НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 531
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • В полите на Пирин планина
Danny и Doli хубаво е да прочетете мненията на Амур и Таня. И първия пост по темата - с всички или поне част от линковете. Не се отчайвайте за толкова кратко време. Мерете само мерки - забравете за кантарите. Или поне само веднъж в месеца.
Аз свалих 15 кг. за 3 години, като първата година беше най-голямото сваляне, но някъде поне 6 месеца след като започнах режима. За сравнение от 52-54 по българската номерация сега нося дрехи 44-46 размер.
С този режим тялото някак се свива и придобива по-добър вид - мазнините са стопени и изпъкват мускулите.
И накрая - имайте търпение.

# 406
И аз като тъмнозелената не мога много да кача калориите наяждам се с около 1200кал. Аз обаче закусвам към 9,10 ч и после вечерям директно към 5,6 така съм си свикнала от малка да ям рано. А относно хляба и зеления боб при нас на кето бобовоте са забранени но знам че има около 7,8 гр въглехидрат на 100гр. Та може би е добре да се следи грамажа в такъв случай. Лично за себе си мисля, че за да има ефект трябва поне в началото може би млечните, да са лека добавка към храненто и да се ограничват когато целта е сваляне на кг. Пак казвам лично мнение Simple Smile

# 407
Не е много добре да махат кантарите, защото така става ясно, че нещо не правят както трябва
Дани пита за хляб, зелен боб ще яде довечера, мазнини в миш-маша и пилешките бутчета няма много.... ми не е това ВМ НВД

Асос, как прави кетото, само с яйца ли?
ако е само със слайсове прошуто, моля ти се замълчи  Mr. Green

# 408
  • София
Хаха. Мазно агнешко, ХАМОН, бекон и салати от зелении (айсберг, марули, краставици, спанак) със зехтин и варени яйца.

# 409
Не е много добре да махат кантарите, защото така става ясно, че нещо не правят както трябва
Дани пита за хляб, зелен боб ще яде довечера, мазнини в миш-маша и пилешките бутчета няма много.... ми не е това ВМ НВД

Ама зашо решихте че като питам за хляб, ям хляб? И видях, че зеления боб не се причислява към бобовите, затова мислих да го ям.. иначе естествено,  че не бих.
Маьнините ми съшо са около 65-70% от дневната ми дажба, тов не е ли високомазнинно? Колко трябва да е?

# 410
Скрит текст:

Ама зашо решихте че като питам за хляб, ям хляб?
Скрит текст:
И видях, че зеления боб не се причислява към бобовите, затова мислих да го ям.. иначе естествено,  че не бих.
Маьнините ми съшо са около 65-70% от дневната ми дажба, тов не е ли високомазнинно? Колко трябва да е?
Сама пишеш, че ядеш хляб....не сме го решили ние.   Simple Smile

Аз обичам хляб вита, ако през деня са ми малко въглехидратите хапвам,
Скрит текст:
обикновено ги докарвам до около 20-30, а искам да са поне 50 дневно, до скоро лекувах гинекологични проблеми и не ми се влиза в омагьосан кръг, заради сбъркване на хормоните Simple Smile) не виждам лошо в една хубава филийка вита, вярно не е като домашен хляб, ама.. Simple Smile на мен ми е супер. Разбира се, всеки си решава как да се храни, някои хапват плодове например, аз таков ачудо не близвам Grinning
Лошо няма, стига да не пречи.
Но, ти сама казваш, че нямаш кой знае какви резултати според теб.
Значи, хляба ти пречи.Или друг въглехидрат, който не би трябвало да присъства....
Хляб от магазина, че и домашен, никой не би трябвало да яде.Мое мнение.

# 411
65% 70% е добре, но за зеления боб не съм съгласна
зърнено-бобова култура е.

# 412
Да, нищо , че е зелен - не е зелен-чук..съгласна съм със Съни. Бобово си е, макар и с по-малко В от зрелия бобец...

# 413
Зелен боб, грах, моркови, цвекло, репи, млечни, са компромисни.
Ако не ви пречат, може отвреме-навреме.Ако няма отслабване, подобрение на здраве, тонус, визия, значи без тях.
И пак, с риск да досадя максимално:
Основните храни:
месо всякакво
риба всякаква
яйца
масла
зеленчуци

Всичко останало е според всеки един организъм.На кой каквото му понася и не му пречи на целите.

# 414
Абсолютно съм съгласна с  Amour, кое трябва да е най-основно! При кето до колкото разбрах коренплодните са забранени, за това и не си ги позволявам.

# 415
Ами значи няма да ям боб. Simple Smile) ще си карам на салатите и ще видим дали ще има резултат.
Благодаря на всички за мен темата е изчерпана. Добре разбрах къде точно са ми грешките.

# 416
  • Бургас
Тихичко да ви се похваля, че направих първата си тренировка за начинаещи на Румяна Илиева. Много добре ми дойде, голямо удобство е, че се прави в домашни условия. Ама съм цирк де, добре че нямаше кой да ме гледа как се дупя и подскачам смешно. Стискайте палци да не се откажа. По принцип като се захвана с нещо, го правя, ама винаги може да се разочаровам от себе си Grinning

# 417
  • Sofia
Кантара тази сутрин пак ме шокира с 1,5кг нагоре,и то само за 2дни....останаха още 2кг от свалените и съм си пак с килата от преди 3мес Weary

# 418
А обиколките как са?

# 419
  • Sofia
Без промяна

Общи условия

Активация на акаунт