НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • На брега на реката
Аз я пека с кокосово масло.

# 91
  • София-Младост
А като изстине тиквата с маслото, променя ли се, че веднъж сложих в кафето и веднага се втвърди, когато изстина.

# 92
  • На брега на реката
Ами аз не слагам много. Просто поливам тиквата за да се запече, а пък и се консумира топла, та няма време да изстива.

# 93
  • Бургас
Аз я поливам с маслото след като се изпече, докато е топла. После и студена от хладилника си я ям. Маслото става на зрънца, но не ми пречи, пак ми е вкусно.

# 94
А пък аз я поливам по най мързеливия начин. Пека я само с малко вода. Като изстине я прибирам в кутия в хладилника. Когато ми се дояде- вадя, слагам каквото масло искам в момента(кокосово или краве) и затоплям в микровълновата. ММ ако иска я яде с мед или захар. Ръсвам каквото пожелае и пак затоплям.

# 95
  • София
Здравейте, как сте?
Да се отчета, че НЕ правих торта за рд, защото си имах двама болни вкъщи с близо 40 градуса температура и изобщо не ми се занимаваше. Но съм си записала рецептите и при друг повод ще ги ползвам. Днес празнувам края на втората седмица на режима и си направих десерт - малко горски плодове със заквасена сметана и лъжица смлени бадеми. Мм каза, че изобщо не е сладко, но на мен ми беше. Също каза, че съм отслабнала в талията, утре ще снемам мерки и ще видя какъв точно е прогреса. Консумирам млечни продукти почти всеки ден и знам, че вероятно те ме забавят, но засега ще е така. Започне ли застой, ще ги отстраня. Надявам се, че всички сте добре и няма изкушения. 

# 96
  • София
кога слагате кокосовото масло на тиквата? преди, по време на или след печене? ако я варя, кога да сложа?
Аз я мажа преди да я сложа да се пече. Не я варя.

# 97
Аз пък нарязвах масълце върху тиквата на 4-5 места и готово.

# 98
  • Варна
Изтървала съм ви толкова много сте изписали! На мене от сълго време ми се яде тиква намазана с маскарпоне и поръсена с орехи

# 99
  • Бургас
Отчет за вчера:
З - кафе с краве масло
О - омлет от три яйца с настърган чедър, салата айсберг, рукола, чери домати и семена
След.з. - кафе с какао, тахан и малко масло
В - печени ребра, салата от печени чушки, тиква с кокосово масло
Този път следобяд не бях гладна. Сигурно защото обяда беше доста обилен. А може и защото знаех, че има какво да ям. Днес сварих две яйца, ако огладнея сутринта или следобяд да имам. Подозирам, че понякога изпитвам глад, защото си мисля, че няма какво да ям. Ама то човек като си седи в къщи, за какво друго да мисли Grinning

# 100
  • София
Здравейте! Направих си мерките и теглилките и за две седмици съм свалила 1.5 кг и 16 см в обиколки! Най-много в талията, паласките  (по 4) и бедрата (по 3). Страхотна мотивация ми е! Продължавам много надъхана.

# 101
  • По света и в нас.
За 20 дена само 2 кг на долу,не се сетих да се измеря със сантиметъра,иначе се чувствам леко и ми е добре на стомаха.
Пробвах салатата с цвеклото,в къщи много я харесаха .

# 102
За 20 дена само 2 кг на долу,не се сетих да се измеря със сантиметъра,иначе се чувствам леко и ми е добре на стомаха.
Пробвах салатата с цвеклото,в къщи много я харесаха .

Съжалявам, че не помня, но от колко кг тръгваш?Кг/височина?
Защото 2 кг за 20 дни е повече от добър резултат за ВМ НВХ.

# 103
  • По света и в нас.
Висока съм 157см/105кг,45год.

# 104
  • Варна
Браво,дами!

Общи условия

Активация на акаунт