НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 407
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Пробвай мазното кафе сутрин. А преди това една голяма лъжица псилиум разбъркана в половин чаша вода.

# 61
  • Бургас
Кравето масло в кафето действа повече от кокосовото. Изпитано Grinning
Да, това е проблем в началото на режима. Повече зеленчуци и мазнини. И вода. И после няма проблем.
Зарибихте ме с това цвекло. Ще взема и аз да пробвам.

# 62
  • Бургас
Здравейте, скоро не съм влизала тук, но имам един въпрос. Купих си мултикукър на Филипс, за да си правя костен бульон. Може ли някой да ми каже как се правеше.

Слагаш на слоу кукинг.На моя модел е базово 8 часа програмата.Аз я увеличавам на 12 часа.Включвам вечер-на сутрината е готов.

# 63
  • Бургас

Но... имам проблем с посещението в тоалетната, как се справяте, направо е ужас! Sign No Entry Вече не знам какво да ям и какво да пия, дори  ям немляно ленено семе с малко кисело мляко и няма резултат. Cold Sweat
мисля, че лененото семе трябва да е мляно, за по-добър ефект.
също може да пробваш - накисваш 1-2 лъжици немляно леноно семе в чаша вода сутринта и вечерта прецеждаш и изпиваш само водата

# 64
Благодаря, ще пробвам това с лененото семе.
А кафе на пия, инапе то действа добре, да.. освен трябва да почвам да пия на ново, но час слдд това се замайвам и ми става лошо, и вече от години не пия кафе, понякога си позволявам уикенда Simple Smile събота ще си направя Simple Smile

# 65
  • София
Благодаря, ще пробвам това с лененото семе.
А кафе на пия, иначе то действа добре, да.. освен трябва да почвам да пия на ново, но час след това се замайвам и ми става лошо, и вече от години не пия кафе, понякога си позволявам уикенда Simple Smile събота ще си направя Simple Smile
Не е задължително да пропиваш кафе Simple Smile Ако пиеш чай, също става да му се добави масло (с краве е направо разкошно). Аз бих препоръчала и магнезий да пиеш, при мен действа много добре.

# 66
  • Бургас
Здравейте,
Пак да питам за костния бульон. Аз разбрах, че се вари поне 24ч. Моя мултикукър готви до 15ч, после три часа го чаках, за да го пусна пак. Направих от свински и телешки кокали, прецедих, но не се желира. Сега съм приготвила свински и пилешки и съм ги запекла, някъде пише и оцет да се сложи.

# 67
Здравейте момичета!
При мен всичко върви по книга, въпреки нережимното парче баница (около 20 грама), с което наградих днес душата си.
Но... имам проблем с посещението в тоалетната, как се справяте, направо е ужас! Sign No Entry Вече не знам какво да ям и какво да пия, дори  ям немляно ленено семе с малко кисело мляко и няма резултат. Cold Sweat
Здравейте, аз си помагам с малка глава сурово червено цвекло - изяждам я вечер като ябълка (преди, по време или след хранене - няма значение) и след 2 часа имам желания резултат. Simple Smile

# 68
  • Бургас
О да, чай с масло е страхотна комбинация. Подкрепям с две ръце. За магнезия също.
Аз ям и по една чаена лъжичка сусамов тахан сутрин преди кафето. Много добре ми действа на стомаха. Като ме хванат киселини, също с тахан ги оправям.
Поръчах си магнезиев гел. Имам крампи на единия крак, пих три вида магнезий, почти никакъв ефект. Четох отзиви,  че гел и олио действат по-добре, запълвали и липсите в организма. Ще опитам, дано помогне.

# 69
Благодаря ви! Simple Smile
 Ще пробвам с нещата, които казахте всички.
А цвеклото нали не е позволено -т.е. като кореноплоден зеленчук има твърде много калории.. Anguished
А я ме вижте днес, май съм ги зарязала тея въглехидрати тотално, ще ми се да ги вдигна около 100, мога ли да включвам една филия Вита? А и ако знаете как добре ми действа на проблема със стомаха.. въведох всичко, което планирам за деня.

# 70
Здравейте,
Пак да питам за костния бульон. Аз разбрах, че се вари поне 24ч. Моя мултикукър готви до 15ч, после три часа го чаках, за да го пусна пак. Направих от свински и телешки кокали, прецедих, но не се желира. Сега съм приготвила свински и пилешки и съм ги запекла, някъде пише и оцет да се сложи.

Мисля, че 24 часа се вари на котлон  с мултикукър по-малко.

Аз слагам 1 с.л оцет и морска сол /и това е важно за да се извлече костния мозък/, слагам разни зелечуци. Ето тук гледах рецептата. Първия път не ми се желира много и на мен

# 71
  • Бургас
Дани, в цвеклото има въглехидрати, не е калорично Grinning Може да се консумира, просто трябва да се има предвид повечето въглехидрати. Избягват го тези, които държат да се вместят до 20 грама В. на ден.
Филийката Вита можеш да си я включиш, щом ти влиза в количеството В. за деня.

# 72
  • София
Таня Simple Smile може да видиш нещо с калий вътре за крампите. Мен един път ми се случи магнезият, който пия, да не помогне. Таа търсих неща с калий да отпусне мускула.

# 73
  • Пловдив
Здравейте!От няколко дена се опитвам да спазвам режима,вкусно и засищащо ми е,не ми липсва сладкото,но на моменти за тестяно умирам...Може да сте коментирали,ама нямам възможност да чета назад,та питанката ми е може ли сусамово и ленено брашно в режима?Идеята е за нещо като палачинки,но с тези брашна по 1-2 лъжички?Имам доста килограми за сваляне-15-20 някъде.

# 74
  • София
Здравейте!От няколко дена се опитвам да спазвам режима,вкусно и засищащо ми е,не ми липсва сладкото,но на моменти за тестяно умирам...Може да сте коментирали,ама нямам възможност да чета назад,та питанката ми е може ли сусамово и ленено брашно в режима?Идеята е за нещо като палачинки,но с тези брашна по 1-2 лъжички?Имам доста килограми за сваляне-15-20 някъде.
Може. Може и кокосово брашно, бадемово, а най-хубави на мен ми стават палачинките с кокосови стърготини. На 1 яйце слагам 2с.л. и оставям да се понакиснат. Става гъсто и разреждаш със сметана течна и малко вода (или само със сметана).

Общи условия

Активация на акаунт