Против акне/пъпки по лицето 7

• 93 011
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Преди съм ползвала Бензакнен и бях много доволна ,
Къде мога да го намеря отново ?
Бях го поръчвала от олх , но не намирам обява в момента .

Panoxyl На каква  цена е и откъде се поръчва ?
Има ли много лющене ?

Бях ползвала Акнетак  преди две седмици и цяла седмица бях на люспи , с ужасно белеща се кожа .
Не можех да сложа нормално грим , пълен ужас .

А сега имам петънца за изчистване и си търся някакъв продукт .

И се боря с подкожни косми в зоната между веждите .
Знаете ли какво може да ме спаси ?

Неострата имат един гел с висока концентрация на гликолова киселина ,той е показан за врастнали косми.
https://-spam276-/index.php?id_product=143&controller=product

# 676
Знаете ли Зинерит дали все още се продава?

# 677
  • при Arctic Monkeys
Много съм доволна от гела за измиване на Здраве. За няколко месеца откакто ползвам не ми е излизала нито една пъпка, а преди поне веднъж в месеца се борех с подкожни, от които лицето ми е в белези.

# 678
Знаете ли Зинерит дали все още се продава?
Да, преди няколко месеца го ползвах.

# 679
Здравейте момичета.
Попаднах на доста статии свързани с бялата хума и помощта и в борбата с акнето.
От няколко дни си правя маска с хума,розова вода и зехтин,стоя околон10-15 минути,но след като се измия,лицето ми стои зачервено.
Та да ви попитам,ако някой си прави подобни маски дали това е нормално,или  може би слагам от хумата повече,или пък стоя дълго време,за да имам това зачервяване?

# 680
И аз се зачервявам от нея. Не съм търсила обяснение защо. Спрях да я ползвам като маска. Ползвам я като пудра (вкъщи).

# 681
И аз се зачервявам от нея. Не съм търсила обяснение защо. Спрях да я ползвам като маска. Ползвам я като пудра (вкъщи).

Може ли да споделиш как точно я ползваш? ☺

# 682
Просто я нанасям като пудра по лицето там, където имам раздразнена кожа. Тя си се абсорбира и действа. Малко "набрашнена" ставам, но затова писах, че вкъщи я ползвам, не като пудра от декоративната козметика.

# 683
Благодаря
И аз май ще пробвам по този начин,че с маските не ми се получава.

# 684
Някой успя ли да се сдобие с БП на Биотрейд , може ли да споделите от коя аптека , че не го намирам ?

# 685
Здравейте! Започнах да забелязвам, че все повече разширени пори ми се появяват на лицето. По принцип съм със суха кожа, на 21 год. съм. Възможно ли е кожата ми от суха да е станала смесена? Забелязвам черни точки , разширни пори, омазняване , което мисля, че преди нямах. Козметиката ми съм я свела до минимум. Мицеларна вода, гел за измиване (само вечер като съм с грим ), тоник и хидратиращ крем. Правя си маски и ексфолирам. Някой има ли представа къде бъркам, че ми се виждат повече вместо да се свиват?
ПС: Следя продуктите, който използвам да не запушват порите.

# 686
Някой успя ли да се сдобие с БП на Биотрейд , може ли да споделите от коя аптека , че не го намирам ?

Според страницата им във фейса бил пуснат в логистичната мрежа, каквото и да значи това. Имам познат в тази сфера, звъннах му, въобще не са чували за такъв продукт още. Помолих за линк към продукта, защото не сме ползвали на тази база, отговориха ми, че е прекалено нов продукт и още го нямат на сайта, пък го имат в мрежата.....

# 687
Alexa23, струва ми се, че просто типа кожа ти се е променил. И моята кожа беше суха, а сега - комбинирана.
Пробвай продукти за мазна/комбинирана и виж дали ще има резултат. Другото, разбира се, е качествената храната и многото течности през деня. И да не си пипаш лицето😀
Каква козметика ползваш?

# 688
Alexa23, струва ми се, че просто типа кожа ти се е променил. И моята кожа беше суха, а сега - комбинирана.
Пробвай продукти за мазна/комбинирана и виж дали ще има резултат. Другото, разбира се, е качествената храната и многото течности през деня. И да не си пипаш лицето😀
Каква козметика ползваш?

Преди време бях пробвала за мазна кожа и доста ми изсушаваше. Иначе от скоро ползвам измивния гел на Биодерма за чувствителна кожа, мицеларната им вода и тоник и хидратиращ крем на Микса. Това е. Ползвам и 2 ексфолианта за лице на Билка и Ревюел. Признавам си, че не пия вода през деня, опитвам се, но не се получава. Стремя се да се храня здравословно, но от сладкото просто няма как да се откажа.

# 689

Според страницата им във фейса бил пуснат в логистичната мрежа, каквото и да значи това. Имам познат в тази сфера, звъннах му, въобще не са чували за такъв продукт още. Помолих за линк към продукта, защото не сме ползвали на тази база, отговориха ми, че е прекалено нов продукт и още го нямат на сайта, пък го имат в мрежата.....
  https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/10512 
Тук го има качен вече. Скъпичък е, но дано поне има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт