Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните причини за подуване на корема?
Какви са някои от методите за управление на синдрома на раздразнените черва?
Кои храни могат да причинят подуване на корема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните причини за подуване на корема?
-
Какви са някои от методите за управление на синдрома на раздразнените черва?
-
Кои храни могат да причинят подуване на корема?
-
Какви са някои методи за лечение на инфекция с Helicobacter pylori?
-
Какви са някои ефективни техники за управление на стреса, които могат да помогнат за облекчаване на стомашно подуване?

Защото пак няма да разбера дали се подобрявам или не, особено ако съм в криза, която продължава по-дълго време. Сега съм решила да инвестирам в тези домашни тестове за хилобактор пилори, глутенова нетолерантност и ако има други свързани с моя проблем със стомаха (на veroval). ще проуча може да има и други за нетолерантност и към лактоза, фруктоза, хистамин, захари и т.н. Цените на тези тестове не са ниски, но ще ми дадат някаква насока какво изследване да искам и да настоявам от личната ми лекарка. Сега се чудя дали да искам да ми правят колоноскопия? Много ме е страх от това изследване и не съм сигурна необходимо ли е да се прави при СРДч. Но нали проблемите са главно от червата, а там може да има полипи, инфекции и какво ли не...