Тренировки в домашни условия - 91

• 62 812
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Дух, свят ли ти се зави? Ако е това, не е фатално(още си спомням, че и при ме се получаваше с една стара програма на синди с махове от напад). Прави повече почивки, за да не ти се ускорява прекалено много пулсът, а най-добре следвай жената, която представя по-леката версия, докато ти се повиши издържливостта.
п.п. вчера - 20 минути леко кардио, ръце със Сюзън Боуен и дупе с Лиа Сараго.

# 286
  • София

Остава и това да си взема у дома и ще си заприличам на нормална жена на 40 г Simple Smile)

# 287
Звездичка,  да причерня ми и ми се догади. Не я довърших,  останаха 7 минути,  но ми стана много зле. Мисля че, защото цял ден писах и пушех прекалено много цигари.  Задъхах се много силно, а и в нощта понеделник срещу вторник ппвръщах около 5-6 пъти и реално в петък ми беше първата тренировка. Видях че е скачане много и се зачудих дали да не я сменя с днешната, но реших да спазя реда. Малко съжалих,  но за мен кардиото си беше сериозно,  защото е по 60 секунди с малко почивка.
Да, модификацията много ми харесва че я има. Правя я нея понякога и е супер защото е по лесно но натоварването е голямо. В смисъл ако просто подскачам без да вдигам толкова високо колене, натоварването изобщо не е толкова голямо, колкото ако следвам модификацията и го правя по бавно но вдигам коленете високо за 60 секунди.
Благодаря за загрижеността

# 288
  • ВАРНА
Запис отново да следя темата.Наскоро махах едни бенки и трябваше да ограничавам физическите активности.Цяла зима само хапвам,че като ме налегна един вирус 2 седмици и карах и на полуфабрикати,пфу  Sad Отчитам се,че след 30тата година доста ми се е променил метаболизма,преди изобщо не се замислях какво хапвам и бях 52кг,сега си правя сметка на качеството на храната (на количеството не ) и пак съм чукнала 60.

Имам въпроси - строим къща извън града и се замислям за домашен фитнес,мъжът ми също е трениращ. Откъде/какви уреди да погледна,докато обмислям идеята,струва ли си според вас ? Вкъщи правя упражненията на Руми и бягаме с него сутрин.После той отива на зала,аз не обичам общите зали - миризливо ми е.

# 289
Не виждам с лещите да пиша наблизо.
Но кратко - крака, рамене и кростренажор.
А и хонорар 50 кинта от фитнеса за работа с 2 дами..
Сега е прекрасно да се пие червено вино с хубаво мезе 😛

# 290
А каква е разликата между елиптикал и крос тренажор?

# 291
Благодаря момичета,но както казах ограничения ми достъп до компа не ми позволява да се възползвам от посочените сайтове.От вчера започнах това https://www.youtube.com/watch?v=YdB1HMCldJY. Надявам се да се справя и да издържа до край.Незнам как е при другите тренировъчни програми,но при тази ми направи впечатление,че стречинга е почти в началото,а след това интензивната част.

# 292
А каква е разликата между елиптикал и крос тренажор?
Няма реално такава, макар, че на пазара има изобилие от модели, някои от които доста различаващи се. Елиптикал е наложилото се име отсам океана и по навик си го ползвам; крос тренажорите (cross trainer) най-често имат движещи се хватки за ръце. "The term “elliptical” may refer to three different cardio machines. An elliptical trainer, elliptical glider and elliptical cross trainer are all sometimes lumped together as ellipticals. The elliptical cross trainer has one major difference that sets it apart with one glance: arm handles that move."

Моят си го исках и чаках много дълго, защото има движеща се платформа (променя се ъгълът на платформата и по този начин се променя натоварването върху дупе/крака - можеш да "въртиш" при ъгъл, който натоварва всичко - глутеуси/бедра/прасци;, но можеш и да "изолираш" само дупето) Можеш да си сложиш утежелители за ръце, разбира се и да направиш и горна част, въпреки, че моделът няма "движещи се хватки"
Остава и това да си взема у дома и ще си заприличам на нормална жена на 40 г Simple Smile)
Моето е дори още по-голямшко Wink

Моргана - дали си струва само вие можете да си прецените на основа бюджет/интерес/инвестиция. За мен си струва, защото ми пести безумно много време. Дали ще ми е по-приятно в хубава фитнес зала - несъмнено, но при моят лайфстайл не го виждам да става всеки ден, докато малък финес в мазето ми дава възможност да правя каквото и когато си го искам. Това, което ние направихме, за да спестим пари е да вземем професионален модел, правен за ползване във фитнес зали втора ръка. Цените на нов, професионален уред от наложила се марка могат да са доста хммм неприятни за преглъщане и съотнесени да употребата им в къщи да не си "заслужават"

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 18:05 от Agent Provocateur

# 293
Би, днес рових да търся твои публикации, защото винаги ми харесват нещата, които правиш. Отчитам
 Strength workout IRON Много ми допадна,  струва ми се, че досега не съм правила подобно нещо. Любопитна, натоварваща и  интересна тренировка.
Аlibabali, абсолютна красота е това, което показа. Струва ми се невъзможно да се постигне, а това момиче е извънземно и прекрасно.
Дана, да, така е. Вчерашната кардио тренировка ми дава точно това, заради което съм все още постоянна в тренирането .
Агент, много ми е интересно като пишеш така дълго и изчерпателно. И като те чета, си представям, че вероятно във всичко, в което се захващаш, си така задълбочена. Нещо, което на мен ужасно ми липсва, защото мързелът винаги надделява.
Духче, аз си мислех, че съм единствената пушачка в темата....
Джери, браво!

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 18:19 от Аmanda

# 294
Развали ми се планът да започна днес A Little obsessed, но здраве да е - и утре е ден. Като добра мама, реших да заведа децата днес на неделно училище. Докато ги чакам бягах 4 мили и направих 2 ден от йогата с Лена.

Минават ми и на мен от време на време идеи да си купя уреди за вкъщи, но ме е страх, че ще събират прах ...

# 295
Дали ще събират прах зависи от теб, аз имам колело и си го карам редовно, даже сега обмислям да си купя крос за новата къща, ще правим малък фитнес в мазето

# 296
Туй чудо го има в моя фитнес. Ама аз му кадвам крос тренажор. Макар, че те имат и стандартните крос тренажори и мога да направя сравнение. Този елиптикъл ми разказва играта. Въртях на макс 3 май беше, иначе за 5 мин и съм аут. Не мога да си стъпя на краката. Все едно съм направила 50 скачащи напада.
Аз си карам по план с Руми.  Само да оправя и храната и ще съм супер.😂😂😂😂
Редактирам: ето снимка от фитнеса.
Елиптикал е, нали?😁

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 22:17 от DiDi§

# 297
Смея се на Спринкълс, защото като нея и аз съм посветила неделята на хлапетата - всичките сме на пързалката, на мен ми в малко сложно след половин нощ Олимпиада Simple Smile)) замбонито  чисти леда, мама пише във форума... ужасно много хора и деца има днес, уф...тренировката довечера между 9-10пм

ПС Ако чуете, че майка е пердашила чуждо дете на пързалката - аз съм била!

ПС Диди, всичко, което върти краката в елипсовидна орбита се брои за "елиптикал" Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 20:08 от Agent Provocateur

# 298
Дали ще събират прах зависи от теб, аз имам колело и си го карам редовно, даже сега обмислям да си купя крос за новата къща, ще правим малък фитнес в мазето

Напълно съм съгласна, но точно защото се познавам добре (и аз почти 40 години живея със себе си Wink ), се страхувам, че няма да го използвам Wink За колело често се замислям, ще е полезно когато гледам ТВ вечерно време например - но това не е ежедневие при мен. Освен това, при нас през по-голямата част от годината е достатъчно топло на улицата за тичане или каране на колело навън, които ми е в пъти по-приятно. И в този ред на мисли се опасявам, че няма да ползвам уред толкова често. И все пак, няма как да знам, тъй като никога не съм имала ... Та продължавам да умувам и да се разсъждавам, а лятото като "изгоня" домочадието за около месец, може да направя ремонт, фитнес зала и да си купя някой-друг уред Wink

Агент - и ние сме на пързалката и басейна след училище. А среднощното гледане на Олимпиадата вчера си заслужаваше Wink

# 299
Благодаря, Агент! Аз имах крос тренажор и го продадох, точно защото мърдащите ръце ме влудяваха. Ще разгледам за в бъдеще нещо като твоя.

Общи условия

Активация на акаунт