Тренировки в домашни условия - 91

• 62 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Чудесни сте, засега не мога да прочета всичко, което сте писали, но сте страхотно вдъхновение. Днес почвам и аз с 20 минутна тренировъчна програма на Руми.

# 226
Кардио 3 от БР за днес. Другите две са ми малко скучни и реших да си правя това през всички фази.
Духче, да се възстановяваш бързо!
Добре дошли на всички новозапалени!

# 227
Днес- долна част. Само. Нямаше друго, пак добре, че и това сколасах да направя. Поне си изчистих къщата.

# 228
No_frame bitch - ей вярно бе, въобще не се усетих, че се повтарят, нали съм едва в началото.
Ами не зная дали е виурс, нямам други симптоми, освен че ме боли стомаха и ми се гади и онази вечер много повръщах, но после не съм. МП изкара един ден - температура, вирус, разстройство и днес кукуряк. Аз... парцал.
Тренира ми се, дано в петък вече съм по-добре, защото днес не съм Simple Smile

# 229
Здравейте на всички в темата. Открих доста полезна информация тук, но нямам достатъчно време да прочета всичко. И аз като всички вас си тренирам в домашни условия и се чувствам много добре, но все пак от време на време си задавам въпроси дали го правя правилно. Ще разкажа накратко.
Тренирам 5 дни в седмицата, всеки ден тренирам определена част от тялото - един ден дупе, ръце, крака, корем и единият ден правя смесени упражнения за всички части на тялото, и така ги редувам. Това правилно ли е според вас? Също така спазвам и хранителен режим и ефект определено има. Искам също да попитам колко време след тренировка не трябва да се храня? Всичко това вече от два месеца, чувствам се доста добре, енергична съм, но дали не греша някъде? Ще се радвам ако някой по компетентен ми помогне или даде съвет Simple Smile

п.п. Бях публикувала в старата тема първо по погрешка

# 230
Привет, момичета!
Днес ми е ред да почвам втората седмица на 80ДО. Запилях се по глупави командировки.

Звездич, ти ми беше казала за Стронгър и на мен. Има наистина добри отзиви, но на мен не ми хареса в този момент, че е само със собствено тегло и набляга на кардио.

За който се стряска от 21 ДФХ, програмата определено докарва почти перманентна мускулна треска на крака и дупе. Бяхме коментирали с нашата Йо, че 21ДФ стяга по-скоро средния пояс, докато Екстрийм натоварва крачката.

Агент, заглеждала ли си новия Oura ring, който излиза април при вас? Много го хвалят, че за следене на сън и HRV бил най-добрият. А и вече дизайнът е малко по-поносим.

# 231
Да отчета, че и в нашия Лидл нямаше от кантара, били го разграбили веднага:smiles:. А си мислех да взема и на Непо, ако е в  наличност.
И едни наблюдения - много добре ми действат бобовите. Ако видя, че съм качила, задължително на следващия ден ям боб и после не само, че изчезва каченото, но и допълнително падат грамове. Добре ме засища,  поне пет-шест часа след хранене не огладнявам. Явно цаката при мен е да се яде повече храна с фибри, дори си мисля, че ако мина за известно време на повече вегетарианска храна /без да изключвам яйца и риба, разбира се/, ще сваля по-бързо.В нашето семейство се яде ужасно много месо и то не поради някакъв режим за сваляне, а защото сме си месари, това харесваме, особено мъжът ми.

# 232
D_ana,не го знам този фикс екстрийм, кво натоварва, ама след 2-я ден вече имам МТ и на краката и на места, където не предполагах. hahaha Например под рамената-на ребрата. Днес не правих ден 3, но бях на Канго джъмпс та не ме питайте как скачах. Утре боли, не боли, продължавам по план

# 233
Добре дошли на всички нови попъления.
Кардиото днес и при мен беше по баирите, но в градски условия. А иначе - ръце със Сюзън Боуен и долна част на тялото със Синди Уитмарш.
Анабела, режимът на редуване на мускулни групи е ок. Сплитовете са стандартен подход, при който отделните мускулни групи имат време да се възстановят. Ако желаеш и времето ти го позволява, можеш да правиш 10-15 минути кардио преди някои от силовите тренировки. Можеш да включиш и йога или разтягане един ден седмично. Например от тези програми
https://www.youtube.com/channel/UCWN2FPlvg9r-LnUyepH9IaQ
За храненето след тренировка нямам мнение. Аз гледам да не се храня, тъй като тренирам вечер и противното би означавало да ям нещо в интервала между 10 и полунощ. Това е на теория. На практика обикновено не издържам и хапвам две-три ядки или 20-ина грама фета.
Дана, намери ли хромирани гири? Аз видях, че предлагат тук, но не знам как стои въпросът с доставката при теб.
https://www.bodyrip.co.uk/weights/dumbbells/chrome-dumbbells.html
Спринкълс, днес открих още една алтернатива на месото/но не е за много гнусливи/- охлюви. Сега само трябва да се науча да си ги приготвям сама.

# 234
Ай, ай, ай - само не охлюви! С риск да ме линчувате, ще си призная без бой, че аз съм от хората, които казват "Аз това не го обичам" без да са го опитвали Rolling Eyes В готвенето също ме няма (не обичам ежедневното готвене)

Понеделник - БР11 + ден 5 от йогата с Витас - приятна 20 минутна тренировка.
Вторник - БР12 + ден 6 от 3 Week Yoga Retreat - не  ми хареса - релаксът ми дойде в повече.
Сряда - Кардио 3 от БР. За довечера съм планирала Vytas Yoga - Core Strength (само да не заспя преди децата).

Нямам търпение за Олимпиадата! По темата - The Workout That Saves Lindsey Vonn From Wipeouts - https://www.nytimes.com/interactive/2018/01/30/magazine/winter-o … vonn-workout.html

# 235
  • София
Охлюви много обичам.Имам любими заведения в Париж , където ги приготвят уникално вкусно.
Момичета ще почивате ли един ден при 80DO? Видях , че няма вече тренировка за почивен ден и се чудя дали да не пропускам почивката.Днес Cardio core от 80DO.

# 236
  • 1st floor
А си мислех да взема и на Непо, ако е в  наличност.

Hug Hug Hug Благодаря, че мислиш за мен. Явно тия кантари бързо са се изчерпали навсякъде. Здраве да е!

За днес - ден 18. Нещо трябва да направя с храната, защото съм в тотално плато. Варирам между 50 и 51, което при мен е нетипично - дълго си седя на едни кг и не мърдам. А сега нон стоп съм с разлика един кг. newsm78 Тъкмо се зарадвам, че тръгвам надолу и пак ги кача. Пфууу, трябва да си орежа калориите, а не знам как ще стане... Sad

# 237
Добро утро момичета, нещо нямам много сили тези дни, заради МЦ, но все пак успявам да се наритам да тренирам.
Отчитам на 5-ти - RIP'T UP, 6-ти EXTEME CIRCUIT, 7-ми - SPEED 3.0 + 10 мин. тренировка на Руми за бедра от календара за февруари, която обаче не можах да усетя, новите тренировки определено са по-леки от старите и безплатни програми на сайта.
SPEED 3.0 първият път ме озори много, третият път вече я правя без проблем, даже от всичките спийд ми стана любима.
Движението ми през останалата част от деня никакво го няма, крайно недостатъчно е, и трябва да взема някакви мерки.

# 238
Отчет за днес: от One_on_One на Джаки-частта за корем.

# 239
Ето ме полудла. Е то 4 дни да лежиш, ще откачиш, то и не може да станеш. Плетат ти се краката.
Бе само аз ли съм такова чудо. За 300 мл.
СЕга чакам да свърши пералнята да просна и да отида до фитнеса. Да не си мислите, че ще изкарам цяла огромна тренировка.
За кръст искам да направя няколко упрражнения, че от тоева лежане много ме боли. И да си полавя с хубавците Flushed

Спорни тренировки!

Общи условия

Активация на акаунт