Тренировки в домашни условия - 91

• 62 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Почивам си след leg day, треперя и пиша. Добре че Агентът предупреди какво да очаквам. Пробвах се с 8 и 10 кг, но имах и допълнителни почивки да изключвам манджата, иначе нямаше да мога без почивка. Пулсът сериозно си се вдигна с тези килограми.

Спринкълс, проверих каква е manduka pro, изглежда много про. Аз тренирам с подобна, но доста по-долнопробна. Аз и без това смятам, че вие в Щатите сте много облагодетелствани откъм спортна екипировка и новости. Моята йога инструкторка в клас си носеше една, която сгъваше като чаршаф в чантата. Изглеждаше много практично, но предполагам, че такова нещо е и по-тънко.

Сетих се и да кажа, че skull crushers от вчерашната ААА много ми хареса и трицепсите ще го помнят поне още два дни. Малко различно упражнение от стандартните разновидности на кофички и кикбекс.
Ето това:
Скрит текст:

# 136
За днес - Body Express в компанията на Ева и двама панове.
За постелки не мога да помогна, тъй като съм като инструкторката на Дана, тренирам върху килима. Пълна трагедия е, тъй като той е като черга и се плъзга върху паркета, така че запазването на равновесие често е проблематично. Виждала съм разни мацки да разнасят навити постелки из градския транспорт, но предполагам, че са си ги купили от Декатлон или от някой от суперите. То тук това са опциите.
Агент, ще го пробвам тези дни тоя пилатес. Малко прилича на евиния, ако се съди по трейлъра. При Трейси може би много зависи от програмата. От Precision Toning частите за корем и дупе са си сериозни. Краката едва ли ще направя някога, тъй като не искам да си изкривя ставите. Четох отзиви, че и тренировката за ръцете е тежка/но пък ако са от бивши жертви на Трейси, нищо чудно да им се е видяло тежко, тя за първи път ползва цели 2,5 кг/. От друга страна, съм правила части от Body Design Series и Hipcentric и не ми харесаха много. Усетих ги, но тренировките на Physique 57 напр. ми се струват по-ефикасни.
Травис и на мен не ми хареса като глас. Ако беше друг тип тренировка, нямаше да имам проблем, но като е йога, се заслушвам, а той е във високия регистър и леко ме изнервя. Но пък аз и Родни не правя, тъй като ме разсейва с говорния си дефект.
За всички с нови пудовки препоръчвам, освен Пол Катами, да погледнат Absolute Beginner 3-in-1 Kettlebell на Ейми Бенто
https://www.youtube.com/watch?v=zd-dq1ETlH4
а като понапреднат - и Боб Харпър, като имат предвид, че втората тренировка има проблем с монтажа и част от упражненията не се повтарят/около 20-та минута/
https://www.youtube.com/watch?v=wcWv6HvRcig
https://www.youtube.com/watch?v=YrduelRseAo
Най-добре е първите занятия да са с инструктор, тъй като си има риск от контузия.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 23:24 от zvezdi4ka14

# 137
  • 1st floor
Показаното от Дана упражнение от ААА и мен ме озорва.  Laughing Първата седмица едва го завърших, днес горе-долу добре с гири по пет кг, другата седмица имам амбициите да вдигна кг на 6,5. Laughing Този път не съм кръшкала на колене на лицевите от втори и трети кръг, даже не ме затрудниха. Не знам защо миналата седмица така се изложих! Mr. Green

За днес отчитам ААА - ден 11. bowuu Не смея да се кача на кантара, ще ме срине психически, ако не видя напредък и си го държа затворен в шкафа. Crossing Arms

# 138
За днес това https://fitnesinstruktor.com/rumfit-18-anelia/ - вир вода съм, за вчера - БР 3. Трябва ми специална нагласа на психиката, за да почна нещо от Румфит и напоследък много от дните заменях. Изтощи ме Руми и смятам след това да продължа с БР. Просто искам нещо добре познато, по-кратичко като продължителност. Смятах и аз да се включа в групата на обсебените, но сякаш нямам сили и желание.
Сега пък и при нас втори номер болен. Големият ми син е с висока температура и зверска хрема. Очите му сълзят постоянно. Аз много исках събота и неделя да отида на разходка във Витоша и да се натреса на Непо, ако ме искат, но при това положение не знам какво да правя. Ще го видя как е. Влизам в някакви филми да не е с вирусна пневмония, която не се чува на слушалка, защото ми изглежда и отпаднал....
Агент, той е щурчо, но пък е и доста умел и гъвкав.
Аз нямам никакви постелки, тренирам си на килима.
Като килограми съм добре по моите критерии. В момента, в който си се върна в обичаен работен ритъм, независимо колко ям, почвам да нормализирам положението и да свалям без броене на калории, без вторачване в храната.  Движението и натоварването като цяло ми е повече и нещата се нормализират.

# 139
Не съм писала скоро, но следвам по план 80 day Obsession. Вчера и аз правих ААА трета седмица, днес ми е денят за почивка - тоест само 6 км. бърз ход на пътеката, утре е Leg Day.

Между другото, нямам намерение да вдигам тежестите в програмата - първо, защото нямам такива, но най-вече, защото много ме е страх от контузии, които да ми прекъснат тренировките за по-дълго време. Вдигна ли тежестите в упражнения за крака и най-вече при клековете, болките в колената ми са неминуеми. Няколко пъти съм минавала по този път, този път ще пропусна. И без това съм склонна да трупам маса в краката, така че хич не ми и трябват тежести. Ще си карам с първоначалните.

И в тази връзка, с леко учудване установих, че вече усещам ефект от програмата. По-стегнат мускул, особено на седалището. Мислех, че е само усещане, но се позагледах и в огледалото, и може да се каже, че има и много лек, но видим ефект. Уточнявам, че по принцип съм в що годе добра форма, така че не съм се надявала на много.

Между другото, вече я няма и умората от първата седмица. Всъщност се чувствам чудесно.

А по отношение на храненето, започнах да броя калории. Нямаше начин. Тези пристъпи на неконтролируем глад, откакто започнах с дългите тренировки, ме притесняваха. Сега нещата започнаха да се нормализират. На този етап, не следя качество на храната(освен обичайното), нито макронутриенти, храня си се по обичайния начин, но самият факт, че записвам храната ми действа възпиращо.

# 140
Моето не е било грип, а преумора. То местене, подреждане на багаж, фитнес. Търчане по фирми.

Вчера крака и едни кардио с диск. Как "болят" паласките от него.
Говорим си вчера с единия от инструкторите, показах му част от 80ДО. Той ми казва, а това леко, то за леко поддържане на формата. Казах му, че ще ми изиграе едно пред мен, да ми кажете най-гадното, демек натоварващото.

Вчера си купих протеин, от общите поръчки от фитнеса. Изолатът ми идва .... соленичък. Забравих точно коя марка е, на втория етж е и не мога да видя

# 141
Дами, някакъв вирус ме беше тръшнал, но се оправих и приключих първата седмица на Гама. След всяка тренировка съм с мускулна треска някъде, ползвам 4-ки. Някой беше дал линк за тренировка за дупе на Трейси Андерсън, пробвах я, без да правя всички повторения ми докара мускулна треска на дупето, определено си я бива, със сигурност ще я направя пак.

# 142
И аз в клуба на болните.  Събудих се с главоболие и запушен нос. Дано е само настинка.
Правя си по план 21DFE. Много съм доволна и от двете програми ( 21DF u 21DFE).  Съжалявам, че не си направих снимла  преди да започна програмите. Видимо изглеждам по-прибрана и стегната. Остава да сваля излишните кг, за да си вдигна малко самочувствието, но гледам да не бързам с това и определено внимавам повече.
Като чета какви дивачета имате и настръхвам. Малката се очертава да е като Агент Grinning Баткото е по-внимателен.

# 143
  • София
Днес с Спорт депо ми казаха , че няма гири от 7кг. Трябва да си взема дъмпели , ако искам тежест на 5 кг.Дъмпелите не са ми удобни.
Дайде съвет , да продължа ли да търся гири 7 кг или наистина не се предлагат .

# 144
# 145
Не мога да си представя, че няма някъде нещо такова от 7 кг:
Скрит текст:
Тези от хром много ми харесват.😍

Аз направих животинската от 80 ДО. Чувствам се прецакана, че има едно упражнение (diamond squat jump), което не е животинско. 🤨Честно казано, хич не е моя тренировка и ми прилоша само като чух, че е всяка седмица. Не че не очаквах някоя такава гадория. Мисля, че предпочитам дори бърпита.

Тони, радвам се, че се чувстваш добре и програмата не става убийствена с времето. На мен май ми се отвори този прословут апетит.

# 146
За днес - Chisel Balance от ХиЧ.
Джери, аз съм правила само ААА, която е приятна. Мненията за това коя е най-гадна май са разделени между Legs (от втората седмица и с големи тежести) и Cardio Flow(т.нар. животинска тренировка). Ако можеш някак да го убедиш, че са предвидени в един ден, ще е най-добре. Ако трябва да избираш, може би животинската е по-добре, защото там има и равновесни упражнения, а на мъжете те обикновено им куцат.

# 147
  • au bout du monde
След работа си направих по план W2 от БР.  Припомних си, че 1 е по-гадна Simple Smile На 2 дори не се изпотих. Утре ми е кардио, а много го мразя. Сега съм и неразположена и не ми е до скачане. Май ще направя пак W1.

# 148
Звезичка, ще го обуя в едно клинче да ми направи животинската пред мен, а ще поканя и други дами от залата Satisfied

Вчера крака и корем, а кардио - пътека.
Днес съм на горна част. После ще ходя да обикалям, Еленово (квартал на Благоевград) да си търся избягалото коте Unamused

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 06:16 от Jerry F

# 149
  • 1st floor
За днес тренировката за крака - Day 12. Миналата седмица се размазах с 6.5 кг , тая вдигнах на 7.5 и за някои упражнения стигнах до 10. Мисля другата седмица да пробвам с още 1 кг отгоре. Ще видя как мога да натамъня  ринговете на дъмбелите. Laughing Като се наведа напред, пак ми треперят задните части. Ще видим утре как ще е, но вече не ме преследва зверска МТ навсякъде, като първата седмица.

Вчера бях добре с храната, легнах си вечерта - всичко беше шест! Докато щерката не се прибра малко преди 12 от РД и донесе 4 парчета торта. Станах да й отворя, че не бяхме дръпнали вътрешното резе. Не знам как в просъница излапах цяло едно парче, но е факт! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт