Тренировки в домашни условия - 91

• 62 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
За днес отчитам БР 1.  В цикъл съм, но все пак не се дадох. Храната я овладявам някак си. Не е абсолютно изчистена, но и не искам да се лишавам от някой  и друг бонбон отвреме на  време. Може заради йохимбина и синебърна, които пия. 

# 151
Вчера -  40 Minute Total Body Resistance Band Workout - Elastic Exercise Band Workouts for Women & Men - https://www.youtube.com/watch?v=STN3KpGIxcY
Като за разнообразие в рутината става, но конкретно от тази им тренировка не съм силно впечатлена.

Откъм храна съм в общи линии доста прилична. Снощи останах да поработя до късно и стопирах само с една ябълка (обикновено ако не си легна в приличен час съм ламя Blush)

Обаче напоследък съм много афектирана от перманентно намръщения си мъж и както съм в ПМС се надявам да не си наруша равновесието омммм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Здравейте отскоро съм редовна във фитнеса, вечер след работа.
Сутрин правите ли някакви упражнения ( в рамките на 15,20мин) Ако има нещо интересно бихте ли споделили.
Аз правя йога, но съм начинаеща, съответно нещата който мога не са много разнообразни.
Пожелавам приятни тренировки на всички Simple Smile

# 153
Amisuy, сутрините ми вече започват със слънчевия поздрав. 5- 10 минути, ей така, за раздвижване.
Вече почти твърдо мога да кажа, че освен тренировъмната програма, която следвам за момента, в 95% от дните имам и йога след това, просто имам нужда от нея. А "мързи ме" и "нямам време" все по- рядко ми минават през главата. Дано по- дълго ме държи тази вълнА.  Laughing
За тази година съм си поставила предизвикателството да преборя омразата си към кардиото. Работя по въпроса.  Peace
Дана, върнала си подаръка ли? Помня, че имаше някаква "драма" около него, но съм пропуснала как са се развили по- натам нещата.
Агент, аз реших, че си го видяла как скача.  Shocked Ако не си била пряк свидетел на случващото се, направо си пропуснала "шООто".  Grinning Да са живи, здрави и палави децата . И да правят глупости сега, защото сега са тези невинните, чистите и първосигналните такива. После стават такива с все повече последствия. Аз това им обяснявам на моичките- ясно е, че ще правят глупости, но поне да ги правят умно. Иначе и аз съм като теб /явно/- както си говоря нормално, навиквам ги набързо, доста често- леко истерично, пък после си продължавам нормалната приказка от сричката, на която съм я прекъснала. Hug

# 154
Здравейте, момичета!
Не знам дали някой ме помни, но аз виждам стари муцуни и сте железни! Heart Eyes
Долитам с въпрос, който копирам от другата тема за 'как тренирам', но там никой не ми отговори.

Иначе, да преразкажа отсъствието си, ако някой има желание да се информира Grinning : след близо 3 години домашни тренировки, вече ми бяха сериозно писнали, та се пробвах с групови класове във фитнес, като си въобразявах, че ще е по-забавно, но всъщност не ми хареса и съм пак на домашните тренировки, като вкарвам малко повече кардио и разнообразие с този уред...

Здравейте!
Някоя от вас прави ли тренировки на машина за гребане? Видях много инструкции за правилната последователност на движението (крака-тяло-ръце), но не попаднах да се говори за дишането, а имам чувството, че нещо не дишам в правилен ритъм. Thinking Някой има ли опит с тези неща?
Бих си сверила с някого и данни за интензитет / мощност, но това май зависи от конкретния уред, аз ползвам този.
Интересувам се основно от дишането...

# 155
Barbabeau, добре си се зъвърнала! Липсваше!  Hug
И аз последните години не съм в настроения за групови тренировки.  Peace

Забравих да се изкажа относно йога постелките.  Laughing Втора година съм с подобна /може би маааалко по- дебела/ на Lululemon https://shop.lululemon.com/p/women-mats-props/The-Reversible-Mat … 50166?color=32776 и забележка нямам, никаква. Наскоро си взех и ето такава- https://www.google.co.uk/search?q=Best+Large+Yoga+Mat+-+Extra+Lo … p+Into+The+Square!+Square36&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiatcONtofZAhVKQMAKHY9SAcMQ_AUICygC&biw=1536&bih=750&dpr=1.25#imgrc=UP0rQUcWpKqZAM:  Определено е удобна, защото не си толкова ограничен откъм място, но е много по- нежна и не вярвам да издържи дълго. Най- често слагам първата върху нея и действам.

Фоум- ролери имам и от двата вида, но няма да е зле да ги вкървам по- често в употреба.

Седмичната ми "спортна" програма завърши с един хубав стретч от "Лапочка Витасик"  Laughing и медитация с Бохо. Сега отивам да си взема вана и да доразпусна качествено, преди програма "Уикенд" да започне с прибирането на децата от училище. Намасте.  Hug

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 16:21 от Анонимен

# 156
Barbabeau, добре си с дошла! Груповите могат да бъдат много мотивиращи, но за всеки ден и аз не бих искала (страшно много време губя с "оправи се за фитнес (къпане, коса, лек грим), запали колата, иди, направи тренировка, прибери се, изкъпи се, пак се направи лицеприятна....)Нямам сериозен опит с машини за гребане, макар, че знам,че са великолепни за цяло тяло, но това дали би ти било полезно?
http://www.concept2.com/indoor-rowers/training/tips-and-general- … athing-techniques
и това:

ТиЛи - само чух ужасеното пищене на момичетата Grinning Много ужасено!

Тони - определено има визуална разлика и честно да си кажа и аз не очаквах на 3-та седмица. Според ММ и задникът ми се е вдигнал и бричовете драстично намалели. Между другото понеже и аз съм от твоята порода (quad dominant) заменям в тренировката за крака най-хеви упражненията за квадрицепси със glutecentri-чни със по-сериозна тежест (за да има разнообразие спрямо тренировката за дупе, която е с ластици). Горе-долу всяко 3 сменям (по едно в серия от 3) със weighted hip thrusts, глутеус ритник със тежест, глутеус мост със макс. тежест около 20 кг.

Sprinkles - 18-20 kg maks, и то не на всички упражнения, и не във всички повторения Simple Smile Къде ме прати ти в мъжете със 25 кила Grinning
За йога мата - ако не го ползваш за хот йога (което си е друго животно олтугедър) просто си определи бюджет и си купи това, което естетически ти допада и попада в бюджета ти. Цените са в диапазона $20-$200, вкл. правени от девственици от негенномодифициран бамбук (гавря се, но знаеш за какво говоря). След като дори Лулулемон почна да изглежда еФтинийка съпоставен с бутиковата гъзария... но ще ме прощават, аз си имам граници и на бюджета и на снобизма Wink
Скрит текст:
Между другото в съседната тема нещо си мерят килограмите и аз пак се чеша по главата - жените обикновено не тренираме за абсолютна сила и не си ги мерим, т.е. мерим си само задниците и циците; кому е нужно да знае и колко инфо носи факта, че някой може да клекне с 50 кила да речем. Даже Отъмн вчера рече "не си ги мерете", нищо не означава, че аз дето съм 50 кила вдигам Х кг, а съседката, която е 70 вдига У кг."

30/99 80 DO Cardio Core + 30 min Sh'bam
31/99 80 DO AAA + 55 min elliptical
32/99 80 DO Legs + 33 min elliptical
Скрит текст:
Януари беше доста строен и дисциплиниран откъм тренировки, ако и яденето ми беше толкова добре... ех!

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 18:31 от Agent Provocateur

# 157
Barbabeau, добре си с дошла! Груповите могат да бъдат много мотивиращи, но за всеки ден и аз не бих искала (страшно много време губя с "оправи се за фитнес (къпане, коса, лек грим), запали колата, иди, направи тренировка, прибери се, изкъпи се, пак се направи лицеприятна....)

+ фактът /поне при мен/, че обикновено и преди, и след това все се бърза за някъде, все по съвместителство още нещо трябва да се направи и все си на "педал".  Дзен търся аз, дзен.  Mr. Green

# 158
Агент, и аз днес замених някои упражнения от тренировката за крака с упражнения от земя за дупе с тежести. Особено онези диагонални напади са ми изключително неприятни. Или аз не мога да схвана точната им техника, или просто не са моите упражнения.

Между другото, вчера си мислех, че няма как отделна тренировка от 80 DAY да даде реална представа за програмата. Отделните тренировки сами по себе си са сравнително леки(поне тези от първа фаза и все пак - в огромна зависимост от използваните тежести), но реално ефектът, според мен, идва именно от времетраенето на тренировките, от факта, че са ежедневни и че всяка следваща седмица надгражда предходната.
Често преди тази програма правих отделни тренировки на Autumn от 21 Day Fix или Fix Extreme, но от сегашната си позиция не бих вмъквала тренировки от първите седмици на тази програма просто ей така, когато се чудя какво да правя. Първо, защото са ненужно дълги - същият ефект би могъл може би да се постигне и с по-кратка тренировка, и второ, защото наистина натоварването, разгледано изолирано за отделната тренировка, може да е недостатъчно.
Ох, много се разпрострях в размисли, едва ли някой ще чете, но го написах, ако някой е опитал отделна тренировка от 80 DAY и е останал разочарован.

Що се отнася до груповите тренировки - и аз в момента не ходя никъде. Ходила съм на йога преди години, сравнително редовно, но за неособено дълъг период от време, и на кросфит повече от две години. Кросфитът ме промени много. И външно, и вътрешно в отношението ми към тренировките въобще. Още съм много близка с момичетата и треньора там и не изключвам възможността отново да започна да ходя. А спрях, защото в един момент ми омръзна - вече не чувствах, че се развивам, а и наистина отнема много повече време да отидеш тренировка някъде навън, а не в дома си.

Джери, намери ли котето?

# 159
  • au bout du monde
Днес почивка го пиша. Сутринта ми беше мързеливо и не станах. След работа няма време тъй като съм на работа до 22:30. Докато се прибера всички спят и няма как да скачам.
За утре дано да стана за тренировка, че пак съм вечерна смяна😣

# 160
Аз съм към приключване със 21DF и се чудя дали да продължа с 21DFX или 80DO Thinking

# 161
Кейт, зависи с колко време разполагаш. Фиксът е доста по-кратък.
Аз тези дни съм в движение, но сутринта вмъкнах пилатеса на тони, преди да потегля. Не беше лесно. Интересно е, че го усетих повече в хълбоците, а не в корема. Подозирам, че не дишам по правилата. И защо го демонстрират все мацки, които могат да си почешат ухото с пръстите на крака?Добре, че бяха мъжете. Иначе съвсем щях да се депресирам. Обаче на някои упражнения и те бяха по-добре от мен.
П.п. на групови съм била два пъти. Една кръгова тренировка, на която някаква туземна кифла взе да се тръшка колко е тежко след втората лицева и не спря да мрънка до края, вкл. ако някой направеше повече от 10, започваше да критикува изпълнението. Втория път с приятели бяхме на степ аеробика. Беше готино да си с познати, но самата тренировка беше натоварваща колкото разходка в парка. Ще ми се обаче да отида на бикрам йога. Има едно студио близо до нас.
П.п. Агент, все забравям да питам на момичетата не си ли накара. Хайде, той е малък, акълът му е детски, но те можеха да го спрат или поне да ти кажат. Нали са каки.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 23:24 от zvezdi4ka14

# 162
Тили, върнах гирите, да. Дядо Коледа си изпълни списъка, но аз прецених, че съм се надценила и няма да ги ползвам в пълния им капацитет. Сега се оглеждам за по-простички, може би хромирани, като тези които Звезди показа.

Тони, доста добри разсъждения за 80ДО. Радвам се, че и Агентът, и ти споделяте само хубави ефекти от последващите седмици, без да има рязко озорване като в Бодишред например.

Аз почивам уикенда.

# 163
Аз съм към приключване със 21DF и се чудя дали да продължа с 21DFX или 80DO Thinking
Правила съм ги и двата, Кейти - аз лично бих продължила с 21FDX, която хич не е лесна програма и дори след завършването ако продължава да ме затруднява бих я повторила. 80 ДО според мен предполага добра фитнес основа и много инвентар, за да даде оптимален ефект.

Ох, много се разпрострях в размисли, едва ли някой ще чете, но го написах, ако някой е опитал отделна тренировка от 80 DAY и е останал разочарован.

Абсолютно съгласна с теб, Тони! И да си кажа, че те чета! То ако  ставаше само с трениране Simple Smile)) за съжаление и четене си трябва!

Звезди, каките бяха в "мазето" а той скочи от прозорците над тях, та да се приземи пред очите им - склонността към шутовщина и театралност е наследил от майка си също Simple Smile
И все се каня и теб да питам по кои губернии се подвизаваш? Отпреди месеци, след като каза, че си си купила тренировка от Амазон ми вдигна червен флаг! Обаче не издържа на любопитството и го направи тоз пилатес Simple Smile)) Евала!

Утре почивам и е лудница откъм график (футбол, баскетбол, БГ училище, театър), а Неделята ще е ад, но ще се опитам да си направя тренировката - сутринта сме на гости, следобед имаме гости, а вечерта отиваме на гости да гледаме Супербоула... Rolling Eyes Да стискате палци на нашите Патриоти, ей!

33/99 80 DO Cardio Flow + 55 min elliptical

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 23:51 от Agent Provocateur

# 164
БР12 от мен за днес, довечера не знам дали ще успея да направя йога, обещала съм на дребните да ги водя някъде из града на вечеря и разходка. Тази седмица ми мина като сън - супер много работа + ММ пътуваше по работа. Довечера се прибира и от утре пак ще го карам да прави йога с мен и Витас Simple Smile

Благодаря за отзивите относно постелките! Ще поразгледам почивните дни - искаше ми се нещо шаренко, но и аз имам лимит относно съотношение на качество/цена/лиготийки Simple Smile Опредлено не държа да са правени при пълнолуние от самодиви в бяла одежда Laughing

Тони, аз правих само Кардиото от 80ДО в замяна на кардиото от БР. Пробвах и legs от любопитство. На мен засега всичко ми харесва. Нямам търпение да я започна.

Агент, аз на младини живеех в града на братската любов, та ще трябва да "подкрепя" орлите, макар и малко да ме вълнува този спорт.

Общи условия

Активация на акаунт