Тренировки в домашни условия - 91

• 62 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Dirty 30 ми беше супер любима тренировка, Гуспоице Simple Smile
Отдавна гледам за такъв тип гривни,които да следят пулс,избягани км,изгорени калории.Моля ако някой е вземал в БГ или поръчвал от Амазон да сподели - знам,че има такива програми за телефон,но няма как да бягам с него - слагам слушалките на МП3 плеъра в ушите,малък е и се побира в малкото джобче на клина,телефоните са значително по-обемни.И докъм 100лв ми се иска да се вместя,незнам по-високите цени с какви допълнителни екстри са обвързани Simple Smile
Моргана, по-високите цени на по-засуканите модели обикновено са свързани с "хубавите" екстри, които ти позволяват да си оставиш телефона вкъщи и да си направиш тренировката с макс. коректни отчети - това са вградените GPS-и, вградена екстра памет за да си качиш музика и да не зависиш от телефон и др. подобни. Също така се отличават с водоустойчивост, по-добра конструкция и материали, които удължават живота им, сменяеми каишки, етц. - нещо толкова дребно като сменяеми каишки може да има голямо значение, защото тези джаджи се носят по 24/7 (аз се къпя с моята дори) и не един и двама човека изреваха,че правят алергии към базови/евтини каишки.
Едно от нещата, които особено мразя е да ми сложат проприетари зарядно и да не мога да си зареждам гривните с първият ми попаднал кабел... капацитетът на батериите също се различава и е добре да се гледа - колкото по-шарено и с повече екстри - толкова по-често зареждаш.
Но факт е, че ако ти е първа фитнес гривна дори не се знае колко ще я ползваш  - повечето хора ги зарязват на 6-8 седмици, та и аз на твое място бих попреровила Алибаба например за бюджетен китайски модел, който те устройва като функции и вече след нялко месеца, когато си си изяснила за себе си, че ще я ползваш и какво точно ти липсва/искаш да поддържа бих дала повече пари. Не гледай какво носи съседа - всеки си има различни нужди и тренировки.

44/99 80 DO Total Body Core + 44 min elliptical
45/99 WALKING 90 min - почивах с 2 думи - бях уморена, кисела и недоспала и не исках да си претупвам хубавата тренировка, та най-нахално отчитам ходене в мол, но бързо, имаше и друг ненормални като мен, които го ползваха за това (поради "прекрасното" време навън)
46/99 80 DO Legs + 11 min elliptical
47/99 80 DO AAA + 55 min elliptical
48/99 80 DO Cardio Flow + 90 min elliptical
Мдаааа, попрелових си 99-дневката...

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 03:59 от Agent Provocateur

# 391
Ехо ..... много ли а ластиците  в 80ДО?

# 392
Стана ми интересен разговорът за изгорените калории и днес пуснах моя часовник на тренировката - Day 33 Booty.
Много близък резултат до Агента и далеч от този на сестрата на Autumn Laughing
Calories - 220. Avg.HR - 111 bpm.
Меря с Garmin Forerunner 234 и сензор на китката.

Агентче, 90 минути elliptical как ти се отразяват?
Веднага ми се обаждат колената, ако походя повече време на пътеката, за бягане изобщо да не говорим...

Днес се претеглих и отивам да се срамувам в ъгъла. Но ще пиша в другата тема.

Jerry, три са.

# 393
Ще ти стигнат два, да не кажа един

# 394
  • София
Искам да си купя потниче като на Autumn.Това с надписа I did all for the cookie.
Направих вече животинското кардио от 32 ден.Моето фламинго беше с шембе след снощното преяджане.Ужасено съм подута и днес трябва да се взема в ръце , че с това емоционално тъпчене два дни положението е зле.

# 395
To хубаво, ама аз нямам и един.
Тегли се БР и я почвам.

# 396
Джери, то и в БР има ластик, но е с дръжки, не от кръглите.

# 397
Отчитам ААА - ден 4. От днес започвам режима към 80ДО за перфектни резултати. Следвам храненията по план и днес за пръв път от много време закусих в 7:30...кафяв ориз със зеленчуци и мляко. Smile  Още не мога да се оправя с плануването на менюто за седмицата, но като отида на пазар, ще ми се избистрят нещата. 

# 398
Besyto, къде мога да намеря този режим?

Аз изкарах една седмица, 5 дни тренировки по 20 - 25 минути. Един ден и йога практикувах, за бременни. Имах и тренировки с тежести по 2 кг в ръка, както и на краката с х1кг. Все едно се върнах в началото на тренирането с малки тежести от преди години. Храната ми е предимно зеленчуци, плодове и млечни. Месото просто не е моето нещо, поне на този етап. Всъщност нямам никакъв апетит и нищо не ми е вкусно. Странно нещо е бременността, особено моята - нямам никакъв апетит и насила не мога да се храня дори. Прочетох темата за храната, ще следя с интерес, дано ми повлияе на апетита! Много добре сте я измислили!

Ще увеличавам малко по малко тренировките, а искам и да вървя, но като се стопли - повече Simple Smile

# 399
Момичета ДО също ли е на Отъм?
Кой е по-лек  фикс екстрийм или 80ДО

# 400
За вчера Кардио 1 от БР , за днес кардиото от ден 3 на 80 ДО - хареса ми. Уж бях решила да почивам и пуснах една йога за разпускане, пет минути мацката беше легнала на пода с разтворени длани и не издържах. Та си пуснах кардио пак.
Джери, много се радвам, че почваш БР. Ще си ми компания. Ластикът можеш да го замениш с гири, аз така правех, когато за първи път изкарах програмата. Даже ми се струва, че се натоварвах повече, като си правех мои си модификации.

# 401
leia, има го във вк. Напиши в търсачката 80 day obsession и ще видиш зип файла с програмата -No excuses | тренировки дома | питание | фитнес . Така се казва потребителя.

Духче, да, двете програми не могат да се сравняват. Защото в ДО има прогрес в тренировките. Докато 21DFX са 7 повтарящи се тренировки. Определено програмата няма да ти е трудна след като завършиш екстрийма.

П.С Някой случайно да има книгата на Отъмн с рецепти Fixate?

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 18:56 от besyto

# 402
Беси, благодаря ти. Аз сега съм на 21 дей фикс. Имам още 2 седмици.  После искам да продължа с нещо пак нейно, от по-лесно към по-трудно.  Може би фикс екстрийм и после 80ДО

# 403
Започнах последната седмица от гама с EXTREME CIRCUIT + core speed, вчера към THE PYRAMID добавих и около 3 км. бягане навън.
Госпожица Дух, тъкмо днес преглеждах 21 фикс екстрийм, понеже и аз приключвам фокуса и си разглеждам свалените програми да си харесам нещо. Допадна ми много и вече колебанието ми е между  21фикс екстрийм и инсенити макс 30.

# 404
... Допадна ми много и вече колебанието ми е между  21фикс екстрийм и инсенити макс 30.
Да бъда ли нахална и да си кажа мнението без да си го искала Simple Smile
П.С Някой случайно да има книгата на Отъмн с рецепти Fixate?
2 линка за теб и ще потърся (а държиш ли е да е точно Фиксейт или пак нейни рецепти разработвани за 21 ДФ/ДФХ става също - разбивката е пак за същите контейнери?)
https://www.beachbodyondemand.com/blog/pre-workout-nutrition-80-day-obsession
https://www.beachbodyondemand.com/blog/post-workout-meals-80-day-obsession

Госпожице, мисля, че едно завъртане на 21 няма да те подготви за 80ДО... аз бих направила 1-2 кръга 21ДФ, след това  21ДФХ (пак поне 1, но по-добре 2 кръга) за да се създаде база за 80 ДО. Лично мнение, разбира се! А има и много други интересни и хубави програми за начинаещи/средно напреднали...

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 23:53 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт