Нездравословно хранене

• 1 223
  • 9
  •   1
Отговори
За и против нездравословно хранене? Какво нездравословно хапвате? Как спазвате "здравословен режим"? Аз лично немога. Хапвам си хляб, пържено, сладко.  Освен храненето, други вредни навици. Цигари, алкохол, безалкохолно.

# 1
Кой би бил за нездравословно хранене?
Трябва здравословното да е повече от нездравословното.
Нормално е понякога да си позволяваме, поне веднъж седмично нещо нездравословно, но не трябва да е основното в менюто.
Има във форума много теми и впечатления за различни режими.

# 2
Аз съм За това да ям каквото ми се яде. Не избирам продуктите според това, колко са здравословни и не се чувствам виновна - харесва ми да се храня по този начин. Когато съм на диета намалявам количеството.
Не обичам да ме поучават - за щастие никой от хората, с които общувам, не го прави.

# 3
Въпрос на избор - дали се чувстваш добре като се храниш нездравословно.
Ако се чудиш как да влезеш във форма няма как да стане със нездравословно хранене.

# 4
  • София
Не спазвам супер здравословен режим, просто гледам нездравословното да е рядко и спортът да е повече. Но не се вманиачвам, че и това е вредно.

# 5
Хората, които се интересуват да са в отлична спортна форма, си наемат инструктури и ходят по диетолози. За мен е достатъчно да поддържам килограмите си в определени граници.

# 6
Вашето здраве си е Ваша работа. Като не искате да спазвате здравословен начин на живот никой не може да Ви задължи. Разбира се, човек някога си плаща за това.
Не разбирам смисъла на темата.

# 7
"За" разбира се! Баница, кавърма, пица, кебапчета, кюфтета, чеверме, милинки, понички, торти, сладка, пасти, сметана, майонеза, макдоналдс, кейефси, пържени филийки, паниран хек, пържени тиквички, сто грама крушовица и ай наздраве! Здравословен режим спазвам много лесно, готвя здравословно, тичам, бачкам, ходя на чист въздух и такива теми не ги вземам много присърце. 

Очаквам тема "Какви са ви любимите болести?" 🤣

# 8
  • София
Всеки решава за себе си. Няма такова нещо като ЗА и ПРОТИВ. Човек сам открива кое му е вкусно, полезно и подходящо точно за самия него.
В нашето семейство не пушим. Пием по чаша вино веднъж в седмицата и дори по-рядко, а твърд алкохол само на Коледа, Великден и Нова година. Спортуваме активно - плуване, тенис, дълго ходене, планинарство.
Храним се основно с готвена (у дома) храна. Не ядем храни с бели брашна, бяла захар, бяла сол. Не консумираме прясно мляко, колбаси, полуготови и пакетирани готови храни. Ядем много кисело мляко, сирена, плодове и зеленчуци, чисто месо, пълнозърнести храни. Пържим на сух тиган или на еър фрайър. Правим си домашни печива с различни пълнозърнести и плодови брашна. Не правим запръжки. Газирано и разни консервирани сокове не пием. Само фреш и вода. Много ядки, домашни пуканки, домашни бисквити, соленки и солети, домашни сладкиши, домашен пълнозърнест хляб.
Но това си е нашият начин на живот и си ни харесва. Не го пропагандирам пред никого.

# 9
Въпрос на избор.
Всеки е в правото си да се грижи или да не се грижи за тялото си.
Времето ще научи тези които не се грижат. Евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт