Заплата

• 2 002
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!
Бих желала да разбера каква е нормалната заплатата на технически сътрудник в лекарски кабинет на 4 дневна работна седмица на 8 часа? Ще бъда благодарна ако ме ориентирате колко дават на техническите секретари в лекарските кабинети, лични лекари (не съм медицинска сестра). Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 21:32 от Nelyyy

# 1
Преди 2 години бившият ми шеф ни бъзикаше, че можем да идем да си клатим краката при негов познат лекар за 700 лв (репликата беше доста по-дълга, но това в същественото съдържание).

# 2
Благодаря Ви!
Преди 2 години бившият ми шеф ни бъзикаше, че можем да идем да си клатим краката при негов познат лекар за 700 лв (репликата беше доста по-дълга, но това в същественото съдържание).

# 3
  • гр.Пловдив

Това за втора допълнителна работа ли се отнася?
Звучи адски несериозно

# 4
Не знам, тогава това беше идея над МРЗ.

# 5
Малко над МРЗ е обичайното заплащане + ДМС.

# 6
Работя в столична МБАЛ, технически в отделение,5 дни от 7:30-15:30 най-късно. Има дмс 350лв и 1360 основно заплащане.

# 7
Трябва да те осигурява минимум на 933 лева. От там нанатък, колко
ще ти плаща, питай на място. Аз никога не съм виждала технически сътрудник при личен лекар, повечето даже медицинска сестра не държат.

# 8
Да, имам такова предложение, като заплатата е 1000 лв. чисто а осигуровки на 940 лв. и затова проучвам дали така върви заплатата или по-принцип дават повече от 1000 лв. напр. 1300 лв.? Знам, че е по усмотрение на работодателя, но по принцип как върви заплащането? Дали 1000 лв. е твърде ниско или спокойно мога да преговарям за 1300 лв. чисто, да не би да искам твърде много за 4 дневна работна седмица?
Благодаря!
ще ти плаща, питай на място. Аз никога не съм виждала технически сътрудник при личен лекар, повечето даже медицинска сестра не държат.

# 9
А има такива които държат и двете, защото иначе ще са заринати до шията в бумащина и в дреболии и няма да имат време да са лекари.
Моята е така - има една сестра в кабинета при нея, има и още една дама която е само "писарка" и не е медицинско лице. Втората се занимава с издаването на рецепти, болнични и прочие, които са само документална работа и не е нужно и лекарят да прави нещо по тях. Така ЛЛ има време да се занимава и с пациентите си, което май вече си е за хвалене като гледам някои как работят...

# 10
Благодаря Ви!
Работя в столична МБАЛ, технически в отделение,5 дни от 7:30-15:30 най-късно. Има дмс 350лв и 1360 основно заплащане.

Общи условия

Активация на акаунт