Тренировки в домашни условия - 91

• 62 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Тони, мисия невъзможна Sob Той си е домашно коте, скрил се е някъде и е смее да излезе. Аз съм виновна Sob

Сега се чудя, като дам 450 мл кръв, то е ясно първо колко време ще нацелвам вратата да излизам от кръвния център, после дали няма да отида на тренировки. То ми е толкоз акъла на мен. Като се видя как ще се свличам по пътя директно ще си взема пържоли, шоколад и вино, а задължително такси за у леглото у нас.
Чета, че зависи как се възстановяваш и да почнеш да спортуваш.
Това да ми е проблема още 8 човека трябва да намеря да дадат кръв за баща ми.

# 166
Джери, все пак се надявам да изскочи от някъде котаракът.
Кейт, и аз подкрепям мнението на Агент. Приключвам втора седмица от 21DFX и определено не съжалявам, че избрах да продължа с тази програма. Доста по-трудна и по-интензивна е от 21DF.
Днес мислих да не тренирам, тъй като цяла нощ бях с главоболие и на всичко отгоре се събудих с болки в ухото. Пих два ефералгана, хапнах един скоун и събрах сили  да тренирам. Отчитам ABC Extreme. Сигурно заради лекарствата, но много се изпотих...а не беше кой знае колко интензивна тренировката.

# 167
ТиЛи, здрасти! Kissing Heart

Агент, благодаря ти! Точно на такива обяснения не бях попадала и ми трябваха за сверка. Интересен канал. Simple Smile

# 168
  • 1st floor
Джери, дано котето реши да се върне. Стискам палци и нещата с баща ти да се оправят! Ще го оперират ли? Sad И не знам защо се насилваш да тренираш, когато не ти е добре. Няма да избягат тренировките.

besyto, и аз си спомням, че 21DFX е доста по-натоварваща от 21DF. Peace

За днес отчитам 13 и 14 ден от 80ДО. Животинската не ме изтормози този път, та реших и стреча за утре да прибавя. Фламингото ми се държа отлично, както и останалите животни. Laughing Иска ми се да включа и кростренажора, който прашлясва у нас. Обаче в последните две години само с искане си оставам... Tired

Аманда, не съм ти писала за Витоша, защото горе на високото хич не е благосклонна прогнозата за времето - дават ураганни ветрове.

# 169
Момичета ,благодаря за насоките ! И аз си мислех, че 21dfx си е логичното продължение след 21df .Кратки са ми, но ги допълвам с 30 мин. кардио . Затова се бях позамислила за 80DO .
А за него освен dumbbells и ластици (които имам) и дискове (които ще си купя )какво др. е необходимо?

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 12:53 от kate-aqua

# 170
Нямам 20 кг-ови тежести все пак Simple Smile нямам и къде вече да ги слагам ако трябва да купувам Simple Smile

# 171
Аз тренирам по Les Mills Pump, но нещо не върви. Цял месец 2 тренировки се редуват и взе да ми омръзва.
Свалям сега 21фикс екстрийм, имам и 80ДО, та в понеделник ще почвам една от двете. Чакам да заспят децата и мятам една тренировка за корем.

# 172
Джери, ако котето е домашно, със сигурност се е скрил и няма да мръдне оттам докато не му се обадиш. Може да се е мушнало в някой от съседите, мазите, влизай и го викай, ако може да няма друг освен теб, като ти чуе гласа ще се обади.

# 173
  • София
Днес 80 DO-Legs с новите гири 7.5 кг . Има разлика и се усеща.До сега играех с 5 кг.
Гадно е , че тези гири 7,5 кг от Декарлон са много грозни и груби и ми нараниха ръцете.Купих си ръкавици за следваща тренировка.
Отивам да се върхалям на ролера , че ме болят предните мускули на краката.
Голям глад ме гони , как да се справям с това охххх

# 174
Джери, да знаеш, че супер ме изнервяш като пускаш такива фишеци и изчезваш след това! Как е баща ти!?! И не, не се гътваш толкова лесно след кръводаряване, но не е умно да тренираш интензивно! Еле пък като имаш възрастен и болен човек, който разчита на теб! Много болна тема ми е, извинявай!
А за него освен dumbbells и ластици (които имам) и дискове (които ще си купя )какво др. е необходимо?
"(Autumn and the cast use anywhere from five pounds up to 40-pound weights (2-20 кг грубо).)"
https://www.beachbodyondemand.com/blog/80-day-obsession-faq
(не е проблем да имаш комплекти от 5, 10 и 20 кг; проблемът е да имаш или как да имитираш междинните тежести - от 5 не се надгражда с 10 за трицепс например, за съжаление!)
Също така: "This is NOT a beginner program by any means, but that doesn't mean that you'll have to sit this one out if you feel like you're not prepared. Not at all! What it means is that you need to start preparing.

Best workouts to prepare for 80 Day Obsession:
One round of the 21 Day Fix
One round of Chisel from Hammer and Chisel
One round of 21 Day Fix Extreme

This is the suggestion that Autumn made, and having done each of these myself, I can safely say that the schedule above will definitely give you the foundation you need.

There is also a "sneak peek" program available on Beachbody On Demand called A Little Obsessed. This is basically a 5-day, slightly toned-down version of 80 Day Obsession—an AWESOME way to give you a taste of the program before fully committing yourself!"
http://kristinadelgado.com/blog/80-day-obsession-announcement

И още за програмата ( и докато съм си на думата - думата на Агентката или на кой да е друг, дето не ви е виждал очите и не се казва Ванга никога не трябва да е дефинитивна за това как, колко и какъв фитнес режим правите!)
"80 Day Obsession is broken up into 3 phases....
Скрит текст:
Phase 1 is kind of a getting to know you phase. It starts with basic movements that help you learn the structure of the program, focus on form and get familiar with the loops and strength slides, which are two amazing fitness tools that were totally new to me and will forever be part of my fitness accessories b/c they work and they’re so convenient for my travel lifestyle. In this phase, I went from 23.2% body fat to 19.5%! I lost 4 lbs of fat tissue and gained 3 lbs of lean muscle. Not bad for 4 weeks!

Phase 2 builds on what you’ve learned and the confidence you’re starting to gain and adds in more compound movements. This is the phase where the cast and I really started to push ourselves. There was a lot more weight work and we challenged ourselves every workout, every week, to see just how much we could grow. And grow we did! I gained another 3 bls of lean muscle. I also got a point where I could do pushups without modifying on my knees. I never even set this as a goal for myself because I honestly didn’t think I could do it. But there I was…busting out 15 tricep pushups on my toes!

Phase 3 was where Autumn really stepped it up for us. She took all the exciting compound movements that kept our workouts so interesting, fun and challenging and kept our bodies always guessing and then she added plyo (otherwise known as jumping), which I’m not gonna lie….I HATE! But guess what? The strength we built in the first two phases showed up and suddenly plyo wasn’t so bad. I couldn’t believe how much stronger my heart and lungs had gotten in the process and I hadn’t even realized it until Autumn made me jump! I think this is the phase where I saw my body change the most, but also my confidence. I started to notice that I wasn’t afraid of any of the workouts anymore. I knew I could do it. I knew I would do it. I was so much more in tune with my body and I knew when I could really push and when to slow down and focus on self-care (like getting a massage or going to bed at 8:30 because my body was asking for rest). I ended the program with 5 less pounds of fat and 6 more pounds of lean muscle.  

While 80 days sounds like a lot, the workouts flew by. No 2 days were the same. If the exercises didn’t change the rep scheme and weights we used did. So your body was always guessing. You never got comfortable. You never knew exactly what to expect or exactly when you’d get tired. It was basically just like showing up to a personal training session and getting a new workout every day. I never got bored! "

" I started this program at 109 and ended it at 112. Does that freak you out? Are you thinking, oh my gosh, she GAINED weight! That might have been my mindset at one point. OK, it definitely was. But that weight gain reflects muscle gain. Remember, I lost 5lbs of fat and gained 6 lbs of lean muscle tissue over the course of 80 days! I lost inches in my waist, I lifted my glutes, I sculpted my legs and arms and I went from a size 26 jeans to a size 24."
http://www.coachcalie.com/results-are-in-80-day-obsession-review/

Sprinkles, и аз не давам шит за ам футбол, но трябва да се подкрепят местните убавци! Тийм спирит, пък и Том Брейди е хем умен хем секси дори без Жизел до него Wink

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 01:10 от Agent Provocateur

# 175
A, Непо, инструкторът -22 годишния може да избяга за семестъра Yum

Агент, темата е много болна наистина!
Скрит текст:
Не мога всичко да върша сама, имам брат, който е в Благоевград. Поне малко да ме замести, а имал и жена, случайно ....
.

Не дадах кръв, не взимали в събота. Абе тея призиви за в събота и неделя обичайно, че се търсят кръводарители, къде им взимат кръвта, в каравани...
Като видях кръвния център и къде ще ме точат, май по-добре да дойда в София:

Но тренирам. Има барче, на 96 стъпала от отделението на баща ми.
Хубав стимул за бира  Stuck Out Tongue Closed Eyes Не уточнявам бройката на бирите.

# 176
  • София
Agent благодаря за споделеното за 80DO.Дано при мен да няма покачване на килограми.Много се депресирам от цифрите на кантара.

# 177
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала, но ви следя постоянно и много ви се радвам. Искам и аз да тренирам, но съм възпрепятствана от хубав повод. На есен с вас и аз това 80DO, само че бих искала линк за него от къде да го сваля.
А за резултатите от него ще чета.

Искам да попитам мамите, които пишат тук за йога упражнения или пилатес. Нещо по - леко.
Вече един месец не съм тренирала, а само вървя между 3 и 6-7 хиляди крачки дневно. Зависи.
Вчера в един парк така се изморих, а нямаше и километър. Не съм аз все едно. Не мога да повярвам.
Доктора ми каза след 12 седмица да тренирам, но има още дотогава и ми се ще нещо леко вкъщи, а после ще ходя на групови йога курсове за бременни след като стане време.

# 178
Leia2015, прекрасна новина!  Hug bouquet Лека бременност ти желая и здраво и спящо бебе на финала!  Hug

Джери, стискам палци на теб и на баща ти! Hug

Аз възобнових тренировките и тичането в петък. Вчера си направих домашен авторски тренинг....И самочувствието ми се сгромоляса......Абе хора, 'що нищо не мога!!!! Shocked Shocked Shocked
Тяга, преса...силата ми е като на муха... Sad

Нищо, кляках с 18кг hahaha ама 150 пъти, по-добре от 0, после напади с по 8кг гири, ама едва направих по 5...Все някъде трабва да започна.
Тяга с 18кг ок, усещам движението, техниката е правилна. С 24 усещам, че това не трябва да го правя. Докато натаманя кръговете ми е писнало от всичко и времето за тренировка минало. Мрънннн...

Прочетох "The New Rules of Lifting for Women", гледам "Starting Strength" и се уча. Да, ама не.

И защо с Барби тежести от по 5кг имам резултат все пак, хич не е като да нямам. Не съм сляпа, имам видими рамене Heart Eyes и мини бицепсче Blush.Ама аз с по-голяма тежест не мога да отлепя, да не говорим за 5 повторения....С 5ците усещам как натоварвам мускула, със 7.5 ме боли кръста и "мяткям безцелно крайници".

Сега чета "You are your own gym", супер приятна, въпреки че ме налазиха въпроси разни и възражения всякакви. Абе какво са тръгнали всички на война против "кардиото" и тичането не мога да разбера. :xarms:Resting bpm ми е 52-53. Това не е "нищо".
https://www.docdroid.net/idlt/you-are-your-own-gym-the-bible-of- … men-and-women.pdf

Дано си подобря силата с упражнения със собствено тегло. Бенч преса да си гледа работата, аз ще съм щастлива да си подобря добрите стари лицеви опори.

Airamber, махай кантара и вади сантиметъра! Peace Не мен в петък ми го забраниха официално оттук нататък. Естествено няма да послушам, пристрастена съм към него. Laughing

Спортна неделя на всички! bouquet

# 179
Leia2015, честито. Много се радвам за теб  bouquet
За тренировки не мога да помогна. Crazy Аз влизам в 9ти месец и както бях писала, не съм тренирала и един ден. До този момент карам лека бременност - не ми е ставало лошо, не съм повръщала, работих до 45 дневния болничен, но просто не ми се тренира и си правя дълги разходки. Пожелавам ти невероятни 9 месеца и здраво и спокойно бебче  bouquet

Дива Орхидея си тренира редовно и беше споделила файл с тренировки за бременни, но за жалост не мога да го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт