Тренировки в домашни условия - 91

• 62 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Джери, Мая да не те изненада с някой шейк. Сладурана  Grinning

Непо, Шели е биологична дъщеря на първата съпруга на Били. Той я осиновява, когато се женят.

Тони, извини ме, ако съм в грешка. Тя снимката не беше фокусирана в краката...
Аник я помня. Ако имах чене, щях да го глътна, когато написа, че има три деца.

Агент, имаш мерак, място ти се намира, повод чудесен... Mr. Green

Само Отъмн и чернокожия младеж ми изглеждат като да са си хапвали добре  Laughing
Али, в едно от другите клипчета, което пусна Агент, Оутъм обяснява, че целта й била да качи мускулна маса, така че сигурно наистина е хапвала повече, а високия младеж отдавна го подозирам, че е виждал контейнерчетата, колкото и аз, т.е. само на снимка.

Вчера чух(може би в представянето на третата фаза, не помня точно), че Autumn е качила 11 паунда - мускулна маса, след първа и втора фаза.
Shocked Shocked Да не е общо тегло ...
Оня ден я загледах, за да преценя какво точно не ми харесва в нея, и реших, че ако си свали циците от ушите ще изглежда по-съразмерна. Като ги пристегне тез топки, торсът и изглежда много дълъг, и в съчетание с нетънката и талия, изглежда късокрака. А, и малко раменете да пооформи  Mr. Green . Казах аз, перфектната  hahaha

Аманда, най-добре пробвай една - две тренировки, за да прецениш. Ако са структурирани както трябва, един час минава бързо.

За вчера рамене и корем. Сега отивам за кардио.

# 691
Момичета, ако пиете протеин то кога го пиете?  Задължително ли е след тренировка?
Днес последна седмица от 21 дф. Почнаха двуразовите тренировки.  По-лесно ми е, нямам вече апетит, но днес храната ми не беше съвсем ок.
Отчитам тотал боди и пилатес фикс

# 692
В моя фитнес го има този уред, но не се слави с голяма популярност.😁
Аз се уморявам много на него. И като че ме натоварва повече в горната част.
Макар че сега си спомням, че имаше нещо като предизвикателство- определени км за време. Като приключих не можех да се държа на краката си.😶
Но пък имах най- висок резултат от жените, както и от някои от мъжете. Но няма как да се меря с тях- те компенсират със силни ръце и дърпат много.

# 693
  • Бургас
Вчера:
Клек
Румънска тяга
Лежанка
Набиране
Екстензии
Днес:Кизомба

# 694
Джери, Мая е голям сладур. Можеш да я вземаш с теб с фитнеса, за да разгонва каките, които искат да ползват боди екса. Апропо, не знаех какво е, трябваше да го търся. Изненадвам се, че още има хора, които вярват в разни чудодейни машинки. Мине-не мине време и излиза поредната измишльотина. Спомням си преди години как се редяха за PowerPlate.
Завиждам ви за гръцките млека с много протеини. Тук т.нар. гръцко мляко е една мазна калорийна бомба, която аз заобикалям отдалеч. В самата Гърция такова не съм виждала, явно е някаква местна измишльотина.
Иначе за днес - Physique 57 с Express Workout.

# 695
Звездичке, че и не струва малко, май 40 лв. беше за посещение на туй чудо ненагледно. Толкова ми го хвалеха. Ми що никой от инструкторите тогава не го ползва?! И каква е тази работа само 20 минути да гледаш инструктора, а на нормална тренировка да си го гледаш 2 часа Simple Smile Сега във фитнеса са докарали и някакъв казан, в който да киснеш в замразен азот.

Духче, за този протеин наблюденията ми са много противоречиви. Едни инструктори казват веднага след тренировка. Един пък треньор на нашите атлети, казваше, че няма смисъл след, че ще почне да действа след 2 часа, пиел се преди. Моят пък инструктор го пие по време на тренировка. Аз го пия веднага след тренировка.

Трябва да ставам да се оправям за тренировка. Рано ми е май, Че трябва да я приключа в 13 (не съм под час, а в 13.40 ми е автобуса за към нас). Че трябва да се върна да почна да се правя на хубава за довечера,
Днес ще е гръб, бицепси и вело.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 07:48 от Jerry F

# 696
  • 1st floor
Аз вчера се замъкнах на една страхотна разходка из Витоша и не успях да вместя тренировката за деня. Издрапахме от Златните до Конярника, а минем ли от там, следват задължително сърмите с няколко вида месо в х.Еделвайс.  Laughing Та храната горе беше ОК, като изключим чая с ром, но вечерта омазах положението яко калорийно и то със сладки неща. Стигнах до 2300ккал за деня.  Crazy Днес мисля да го карам по-протеиново, заредила съм се с яйца, месо и извара, дано се случи. Praynig Както и да си направя днешната плюс пропусната вчерашна тренировка.  Twisted Evil Ако нямам сили наведнъж, то двуразово.

Иначе отчитам, че си върнах мерките от лятото навсякъде без бедрата. Старият кантар показа вчера сутринта половин кг плюс спрямо лятото, мерих се нарочно на него, за да са ми верни съпоставките, защото има малка разлика между двата кантара. Днес след това ядене съм плюс разбира се... Mr. Green ММ е недоволен, щото гърдите ми били останали наполовина  Laughing. Ама то не може всичко да е идеално! Mr. Green

# 697
Джери, четох че 30 минути след тренировка се променя начина, по който тялото усвоява аминокислеините и за това, този е най-благоприятния период за прием на протеин.
Изчислих си, че ако трябва да приемам по 0.7 гр., протеин на килограм тегло, това е достижимо количество протеин - вчера толкова съм яла, без да ги поставям за цел и без да съм пила протеин.
Днес ще е тегаво, време малко, тренировки две:
DAY 16: Upper Fix & Cardio Fix
Ставам да направя ъпер фикса, кардиото ще го мисля в движение.
Хубав ден Simple Smile

# 698
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро Simple Smile

Следя ви от едно известно време, обаче нещата които правите повечето ми се виждат много трудни Grinning
Дали някой е постигнал някакви резултати с Румяна Илиева, с за по-начинаещи упражненията? Все ги почвам, правя 1-2 тренировки и спирам, защото си мисля че са много кратки и няма да има ефект от тях?

# 699
Добро утро

Кристина ефект има, само не трябва да се отказваш. Аз лично тренирам по 30, макс. 40 мин. на ден, нямам време за повече, и това ми е напълно достастъчно. Ако тренирам повече много се измарям и не мога да върша останалите си задачи за деня. Тук Румяна Илиева и нейните тренировки са на почит. Веднъж като минеш нивото за начинаещи нейните тренировки изобщо няма да ти се виждат толкова леки, макар и кратки  Mr. Green Накратко: Да, ефект има, но не трябва да се отказваш.

Момичета, следя темата и много ви се радвам, но нямам време да пиша всеки ден. Тренирам си редовно. В неделя открих сезона на тичането, 6.5км. за 40 мин. Не вярвах, че ще издържа толкова много, не бях тичала от повече от година, а може би 2. Времето беше много хубаво и слънчево, надявам се вече студовете и зимата да са си заминали.
Почнах 4-та седмица от 21ДФ, защото не съм готова да надграждам все още. Вчера total body cardio fix, днес горна част. Гледам Духчето ще прави по 2 тренировки, днес евентуално и аз може да метна 2, че почивам, но не ми се вярва, че имам и доста други задачи за вършене. Духче може ли да напишеш как мислиш да тренираш цялата седмица? После с 21ДФХ ли мислиш да продължиш?
Непо защо и аз от бедрата свалям най- трудно, да му се незнае?  ooooh! Иначе за гърдите, да... минута мълчание, че паднаха в боя първи  Joy
Агент, много интересно за този уред. Преди, когато и аз ходих на фитнес имаше такъв, но все си мислех, че е пълна глупост, но и аз никога не съм била фен на кардиото във фитнес. Ако някой ден отново започна да ходя задължително ще го пробвам.
И като заговорихме за машини, тази Power Plate съм я гледала умно- умно и се чудех как работи  hahaha май не съм виждала някой да я ползва наистина, но да, на такива чудодейни хич не им вярвам.

# 700
Добро утро Simple Smile

Следя ви от едно известно време, обаче нещата които правите повечето ми се виждат много трудни Grinning
Дали някой е постигнал някакви резултати с Румяна Илиева, с за по-начинаещи упражненията? Все ги почвам, правя 1-2 тренировки и спирам, защото си мисля че са много кратки и няма да има ефект от тях?
Какъв ефект търсиш? Какви са целите ти?
По принцип, разбира се, че винаги когато човек започне тренировки ефект има. Всяко кратко нещо, е по-добре от "нищо". С времето нещата стават по-лесни и се започва награждане.

Пф, току що свърших ъпер-а, изобщо не се задъхах, сякаш не съм тренирала. Калории вика 88, на фона на 220, дето ги вади от кардиото. Малко ми е забавно, как преди 20 дни, това си беше за мене "сериозна тренировка". Ама да не си помислите, че нещо мускул е почнал да се вижда или съм заслабнала? Не съм. Ама щом ми е по-лесно, значи "всичко е точно" и Шушана продължава Grinning
М абе всъщност май и мускул малко се вижда, ама с микроскоп Grinning

Цитат
Почнах 4-та седмица от 21ДФ, защото не съм готова да надграждам все още. Вчера total body cardio fix, днес горна част. Гледам Духчето ще прави по 2 тренировки, днес евентуално и аз може да метна 2, че почивам, но не ми се вярва, че имам и доста други задачи за вършене. Духче може ли да напишеш как мислиш да тренираш цялата седмица? После с 21ДФХ ли мислиш да продължиш?

Маги, мила :*
ще тренирам така:
DAY 15: Total Body Fix & Pilates Fix         |     
| DAY 16: Upper Fix & Cardio Fix               |
| DAY 17: Lower Fix & 10-Minute Fix for Abs    |
| DAY 18: Pilates Fix & Total Body Cardio Fix  |
| DAY 19: Cardio Fix & Upper Fix               |
| DAY 20: Dirty 30 & Pilates Fix               |
| DAY 21: Plyo Fix & Yoga Fix

Ден 15 ти го минах, днес ден 16-ти, напраивх първата част.
На мен определено вече ми е по-лесно, но аз я удължих, т.е. направих "основната" фаза 3 седмици, тази ми е 4-та.
Да, мисля да продължа с 21ДФХ, макар да не съм гледала какви са тренировките, но предполагам, че няма да ме разочароват.
След това ще пробвам АЛО, ходих до Декатлон, поръчаха ми ластици, че нямаха в наличност.
Надъхала съм се и за 80 ДО, ама едно по-едно. Надграждам си полека.   

# 701
Това АЛО колко време е програмата и колко са дълги тренировките? И тя ли е на Отъмн?

От Декатлон и аз съм хвърлила око на едни ластици, които ми се виждат много хубави и стегнати, ама кой знае кога ще додрапам до там, че да си купя.

# 702
Добро утро Simple Smile

Ето го един такъв човек Sunglasses. Започнах с начинаещи, направих почти всички безплатни тренировки от сайта, някои програми ги извъртях по два пъти, после си купих и Дупемания и нея направих. Ефекта - домашните тренировки станаха навик и вече няколко години най-дългата ми пауза е била две седмици, и то защото с детето бяхме в болница тогава. Скоро се присъединих към тези прекрасни дами тук и правих Т25 на Шон т, сега правя 21 фикс екстрийм.
02.03. PLYO FIX Extreme
03.03 почивка поради независещи от мен обстоятелства
04.03 Upper FIX Extreme +10 Min Hardcore + кардиото от Алфата
05.03 Pilates FIX Extreme + the fix challenge

# 703
  • 1st floor
Или декатлонците се изложиха, или вие изкупихте ластиците!  Laughing Вчера ги имаха налични на сайта, пратих детето на другия край на София и ми звънна оттам, че ластици няма... Naughty А си бях наточила зъбките тази седмица да тренирам с нови, пфууу! Сега не знам, ако ги поръчам, дали ще я навия отново даходи до там... Tired

Иначе за гърдите, да... минута мълчание, че паднаха в боя първи  Joy

hahaha hahaha hahaha
Аз съм ги прежалила вече, ММ само страда.  Mr. Green Не че са кой знае какво в нормален размер... Laughing Между другото в повечето случаи само като се хвана за тях с две ръце и мога да кажа дали имам да свалям или не.  Mr. Green

Кристина, ако не се лъжа, те четох някъде по темите, че не ти е допаднала много Румяна. Ако е така - на първа страница има много линкове към тренировки. Може да пробваш нещо друго. Аз навремето започнах с Тае Бо на Били Бланкс, после продължих със силови - първата ми среща с Джилиян и Боди Революшън.  Heart Eyes Тази програма след това колко пъти съм я превъртяла само Господ знае...

# 704
Арсен, а преди това прави ли само 21дф? Ако да, как ти се струва екстрийма на фона на дей фикс? И не само към теб е въпроса, ако някой ги е правил и двете

Маги, на Отъм е да, мисля че това е A little obsession, май е като "малката сестра" на 80 ДО - 80 days obsession, може и да греша.
А, ти хубаво попита, че да видя - нямам календара, ще го потърся, като я почна. Иначе са 5 тренировки, но не зная как се правят, предполагам 1-2-3-4-5 и пак. По 30 минути са.

Непо - сайта се е объркал. Бях там, момичето провери - изчерпани са в София, изтегли ми една бройка от Пловдив. Иначе в Бг ще пристигнат в края на март, защото на 8 ми ще заредят склада, който не в България. Обаче аз скоро няма да я почвам 80 ДО, ако са ти спешни, мога да ти дам моите и да изчакам за следващата партида, ако искаш Simple Smile Направо, ако решиш, като ми се обадят, ще ти пиша и ще идеш сама да си ги вземеш от Декатлон Витоша, на моето име (ще ти го кажа) Wink

Хаха аз отдавна съм се примирила, че гърди нямам, корем имам и за това се боря да направя поне хубави крака и дупе - баланс да има Grinning

Общи условия

Активация на акаунт