Тренировки в домашни условия - 91

• 62 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Още не съм изгледала промото за следващата седмица, но предвкусвам удоволствие.

Отчитам от вчера DAY 32 - Cardio Flow. Не знам защо бях останала с впечатлението, че кръговете ще са повече, а реално повторенията на всяко упражнение от четири станаха шест.
Как реши Autumn да повторя най-малко приятната ми тренировка, само не разбрах Laughing
Не знам добре ли беше или зле, че непрекъснато ми звъня телефонът по време на тренировката(извод - да го скривам вдън гори тилилейски, когато тренирам), но мина неусетно. Или просто вече й свикнах. А най-интересното на тази конкретна тренировка е, че определени упражнения ми стават все по-лесни с всеки следващ кръг, а не обратното - както е обичайно. Лицевите опори например Rolling Eyes

И от много сметки тази седмица да не пропусна тренировка, се оказа, че днес трябва да почивам. Но да пропусна свободен от ангажименти ден, ми се стори кощунство и потърсих нещо по-леко. Направих  SWEAT A от P90. Не че беше зле, но едва ли ще повторя.

Направих темата за храненето - пускам я в този форум(което не изключва евентуалното й преместване), защото ми се иска в нея да пишем не за диети и отслабване, а именно за връзката хранене - спорт. Реших да е по-скоро под формата на дневник, отколкото като някаква обобщаваща тема, за да е по-лека и не толкова ангажираща. Просто споделяне и ежедневно общуване, а не кардинални изводи.

Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки

# 376
  • 1st floor
Отчитам последен ден от Фаза 1 и Cardio Flow. В понеделник след почивния ден ще ви докладвам има ли или не прогрес някакъв в кг и см. След Leg Day не смея, че ще се сдухам. Laughing Видимо забелязвам промяна в корема и бричовете. В горната част пък пак се показаха мускулите на раменете и гърдите. В краката и Д-то обаче съм си обемна... Tired

# 377
Приключих с 21DFX и започнах 80DO. Днес ми е трети ден. Снимах се и ще си следя прогреса. Много ми хареса промото за 6 седмица. Започват да си следят сърдечния ритъм и изгорени калории по време на тренировка. Тези дневници дали са достъпни? Още не съм започнала режима и се чудя дали ще се справя с него. Още умувам дали да карам по него или просто да си следя калорийния прием и макронутриентите.

# 378
Привет! На мен ми остава още една седмица да приключа Гама, после се чудя да направя ли и гама хибрид или да започвам инсенити. Отчетът:
15.02 2 пъти RIP'T CIRCUIT
16.02 EXTREME CIRCUIT + core speed
Довечера ще правя THE PYRAMID и ако мога ще изляза да бягам.
Някой може ли да ми каже, какво да направя, за да си подобря лицевите, с това темпо на Шон успявам долу горе до половината да ги правя истински, после само от колене, а така не се чувствам особено удовлетворена.
Тони, точно от такава тема имаше нужда, браво на теб.

# 379
Беси, хайде и ти на нашето хоро Simple Smile много се радвам, програмите на Отъмн на теб ти се отразяват феноменално, още помня как ми вися ченето от снимките ти след Хамър§Чизъл!
Ако ще следиш макрота нейните режими са 40:30:30 и най-вероятно ще си в диапазона 1200-1500 кал...а може и да греша, 1500-1800 също, не знам защо в моята глава си мъничка, а ти май беше около 170?

Да ми се посмеете - Агентката самодоволно и надуто повдигна вежди като видя, че са им раздали гривни Полар (според мен американските масово "надписват" и след див рисърч и тестване мин. година и аз съм с Полар), но в момента в който сестрата на Отъмн каза, че била изразходила 410 кал за Booty 2-ра фаза много се възмутих и несъгласих. Моята първа Booty/фаза 2/ е 229 кал според моя Полар, сетнат да мери тренировка с тежести! Къде са 200+, къде са 400... и съм склонна да вярвам повече на моите цифри, защото аз пеървам гривната си със един добрите сърдечни монитори на Полар, който е на колан под гърдите - сега, разбира се, това не е кардио, че да излязат точни цифри със пулсометър и си го знам, но пак 400 кал енергоразход при дребна женица за 50 мин силова май асс, за балъци ни взимат....
" According to this exercise list from Harvard Medical School, a general 30-minute strength training session burns an average of 90 calories (180 calories per hour) for a 125-pound person (57 кг), 112 calories (224 calories per hour) for a 155-pound person (70 кг) "
http://www.sparkpeople.com/blog/blog.asp?post=you_asked_how_many … gth_training_burn
https://www.health.harvard.edu/newsweek/Calories-burned-in-30-mi … ne-activities.htm
Ще се отчета по-късно!

PS Погледнах пак видеото с надеждата да разбера кой точно им е монитора и този път чух Отъмн да казва , че имат и chest straps - т.е. те са направили абсолютно същото, което аз правя и не разчитат мониторите да им "четат" пулса от китките. Отивам да питам кой монитор са сложили, това любопитството не мори, а мъчи....

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 16:32 от Agent Provocateur

# 380
Агент, точно 170см съм. Въведох си храненията във ФП. Сега остава да си принтирам малко документи и от утре мисля да следвам хранителния план. Смятам да се придържам към първа група до 1500кал дневно. Мисля да не пия протеин затова и храненията ще са ми 5 на брой. Интересно ми е дали ще се справя без сладко и като цяло дали ще се справя с толкова хранения. Първо предизвикателство ще е да свикна със закуска и то толкова рано.
Наистина програмите на Отъмн ми се отразяват феноменално. Дори след 21DF и 21DFX имам, според мен, страхотни резултати, макар че кг не са мръднали особено.

Агент, реагирах по същия начин като чух, че тази фина девойка е изразходила 400калории и то на тренировка като Booty. Затова ми стана интересно дали качват дневници с изразходени калории след всяка тренировка.

# 381
  • ВАРНА
Отдавна гледам за такъв тип гривни,които да следят пулс,избягани км,изгорени калории.Моля ако някой е вземал в БГ или поръчвал от Амазон да сподели - знам,че има такива програми за телефон,но няма как да бягам с него - слагам слушалките на МП3 плеъра в ушите,малък е и се побира в малкото джобче на клина,телефоните са значително по-обемни.И докъм 100лв ми се иска да се вместя,незнам по-високите цени с какви допълнителни екстри са обвързани Simple Smile

# 382
Аз имах Polar FT4 (вече повреден), розовичък, голям хит беше преди години. Няма как да съм сигурна, но според мен доста завишаваше изразходените калории. Тези 400 за над 50 минути тренировка щеше да ги замери без проблеми. Носила съм го при пазаруване от любопитство - малко над 300 калории за час. Стигала съм до над 800 за тренировка, която действително беше към час и двайсет минути, а и аз поддържам сравнително висок пулс, но все пак.
п.п. Асансьорът ни днес неприятно се повреди и тренировката почна непредедвидено рано с пазарските чанти по стълбите.

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 16:16 от zvezdi4ka14

# 383
  • София
Аз меря с fitbit charge 2 и понеделнишкия booty day ( първи от фаза 2) ми е 240 калории и среден пулс за цялата тренировла 109. Аз не съм от най-натренираните и също не ми се вярва трениран човек с подобна физика ( аз съм 165 см, 50-51кг) да изразходи двойно повече калории. Още повече, че карам със същите тежести като АК - един вид не се скатавам!

# 384
Да бее... така верно се казва! Ма що ми гледате сеира с моето Аутумн (каза възмутено скараната със всякакви езици).
Отивам да й правя на Отъмн ден 6/21.

# 385
Аз меря с fitbit charge 2 и понеделнишкия booty day ( първи от фаза 2) ми е 240 калории и среден пулс за цялата тренировла 109. Аз не съм от най-натренираните и също не ми се вярва трениран човек с подобна физика ( аз съм 165 см, 50-51кг) да изразходи двойно повече калории. Още повече, че карам със същите тежести като АК - един вид не се скатавам!
Ето и моята разбивка (даже съм си добавила 2-3 мин разтягане гледам)
https://drive.google.com/file/d/1VfN6SfEi711dhTSjiB6L4qPKWw03r1Y … /view?usp=sharing
Да бее... така верно се казва! Ма що ми гледате сеира с моето Аутумн (каза възмутено скараната със всякакви езици).
"Ма ти за толкова дребнави душици ли ни мислиш!?!" - рече възмутено нескараната с езиците Wink

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 04:17 от Agent Provocateur

# 386
Айде стига мотане по България да почвам у нас.
 Мислих 80ДО, да ама нямам ластици.
Какво да почха Боди революшън"
Шон - Т25?
Иксенити - дългото?

Не реших с 21 ДФ, после с 21 ДФЕ, че съм го почвала. После ще мисля.

# 387
Ето и моята разбивка (даже съм си добавила 2-3 мин разтягане гледам)
https://drive.google.com/file/d/1VfN6SfEi711dhTSjiB6L4qPKWw03r1Y … /view?usp=sharing
"Ма ти за толкова дребнави душици ли ни мислиш!?!" - рече възмутено нескараната с езиците Wink
ПЛС тва американците имат гадния навик да изопачават произношенията на някои имена, та няма лошо да им се връща от време на време Wink

Е, не разбира се. Особено пък теб Purple Heart
Отчитам си Дърти Търти и си признавам с ръка на сърцето, че ми беше в пъти по-лесна от вчерашното кардио Simple Smile

# 388
Момичета, здравейте. Минах първата седмица на 21ДФЕ и ми направи впечатление, че тренировките са 7 и се повтарят всяка седмица, а аз съм изтеглила 11. Календарът е този: http://calendarzone.in/wp-content/uploads/2017/10/21-day-fix-ext … me-calendar-1.png
Това ли е календарът или е друг?
За днес Upper fix extreme

П.П. Погледнах и новата тема за храненето; интересни менюта сте споделили, ще следя с удоволствие. Simple Smile

# 389
Иванита, това е календарът за основната програма, а ти явно имаш и бонусните тренировки. Можеш да заменяш Plyo с Power Strength  и Dirty 30 с Abc, а Hardcore да добавяш към Upper и Lower. Коя е 4-тата допълнителна тренировка, не знам.
За днес - Low Max с Кети.

Общи условия

Активация на акаунт