Тренировки в домашни условия - 91

• 62 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • 1st floor

Ето какво ни очаква във втората фаза от 80 Day.
Изглежда добре. Нямам търпение Laughing
Е, друг е въпросът, че Cardio Flow си остава + още два кръга, но вече й свикнахме, така че без възражения hahaha

Ухааа! Mr. Green Нещата май ще загрубеят.

След вчерашния ден за крака с увеличени тежести днес отново съм с МТ на задните части, както и на горната част на гърба, точно зад рамото. Старая се да не напрягам тази част, но до сега никога не съм тренирала с 10 -11.5кг във всяка ръка и явно ми се отразява. Купих си дъмбелите септември, но не съм ги ползвала с Шон и там каквото друго правех, вече не помня. Трябва да си взема и ръкавици, защото доста ми убиват на ръцете, не са гладки като гирите.

Днес съм на животинската тренировка. Май само първия път, докато я вдяна, ме издразни. Миналият беше ОК.

Калории за вчера 1300. Кг днес - с триста грама плюс. Thinking И не са от вода... Mr. Green

# 271
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=_Zem0_qsDg0  Страхотно , прекрасно:heartsc:
Не ми се правеше кардиото от БР.
Аз си следя килограмите по-скоро от страх да не кача, а не с надеждата, че съм свалила от днес за утре. Знам, че при липсата на  строги ограничения в храненето няма как да сваля бързо, но смятам, че посоката е правилна и бавно се променям към по-добро с тренировки.Фейсбук ми напомни как съм изглеждала точно преди година - има си промяна, нищо, че не съм много стриктна с храната и не броя калории.

Аlibabali, вчера направих ден 2 от показаната от теб йога. Мацката наистина изглежда ведра и енергична, но йогата си е йога:smile:. Така ми се иска да я заобичам, но все не успявам...

# 272
Здравейте момичета,отдавна ви чета и се каня да се включа,но поради различни причини си оставах в сянка.Първо поздравления за постоянството и добрите резултати които постигате,много ви се радвам и възхищавам на упорството.Искам да ви помоля за линк към тренировка с експандер,досега намирам само кратки видеа с упражнения,но ми по лесно когато следвам определено някаква комплексна програма.Много често се възползвам и от тези ,които споделяте че правите ,за което благодаря.

# 273
За днес Upper Fix extreme + 10min Hardcore.
Тони, с кеф изгледах видеото. Много ми бяха интересни реакциите на cast-а. Почти съм сигурна, че 80DO ще е следващата програма, която ще захвана...Ако я започна, ще трябва да се оборудвам с още тежести. 😍 Отсега си представям погледа на ММ 😂😂😂.

# 274
За вчера - лека балетна тренировка за цяло тяло със Сюзън Боуен.
Дороти, в доста програми има човек, който показва вариант с ластици/не съм много сигурна какво имаш предвид под еспандер- широките ластици или тези с дръжки?/, напр. Chalean Extreme, Focus T25. Мисля, че основно ластици се ползват в TapoutXT. Има ги в сайтовете, посочени на първа страница. Във всички случаи обаче става въпрос за ластици с дръжки, понякога с различно съпротивление.
Сега си мисля, че с толкова форумни членове, които правят 80до, може да направите съвсем адекватно изследване по програмата и след това да публикувате резултатите.

# 275
Имам и ластична лента и експандер(с дръжките),видях че сте посочили в началото на темата сайтове ,от които се теглят програми,но когато предимно използваш телефона си за връзка ,гледане и за всичко останало,става мисия невъзможна.Благодаря,при първа възможност ще се опитам да си дръпна програмата на Шон,за сега я карам на видеата в ютуб.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 13:23 от doroti1

# 276
Аманда, много добре те разбирам за йогата. И на мен не ми е станала първа любов, и дето се вика мога да живея добре и без нея  Laughing.
Тъй като си падам по предизвикателствата, в дните, в които си търсех нещо, което наистина да ме провокира и да ми е трудно, попаднах на това видео https://www.youtube.com/watch?v=SZCxKjgReQ4. И почесвайки се по главата си казах "Ей, аз това не го мога"  Mr. Green . Някаква средностатистическа гъвкавост никога не ми е липсвала, но тук става въпрос и за сила, и за издръжливост, и за баланс, и за техника. Та изгледах разни интервюта с Ларуга, клипчета за това как се достига до дадена поза и си намерих нови цели.
Цаката при мен е да не приемам практиката като "тренировката за деня", защото от последната търся усещане за умора, за напрежение в мускула, та за болка дори. А при йогата още преди да започна си казвам, че ще се отпусна, ще дишам бавно и днес ще успея да направя например ето това
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=bHP4MyKJiOs. Знам, че целта на йогата би трябвало да е повече от физическите достижения, но ... от мен за сега толкова.
За тримесечните програми бях чела някъде /дали не беше нещо за програмите на Тони Хортън newsm78/, че първият месец се цели развиване на кондицията и влизане във форма като цяло /дали + намаляване на тегло не беше, вторият натрупване на мускулна маса, а третият чистене на мазнини/.

# 277
Калории за вчера 1300. Кг днес - с триста грама плюс. Thinking И не са от вода... Mr. Green
От мускулната ти треска са... и моята е зверска от последната тренировка Legs
(правих я в четвъртък, в момента е събота сутрин и все още пъшкам)(вкиснах се, защото при точно 80 дни завършвах 2-3 дни преди ваканцията ни, а при това ново броене финалната ми седмица на програмата ще иде на кино)
Тони - супер!

Алибабали - ох, много обичам аз като се разприказва някой, че иначе имам некомфортното усещане, че съм единствената балалайка в темата и всички ми се чудят на ферманите Wink Съгласна, че понятието "силова" си го ползваме повече от либерално, а като погледнах твоя линк ми омекнаха краката само като зърнах "8 серии" преди да съм пипнала дори "розова" тежест (5 упр.х 10 повтор.х 8 серии = 400 повторения!) Grinning

След Първа Фаза еднозначно най-най-най любимата ми тренировка е Booty, 2-ро място си поделят Total Body Core + AAA, на 3-то Legs... може би и кардиото... Животинската продължавам да я недолюбвам!
Скрит текст:

Аз съм -1.5 кг спрямо 15 Януари (начaлото на 80 ДО) и това го броя за чудо, защото всяка седмица без изключения имаше по 1-2 дни в които сериозно си осирах режима Sad май висенето на елиптикала е позакърпило положението, но трябва да се стегна, че картинката напомпана и мазна я знам много добре и не я ща...
Днес ще почивам и ще разтягам с Витас, няма само вие да му се радвате я Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 19:32 от Agent Provocateur

# 278
Клипчето на Тони ме нахъса и сядам да поръчвам нови гири, че тази мъртва тяга във втората част не мисля да я правя с калпави тежести. Дали да не се огледам и за по-ячки ластици. Сега си слагам по два и ми е добре с тях де.

Междудругото гладът, който описвате, мен ме гони от няколко дни. Вярно, че никога не съм страдала от липса на здравословен апетит, но сега просто няма засищане тоя търбух. Но програмата ми харесва, действа ми мотивиращо и ако не беше животинската, щях да се радвам на всички тренировки. 😊

Али, много готина тази йога мацка Ларуга. И аз това не го мога.

Аманда, твоята кардио тренировка изглежда точно като за теб.

# 279
Да се похваля, че най-после приключих БР - УРА! С резултати не мога да се похваля, килограмите са си същите, не съм се мерила със сантиметър, не съм се снимала. Определено ще се снимам и ще се измеря утре преди да започна A Little Obsessed. Трябва по-сериозно да се заема със следенето на храната. До морето имам 175 дни и днес една приятелка каза, че ще дойде с нас ... оммм ... а тя макар и с 10 години по-голяма от мен, преди 2 години беше на бикини контест ... мда ... Апропро Агент, когато тя се подготвяше за конкусра, в един период също правеше около час елиптикал на ден.

Направих и първи ден от йогата, която Али пусна. Първите 10 минути бяха супер лежерни и даже мислех да я зарежа, но следващите 10 бяха по-интензивни. Хареса ми. Аз все пак мисля, че първата седмица от 3 Week Yoga Retreat е много добра за хора, които искат да се заминават с йога. Много добре описва Витас различните пози и на какво трябва да се обръща внимание.

Кой гледа откриването на Олимпиадата? На мен много ми хареса! Децата бяха най-впечатлени от шоуто с дроновете.

Дороти, погледни във ВК тази тренировка: https://vk.com/good_looker_ru?z=video-94789871_456240242%2F79e1b … t_-94789871_22158 - Paul Katami - Band Camp. ASAP Fitness | Пол Катами - Тренировка с эспандером и эспандером-кольцом. В Р90Х има доста упражнения, които се модифицират със екпандери също.

# 280
И мен ме гони сериозен апетит напоследък, но го отдавам само и единствено на абсолютно стриктното ми трениране, само един ден си останах на една тренировка /силова/, иначе задължително включвам и йога и/ или бързо ходене за около час. Уикендите почивам де. Успокоявам се факта, че в 90% от случаите ям домашно приготвена, хубава храна, без боклуци и без алкохол. Последния трайно го изключих от ежедневието си повече от месец насам, на седмица да ми се събират по чаша- две вино или една- две малки ракии. Писала съм и преди, че съм си поставила микро- и макро цели. Първата микро е постигната.

Кой гледа откриването на Олимпиадата? На мен много ми хареса! Децата бяха най-впечатлени от шоуто с дроновете.

А в нас- мъжа ми.  Mr. Green Откак започнаха дори предварителните квалификации и програми- сън не ме лови, през ТВ- то съм постоянно.

# 281
  • София
Агент дай повече инфо за този елиптикал .Някакви специални упражнения ли са?
Днес животинското кардио и утре ще отчитам резулатите.

# 282
Здравейте момичета Simple Smile, отчетът:
09.02 The pyramid   
10.02 Rip’t up +MAX30 - Cardio Challenge
Днес - Тabata power - max30 - на лицевите се изложих много, на другите се справих
Карам Гамата по календар и вмъквам малко инсенити, че имам нужда от кардио, а нямам много време, 30 мин. са ми идеални.
И на мен ми е интересно какво е елиптикал...Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 11:42 от арсен

# 283
това е elliptical

# 284
Аз освен с споделя жизнено важната за вас информация, че вчера ми стана лошо по време на кардиото на 21дф, друго нямам какво.
Мисля от утре да започна програмата сериозно от начало и да не я прекъсвам 21 дни. Не се очертават пътувания, така че всичко ще е ок.
Започнах хранителен режим и така, да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт