Тренировки в домашни условия - 91

• 62 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
За днес - Perfect Body с Ева. Оставам с впечатлението, че рамената са новото черно във фитнеса. Това е третата тренировка, която правя в рамките на месец, която ги удря силно и без предупреждение.
Дези, радвам се, че Витасик ти допада. А за замразените зеленчуци не се колебай. Те ми спасяват живота (вече дори и подправките купувам в замразен вид), а и често имат повече витамини от тези, които са престояли три-четири дена по рафтовете в супера. Аз нямам чак паник атаки, но също често се притеснявам (като вдигам кръвното в съвсем буквален смисъл), и то за глупости. Спомням си, че преди време пътувах с една американка към летището, като закъснявахме доста заради някакво задръстване. Жената си остана изключително спокойна през цялото време и ме разпита подробно за цените на недвижимите имоти по Черноморието. Обясни, че не виждала смисъл да се притеснява за неща, които не може да промени. Много й завидях за тези способности.
Дух, приятно изкарване, но може би няма смисъл да правиш тренировки по време на почивката. Разходките сами по себе си са чудесно упражение, а за няколко дена няма да загубиш форма.
Леко възстановяване на всички болни. Повече почивка и греяна ракия с мед са сигурно и изпитано лекарство.
п.п. А пък мен ме е страх от олимпийските игри с тия обидчиви световни лидери. Ще вземе някой да натисне червеното копче, защото любимият му отбор е останал втори.

# 121
Зачетох ви, как пожелавате Агента да няма повече такива преживявания с детето и се сетих, че прочетох поста и викам "А желязна майка от наще" и повече внимание на обърнах, ма не от коравосърдечност - на малката в Пирогов в спешното й викаха "О, .... пак ти пак ли си тук?". Та Агент, надявам се и аз по-малко такива случаи да имаш в бъдещето.
Дези - ако научих нещо през 2017 година, то е как да намирам механизми да се справям със стреса. Надявам се да продължиш да ги намираш и ти. След всичко, което минах, просто вече го давам "яваш яваш".
Звездичка - благодаря и аз се замислих, че няма да е лошо да се разхождам само. Вчера правих ден две от 21ДФ. в пмс съм и съм се надула като балон, отделно мисля, че краката се случи обясненото от Агента в миналата тема - нещо изведнъж станаха огромни - надявам се сега с повече разходки да се оттече водата. Днес е пълнолуние, ще се пробвам на вода, малко да изчистя каквото съм задържала в мускулите, но имам доста напрегнат ден - надявам се точно заради това, да не се сетя за храна.
Хубав ден на всички!

# 122
  • 1st floor
Само на вода? Mr. Green Боже, а моите планове са да се вместя само в четири хранения. Joy Дано се сбъднат! Mr. Green

Аз явно съм от безхаберните майки. Едно скачане от втория етаж, без последици разбира се, не би ми покачило пулса. Навремето съм била най-проклетото хлапе в семейството и още помня всичките си пакости. Явно моите деца не могат да ме задминат, пу-пу, и затова си живея спокойно. Иначе и аз съм скачала в тая възраст от втория етаж няколко пъти. Sunglasses Веднъж през нощта от къщата на баба ми на село, отдолу имаше колци с домати. Добре че не съм нацелила някой от тях. А майка ми е от тип паникьосващите се и много притеснителни родители. Добре, че не знае за повечето ми геройства! Mr. Green

Sprinkles, не закусвам сутрин. Хапвам една непълна лъжица сусамов тахан, после пия кафе и тогава тренирам.

Отчитам за днес Кардиото от 80ДО. Изпоти ме пак подобаващо, а упражненията с кръглите джаджи някак ги преглътнах. Laughing  Започвам да се замислям за по-изчистено хранене и мисля да си нося обяд от вкъщи, че тия манджи в работата не съм съвсем сигурна, че успявам правилно да ги преброя като калории всичките. За днес съм си приготвила бъркани яйца  плюс два белтъка и масло. Там ще си взема само салатка.

# 123
Добро утро

За вчера - ден 34 кардио с акцент горна част + йога
Днес - ден 35 табата с акцент корем и дупе + ден 36 йога 15 мин. Няма да правя бохо.

# 124
Момичета, някой от вас обича ли фъстъчено масло? Имам подарък от силата, а аз не ям. Да го изпратя на някоя от вас? Да не става зян Grinning

# 125
Хахахах Непо, моите мераци за глад бързо заглъхнаха и се напапах с една пилешка супичка, варено яйце и 25 гр. филе елена. Видях какво е приготвила Аутум за днес и сърце заигра - тренировка за корем и крака. Викам по-добре да вложа воля да тренирам (въпреки мързела и умората), пред воля да гладувам.
Ау да се похваля, днес имах изпит, вчера МП вика "абе нещо съм ти купил, мисля че ще си го ползваш" мисля си аз, "о колко сладко, взел ми е сигурно химикалка" и в следващия момент вади пудовката от колата хахха от Кауфланд, 6кг. Кеф ви казвам.
И така, пак хубав ден.

# 126
Цитат
ТП, Гуспоице, получава голям плюс от групата Grinning А на теб горещо препоръчвам кратките тренировки с пудовка на Paul Katami - пак там ги има, дето те пратих!

PS В програмите на Травис Елиът има една рядко елегантна и лицеприятна кака, която е също йога инструкторка и която също горещо препоръчвам - изобщо аз си имам йога инструктор за всяко настроение май Simple Smile)))
Lauren Eckstrom
http://laureneckstrom.com/
Скрит текст:

В Пирогов преди години и мен ме знаеха не само по име, но и какви дъвки и шоколади обичам - по няколко пъти съм трошила и ръце и крака и ребра и глава, етц. Но баща му на сина ми е бил кротко дете и сега след всяка беля аз пак съм виновна, щото детето на мен се е метнало Wink
Трябва обаче да му се признае, че не е много глупав синковецът - беше обиколил всички спални да види откъде е най-ниско за скачане - има денивелация двора ни, миналата година, когато слязоха със сестра си по вързани чаршафи бяха пропуснали тази стъпка.
А аз да си призная без бой и без адвокат, че не само от страх пих (все пак го видях жив и здрав след приземяването, а и той ме е калил добре - Аманда ме е чувалал как крещя по него и си продължавам изречението, докато той се опитва да се пребие по Морените). Проблемът е, че имаше и твърде много свидетели, а хич не ми се ще социалните да ми дойдат на вратата. Не стига, че като го хвана за ухото ми вика "това е незаконно и ще те приберат, ако ме биеш...." ами и 3 приказливи девойчета му видяха геройствата Wink

Стрес ли казахте Simple Smile))

Отчет по-късно...

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 16:04 от Agent Provocateur

# 127
  • au bout du monde
Здравейте, започвам да тренирам редовно и аз. Стига оправдания! Вчера започнах с DO80,  но ми е мн дълга и направих само половината. Та днес започнах с БР W1. Много приятно, ама като знам колко трудно става😆 Преди години правих цялата програма и бях доволна от резултата.
Реших да се взема в ръце. Та да видим до кога 😁

# 128
Ох, сега да ви кажа какво открих днес. Звучи смешно, ама съм сериозна. Ако си си скапал краката от тренировка (както аз, накрая трепереха) епилатора се усеща, като нежно погалване Grinning Simple Smile

# 129
Днес се чувствам много приятно раздвижена от вчерашното ААА. Хареса ми! Нямам мускулна треска, а просто си усещам тялото размачкано и по този начин спах и един много дълбок и възстановяващ сън.
Днес не знам какво ме чака, май са краци.

Агент, добре че и ти ме подсети да си подновя търсенето на по-подходящи гири. Снощи по нощите си харесах едни по-лекички и по-евтинки. Рових се и за фоумролер и за по-яки resistance loops.
Намерих някаква статия, в която казват, че фоумролерът е още по-добре да е с бубунки, а не гладък, за да разлепва и най-слепналите фасции. Да не рева после?
Скрит текст:

Lauren Eckstrom наистина е много лицеприятна. От тези жени, които по тялото разпознаваш колко са гъвкави.

Дези, ти така изрекламира йогата за задно бедро, че аха да си я запомня, докато не спомена нещо за надолу с главата.

# 130
Дана, моят е като на снимката, с бабунки и много боли Simple Smile Във фитнеса беше гладък - нищо общо, като усещане с моя. Предполагам моя е по-ефикасен, но си боли.

# 131
Данич, имам и гладък и с бабунки - на предно бедро не мога да си причина бабунките, въпреки че нося на болка. На бупе и задно ми е перфектен бабунестия...
Аз пък днес, докато се мъчех с Кети - ICE - To The Mat: Legs & Glutes, си мислех, че тази тренировка могат да я добавят към наказанията на обитателките на Сливенския женски затвор за допълнителен възпитателен ефект.
Много се хилих на Сливенския лаф, съвсем скоро си мислех подобно за една друга, на пръв поглед безобидна тренировчица на мат - P90X3 Pilates X Wink И да, и за Трейси съм съгласна, макар, че точно в тази тема са ми казвали за нея да не мрънкам от такива "смешни" напъни за тренировки, по-лесно от това нямало...

Ох, бре, Лорън и Травис са се взели докато аз съм бляла някъде Grinning
Дотук с репутацията ми Simple Smile))))) Между другото, програмата му/им, която споменах, е снимана в България Wink

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 20:13 от Agent Provocateur

# 132
Agent,  сега ми светна защо си толкова добре запозната с различни всевъзможни травми Wink
И много се хилих за Сливенския затвор, защото си спомням за някои от спартанските тренировки на Кети Joy

Ехее, Ла! Добре си се завърнала! Радвам се да те "видя" Hug

Дези, радвам се, че ти действат добре тези билковите, а и като цяло звучиш по-ведро Hug
Аз последния път като бях пила едно хапче (нещо бях в супер изнервяща серия), та такъв разговор откарах със съседката си на английски почти два часа (нямам добро ниво и обикновено ми е притеснено). Оказва се, че като си безметежен много по-лесно ти се реди словото Joy

Маги, как все забравям да те поздравя с резултата, че си започнала да сваляш. Юхууу! Kissing HeartHeartHug

Много приказвам. Отчет - Kettlebell Combos - https://www.youtube.com/watch?v=w0GCFYIweY4&t=1551s

# 133
Отчет 80ДО - Ден 3 - кардио. Замених БР Кардио 3. Продължавам с 3 Week Yoga и нашия приятел Витасик. Като едни истинки "баби" го обсъдихме. Сега ще разгледам другите споменати в последните постове и ще си помечтая за накой-друг ритрийт.

Като заговорихте за ролъри, аз пък тези дни мислех, че трябва да си сменя постелката за йога. Аз обичам по-плътните. Ако някой има нещо любимо и свежо, да пише преди да си поръчам стандартната manduka pro.

И понеже все още обмислям 80ДО + маратон, открих една мацка, която е решила (засега) да ги съчетава. Изглежда зверско ... аз се чудя как да намеря 15-20 ектра минути на ден за 80ДО ... http://www.christyruns.com/

Непо, благодаря за отговора!

# 134
За днес отчитам нищоправене и злоупотреба с шоколад. Едното ми дете е с температура и цял ден съм до нея да чета, гушкам и т.н. Като ме остави за малко - опитвам се да обърна внимание на другото, което също е у дома.
Иначе и аз щях да попитам за постелка за йога, загледах в Амазон някакви с много красиви принтове на мандали(стандартни, не кръгли), но не знам дали си струват парите.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 21:56 от Кайлис

Общи условия

Активация на акаунт