Второкласници 2018/2019

• 96 191
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дано не съм закъсняла с отговора.
В най-горното кръгче се пише името на бабата. В средните кръгчета - имената на нейните родители. В най-малките кръгчета - родителите на съответните родители. От гледна точка на детето имате баба ( най-отгоре), надолу -прабаба/прадядо и най-долу -прапрабаба/ дядо. Стана ли ясно?
Преди един ден се измъчихме с това Laughing

# 211
Моето решение беше друго - горе бабата, долу нейните родители, най-отдолу двете двойки родители на нейните родители. За дядото по същия начин.
Със Сали сме писали едновременно Simple Smile

# 212
  • София
CoffeeCup, аз имам звездичка на домашното, а ти  Laughing

# 213
Няма ми звездичката в електронния дневник. Аз имам по математика Simple Smile

# 214
  • София
Ще завършим първи клас,значи Laughing Laughing

# 215
Моят син казва, че вече е "почти втори", като го питат кой клас е Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 216
Благодаря ви момичета, значи съм била на прав път 😊

# 217
  • София
бях сигурна че съм изпуснала някоя нова тема, пък то никой нищо не е писал.
Я кажете за екскурзиите, при нас е еднодневна, 26 лева, за сега я записах, края на май, направо незнам как ще я мисля.

# 218
  • Пловдив
Я кажете за екскурзиите, при нас е еднодневна, 26 лева, за сега я записах, края на май, направо незнам как ще я мисля.
Нашата еднодневна екскурзия мина. Водиха ги в Копривщица края на Март. Струваше 20лв. Не съм се колебала дали да ги пусна. Ходят с огромно желание и се връщат много доволни. Но те от Детската градина още ги водеха и на 5г. и на 6г. и съм претръпнала Wink

# 219
На еднодневна екскурзия бяха още ноември в Смолян. Беше много щастлив.  След това февруари беше на ски 4 дена. За сега не са ни казали за майска екскурзия.

# 220
Аз бях писала за екскурзията. Еднодневна, до Трявна, на 01. 06.- там ще им дават свидетелствата в някакъв музей. 15 лв. Пускам го и не мисля да го мисля.
Точно днес едно познато дете на моето дете, от трети клас, ми се оплаква, че никъде не е ходило по екскурзии- майка й я било страх да я пуска. Много беше тъжна.

# 221
И при нас е еднодневна, на 12.05 до Габрово и Етъра. - 30лв + 6 лв вход по обекти. Вчера са дали офертата, а днес искат капаро. Тази година ще пропусне. Класната й все се оплаква, че като ги изведе на двора за физическо, моята не я слушала и бягала из двора, та им нямам доверие и на двете. За щастие детето каза, че не иска. Обещала съм й лагер догодина, че този, за който си мисля имат минимална възраст - 9 години.

# 222
  • Sofia
Моята в неделя заминава на зелено училище за 4 дни. Записал се е целият клас без 3 деца. Аз съм ЗА - като иска, да ходи. Не се притеснявам как ще се оправи.

# 223
  • Варна
Еднодневна екскурзия ще имат и нашите на 17.5. до Белослав - демонстрация и рисуване в стъклена фабрика и Побити камъни. 22 лв. Ще ходи.
Класиран е за финала на Математика без граници в Несебър, отборно. Има ли други наборчета, които ще ходят?
Записах го за една седмица на градски лагер през юли.
Завършването ще е във фоайето на училището, общо всички първи класове с театър/анимация на 1.6., а свидетелствата ще ги раздават като свърши анимацията в класната стая с родители.

# 224
За екскурзия нищо не се чува, но те ходиха октомври.
Края на учебната година при нас е 31.05.
Свидетелствата ще им раздават на Аква Калиде http://www.aquae-calidae.com/bg/ .
Цялото удоволствие е 6.50лв. с транспорта, а ще бъде доста интересно за децата.

Общи условия

Активация на акаунт