НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Eй това като го прочетох
Представяй си, че като пиеш, течността взима всичките ти сланинки и ги отвежда навън:)
и гаврътнах 500 мл  Laughing
Ще пробвам и с чая, но наистина са ми проблем течностите, а пия и кафета...

# 121
Здравейте, момичета! Simple Smile
Минавам да се отчета, при мен тотален застой, а и май малко не мога да се оправя с тези мазнини, дали не са ми малко, имам съмнения, но се чувствам страхотно! Simple Smile килограмите не мърдат - ами ще мръднат!
Вчера , ако знаете как се издъних, сготвих мусака - любимото ми ядене. Еййй, въетях се суках, сипах си - признавам си! Simple Smile ама днес как ме болеше корема, лелее Simple Smile забраних мусаката до май месец, тогава казах, че ще се прежаля пак да им сготвя, на това явно не мога да устоя. Хахаха
Да вии разкажа какво хапвам - безмазинно направо :/
Днес закуск: 2 яйца и лъжица сметана - хапвах на бюрото набързо
Обяд : краставица чери, айсберг и пилешко месо!
Вечеря - малко прошуто и едно яйце - в движение. Сега ми пристъргва леко ама в 10:30 няма да се засиля да ям.

За утре съм си приготвила за закуска:
Яйца, броколи, маслини, синьо сирене ии репички
Обяд: салата от червено зеле, краставица, домат, пилешко филе, ъъъ маслини, кашкавал и това е май.
Утре ше поливам със зехтин, трябва да мисля за увеличаване на мазнините, но тея салати с месо са ми така любими! Simple Smile
Ще се радвам да дадете някой акъл.
Извинявам се ако имам грешки с тоя телефон ' знаете Simple Smile))

# 122
Дани, храната ти е кзключително малко! Ама наистина! Как 1 яйце, на вечеря, защо? Ами обяда пилшко и салата?! Че ти Дюкан правиш:) по- стабилно се храни, за да развижиш нещата- включи авокадо, зехтин, месо не филе, а мазно, бекон. Риба мазна също. Ако седнеш и си сметнеш менюто ще видиш че си под жизнения минимум, та ти нямаш и 1000 калории!
Ще си забиеш метаболизма на нула. Няма да свалиш нищо така! Тялото ти се стресира, ти гладуваш, премисли си нещата и ползвай май фитнес пал или друга програма, докато свикнеш. В момента не само мазнините са ти малко, а всичко! Значи аз целия ти ден мога да го лапна на обяд колко е- две яйца, салата, пиле и прошуто. Няма да стане така да знаеш, с най- добри чуватва ти го казвам.

# 123
Нали! Ама най-тъпото е че просто не ми се яде повече. Simple Smile изобщо не си поставям цел да гладувам или нещо такова. В началото имах доста мазнини сега бешо я окъсах. Joy
Явно ще прибягвам до сланинката в хладилника, за мазнините е ясно че са ми малко! Sad
А с туй скъпо авокадо от по 2,70 бройката само го чакам да се завърти на промоция да си купя 10 хаха
Довечера ше режа наденици към яйцата. Simple Smile
Това ли е ш******* причина да не свалям! В тотален застой съм Sad

# 124
Напълно съгласна с Жаклин...малко храна, никакви мазнини.
Това не е ВМХ.

# 125
Това ми се случва вчера и днес, иначе имам доста мазнини, ама двата дена хич. За количеството храна как да я увелича като не ми се яде повече?

# 126
Скрит текст:
Това ми се случва вчера и днес, иначе имам доста мазнини, ама двата дена хич.
За количеството храна как да я увелича като не ми се яде повече?
Ами увеличи качеството.
Пилешкото да е с кожата, или да е сготвено с повечко масло.Зехтин в салатата, натроши отгоре няколко сурови ядки....
Вместо краставица и айсберг си задуши в масло тиквичка, морков, броколи, долей малко сметана за сос.
Масовия "стандарт" в отслабването-пилешко филе+ айсберг не върши работа.Не и в дългосрочен план.

# 127
  • Бургас
Напълно съм съгласна с горните мнения. И за количеството, и за качеството на храната. Като увеличиш мазнините, ще се вдигнат и калориите, храната ще стане по-засищаща и организма няма да влиза в режим на оцеляване.
Отчет за вчера:
З - мазно кафе, варено яйце
О - омлет с две яйца и чедър, салата - айсберг, рукола, грана Падано, чери домати и семена;
След. З - черен чай, нисковъглехидратни милинки ( изтипосаха им снимка във Фейса, не можах да им устоя и ги направих)
В - свински хапки, задушени зеленчуци ( от замразен микс), печена тиква с кокосово масло.
И за всичко това Фитнеспал показа 1400 калории. Сега разбрах защо бях гладна и отпаднала предните дни, явно ям по-малко, отколкото си мисля. Иначе съотношения чудесни М 68%, Б 23%, В9%.
Накрая замезих с блокче черен шоколад 70%, та да приближа 1500 калории Joy
Истината е, че два часа след вечеря ми се ядеше нещо, което при тия калории за мен е напълно нормално.
От днес продължавам с планираното меню, но с корекциите от вчера.

# 128
Здравейте! ") минавам пак на отчет.
Вчерашния ден приключих с вечеря от яйце и запържен сиджук (т.е. в неговата си мазнина), малко червено цвекло и краставица хаха, ааа и едно пилешко крилце хапнах.
За днес пропуснах зкуската не остана време на работа за нея, но рано рано пих мазно кафе, с цел да ми реши проблемите с нулите ама нъц.
За обяд си нося отново суджук, яйца, червено зеле и цвекло, заляти обилно със зехтин. Simple Smile
Имам и две сварени яйца и краставица, но ще останат за закуска утре
Довечера съм на заведение - на бира с уши!
Да знаете само бирата ми липсва, да изпия една малка бира... ех, е позволявам си рядко по няколко глътки. Simple Smile
Та довечера ше са уши с вода Disappointed Relieved

# 129
Вчера купих крилца малко над килограм. Половината отидоха на вечеря, другата половина - днес на обяд.
Как са като калории и количество да попитам...че съм си лаком г@з принципно...Simple Smile

# 130
  • София
Вчера купих крилца малко над килограм. Половината отидоха на вечеря, другата половина - днес на обяд.
Как са като калории и количество да попитам...че съм си лаком г@з принципно...Simple Smile

Много кокали има, така че си ги яж спокойно, не е много.

# 131
Аз ги опатках вече....и не че смятам и броя калории и грамажи де, защото и не мога, ама все пак да се допитам...

# 132
  • Бургас
Аз купувам крилца по килограм, излизат ми три порции (едната е детска). Тъй че всичко ти е наред.
Храната вчера:
З - кафе с краве масло, ч.л. сусамов тахан
О - 3 бъркани яйца с чедър, салата с айсберг (трети ден я ям на обяд)
След.з. - кафе с кокосово мляко и масло
В. - свински хапки със задушени зеленчуци (имаше и картофи в зеленчуците), блокче черен шоколад 81%.
Тази сутрин от любопитство си премериха корема и талията със сантиметър. За четири дни съм намалила 1,5 см. от най-проблемната ми зона - под пъпа. При положение, че боря последните 5-6 кг. резултатът определено ме изненада приятно.

# 133
  • Бургас
Къде изчезнахте всички? Сама си кукувам тука, ама аз ще пиша, пък вие си отслабвайте тихомълком Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчерашното меню:
З - кафе с кокосово мляко и масло, НВ милинки
О - запеканка с броколи, яйца, сирене, кашкавал, салата червено зеле с морков
Сл. з. - кафе с кокосово мляко
В - пилешко бон филе с доматен сос и моцарела, блокче черен шоколад 81%
И кантарът тази сутрин каза, че съм качила 1 кг. за почти седмица Joy Добре, че сантиметъра вчера показва друго, че щях да се гръмна. Извод: прекалих с млечните и трябва да ги спра. Подувам се и ми докарват ужасни киселини. Особено в комбинация с месо, както беше снощи. До неделя смятам да разчиства хладилника от разните му сирена и кашкавали и от понеделник минавам на режим без млечни за седмица като за начало. Сега събирам идеи, за да изготвя меню за седмицата. Ако имате предложения, с удоволствие ще ги прочета и запиша.

# 134
Къде изчезнахте всички? Сама си кукувам тука, ама аз ще пиша, ...
Тук съм! Шпионирам те!

Общи условия

Активация на акаунт