момента имам и някакво подуто болезнено топче. Почиствам си лицето всяка вечер с пяна Galeniс и всяка сутрин нанасям хидратиращ крем Aven hydrans. Ексфолирам с пшенични трици 1 път седмично. След посещение при козметик нещата се оправят за кратко, после пак. Никога не съм ползвала продукти против черни точки/ пъпки, защото са за мазна кожа😀освен салицилов спирт 2% само в областта на брадичката.
Да ми препоръчате нещо?

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 15:39 от Петя Карева 602616

# 649
Колекторът, който ползвам (на юцерин е) свърши и се чудих дали да не пробвам с друг. Вие какъв коректор ползвате за акне?

# 650
На neutrogina пробвала ли си? Той е точно с такава насоченост. Взела
Съм на сина ми. Малко трудно нацелихме цвят, че цветоваа гама е широка. Но върши идеална работа. Първо се дърпа, че било момичешко, но после взе да му харесва като хем скрива пъпката, хем я тушира.

# 651
На neutrogina пробвала ли си? Той е точно с такава насоченост. Взела
Съм на сина ми. Малко трудно нацелихме цвят, че цветоваа гама е широка. Но върши идеална работа. Първо се дърпа, че било момичешко, но после взе да му харесва като хем скрива пъпката, хем я тушира.
от къде го купихте? Търся в интернет, но не намирам коректор на тази марка, може ли линк?

# 652
Много се извинявам, не живея в Бг, но го намирам във всяка дрогерия и не предполагах че ще е нещо специално за Бг, предвид че вече всичко има навсякъде:

https://www.amazon.com/Neutrogena-Skinclearing-Blemish-Concealer … air/dp/B003FBRUCC

По принцип е това!

# 653
  • Бургас
Колекторът, който ползвам (на юцерин е) свърши и се чудих дали да не пробвам с друг. Вие какъв коректор ползвате за акне?

Аз използвам на Balea, купих си го от DM.

# 654
Ползвали ли сте Скинорен или Зинерит? Или и двете едновременно, и така четох 🤔

# 655
  • София
Аз използвам скинорен не много редовно, а само като имам някоя пъпка и бързо я изсушава, доволна съм. Зинерит съм използвала преди време и тъй като е антибиотик има доста добър ефект, но след като го спреш пъпките се завръщат, защото той само подтиска, а не премахва причината.

# 656
Бензоил пероксида премахва ли причината?

# 657
  • Бургас
Ами то зависи каква е причината. Ако са хормони няма как да я премахне Simple Smile

# 658
Бензоил пероксида премахва ли причината?

Ирен вече ти е казала за хормоните.... бензоил пероксида намалявя себумната активност и може да помогне както при бактериално акне, така и при хормонално, но е съпътстващо лечение, не основно....

# 659
Бях питала горе, но никой ми отговори. Става въпрос за дълбоки, вътрешни черни точки/гнойни пъпки само в областта на брадичката.
Нямам прекомерен себум, кожата ми е нормална до суха
Значи остава да е хормонално...

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 15:32 от Петя Карева 602616

Общи условия

Активация на акаунт