Против акне/пъпки по лицето 7

• 93 694
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Irene Adler, да. Точно него поръчах. Сравних състава - същият е.

# 406
Билковият крем пристигна. Като мине малко време, ще пиша отзиви.

# 407
На мен много ми помогна. Дано и при теб да има добри резултати Simple Smile

# 408
На мен много ми помогна. Дано и при теб да има добри резултати Simple Smile
Надявам се да повлияе благоприятно и моята кожа. Иначе при мен положението е долу горе добре вече. Кожата ми се омазнява повече сега и от там имам черни точки и някоя друга пъпка. Миналото лято бях доста по-зле. Отдавна търсих нещо на билкова основа и мисля, че ще остана доволна от кремчето. Simple Smile 

# 409
Още нещо. Кремчето го ползвам от януари месец и ми остава още малко докато го привърша.. Не съм си купувала оттогава друга опаковка. Нанасям го само веднъж на ден, но все пак всеки ден. Понякога и два пъти, но рядко се случва. Не слагам толкова много, но все пак ми действа. Облекчи ме финансово Simple Smile

# 410
Smiley flower ще чакам отзиви,че и на мен черните точки са ми проблема! Disappointed

# 411
Мазах се с крема вчера вечерта и днес сутринта. Много ми харесва. Наистина изравнява тена и кожата ми стои по-свежа с него. Матира я за час-два. Ще видя как ще е с времето. Единствено миризмата ми е леко неприятна, но това не е никакъв проблем. Важното е ефект да има Grin

# 412
  • София
Момичета да попитам
Ако нанасям Зинерит, термална вода и крем против акне на Хималая, мога ли да правя маска с чист мед ?
Правих един път чист мед върху лицето си и резултата беше прекрасен , но сега след като използвам изброените продукти , противопоказно ли да нанасям мед и да правя домашни маски ?

# 413
Не познавам тези препрати,но и аз използвам доста неща+маската с чист мед.

# 414
Аз да споделя с вас - майка ми наскоро ми каза, че използва кокосово масло и сода за почистване на лице и е много доволна. Мисля и аз да пробвам Simple Smile някоя от вас пробвала ли е за почистване на лице и изчистване на черни точки?

# 415
майка ви вероятно не е с акне и за това й се отразява чудесно кокосовото масло
то по принцип е с висок комедогенен индекс и аз не бих го ползвала при акне
всъщност на мен и без акне от него ми се получават запушвания, пъпки и проблеми

# 416
Содата е силно алкална. Доста добър начин да си разбуташ киселинния баланс на кожата и да се сдобиеш с пъпки. Кокосовото масло пък е комедоногенно. Хич не е добра идея особено за мазна, смесена или проблемна кожа.

# 417
  • София
В този ред на мисли , шипковото масло пидхидящо ли е за акнеична кожа и къде трябва да се държи ?

Да разбирам , че може да се правят домашни маски , въпреки лечението с лекарства

# 418
Ами тя не е с акне, но има проблеми с кожата заради настъпващата менопауза. Излизат и петънца, бели подкожни пъпчици и понякога и такива, които си приличат направо на акне /но много рядко/. Сега ми се похвали, че брадичката и се е изчистила от черните точки. Но то на всеки може да повлияе различно.
Аз към момента намерих някакъв баланс с почистващ тоник на Eucerin - Dermo pure, отделно си взех и един тоник на Dr.Muller с чаено дърво и ги редувам и пия масло от вечерна иглика и засега това ми се отразява добре. Simple Smile

# 419
Содата ми се струва доста агресивна - ползвала съм я преди време, но се отказах, защото четох по разни статии.
Иначе да ви кажа купих си benzaknen и спрямо българската версия от Ерудита повече ми харесва, някакси не изсушава толкова кожата и е по-мек. Но като го свърша, ако не мога да си взема пак от чужбина, определено ще купя от Ерудита, защото иначе няма спасение.

Общи условия

Активация на акаунт