Тренировки в домашни условия - 91

• 62 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Звездичке, нали поне не е в началото, после ще намеря! За 80ДО нямах в момента ластици.
Аманда, ама съм много назад аз, но всеки е бил така!

Имаме една чисто нова празна стая, веднага я спретнах за тренировъчна. Няма парно, екстра. Че днес приятелят ми надул парното аз правя БР, е щях да пукна.

Днес  БР 1 тренировка, разходка по баирите и малко Били - правото от корема.
Първата тренировка ми се стори свеж планински въздух, ама знам тататък какво е!

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 19:14 от Jerry F

# 406
Джери, май във всяка седмица имаше поне по едно упражнение, в което се ползваше, но както казва Аманда, може да се нагаждат нещата с гири (евентуално с промяна в позата в някои случаи). Обикновено се използва за максимум по едно упражение в тренировка. Май само в БР5 или 7 се срещаше по-често.
За днес - Low Impact Cardio + Metabolic Conditioning  от Fit Split с Кети. Имаше едно упражнение с кръглите джаджи, което даже за Сливенския ми се вижда твърде жестоко.

# 407
Няма откъде да си купя ластици тук, трябва да ги поръчвам. Ще нагаждам.

# 408
За петък отчет с Keith Weber - The Extreme Kettlebell Cardio Workout. Харесахме се, и си свалих и друга негова тренировка.
Вчера две видеа с рязтягане за шпагат на Лена.
Днес Steve Cotter - Extreme Kettlebell Workout. "Old but gold". Работещи базови упражнения, без да трябва да поднасяш кафе, докадо си в планк, а левия ти крак върти обръч.

# 409
Няма откъде да си купя ластици тук, трябва да ги поръчвам. Ще нагаждам.
Е спортни магазини не може да няма Kissing Heart

# 410
... Допадна ми много и вече колебанието ми е между  21фикс екстрийм и инсенити макс 30.
Да бъда ли нахална и да си кажа мнението без да си го искала Simple Smile
[
Разбира се, нали за това съм тук, заради мненията и препоръките на всички вас Simple Smile...и нося много на критика, така че, не се пестете....
Моите ластици са от лидъл, биват...

# 411
Драмичке, ами няма спортен магазин. И аз се пулих, като софиянче, ама няма. Има разни там за маратонки.
Да се гъзареят селяните с анцузи.

Да си изпия кафето и се мятам на БР 2, тренировка де. Всъшност да си видя календара.

# 412
  • 1st floor
От днес започвам втора фаза на 80 ДО с Booty. Хареса ми, даже повече от тази от първа фаза. В някои от упражненията дори ползвах по-големи тежести от нейните (защото ме мързеше да свалям рингове от дъмбелите  Mr. Green).

Отчетът за изминалия месец не ми е много точен, защото се меря с два кантара, които имат разлика помежду си, като вторият е от десет дена. Та мога да направя разбивка за един месец със стария кантар и за последните десет дни с новия "умен".

Старият показва минус един кг от началото на програмата. Умният показва около -300 гр за последните десет дена. Казвам около, защото той всеки ден показва различно. Mr. Green Но определено върви със спад. И така е редно, защото като сметнах калориите си десет дена назад се паднаха по почти 1300 на ден. Преди това бяха около 1500-1700.

Като см разлика има по минус два см в талията и в седалищните части. Бедрата не мърдат! Crossing Arms Слава Богу, че поне прасците са в норма и не растат. Simple Smile

Следваща цел по минус два см още от всякъде, без прасците - там няма никакъв шанс. По-малки от 33 см не съм ги виждала. Като килограми - още един, в най-добрия случай два. Laughing

# 413
Едното е болно, не спя, та да взема да ви подосаждам в 2.40ам Simple Smile

Арсен, при все че при вас цъфтят кокичета до истинската пролет има време и аз бих почнала с 21 ДФХ, даже 2 цикъла, ако ти допада. По този начин първо ще оформиш добре и после ще чистиш  с Макс 30 точно април/май/ранен юни и за плаж/море ще си в топ форма. От позицията ми на правила и двете да се оправдая защо ти се бъркам Simple Smile

От днес започвам втора фаза на 80 ДО с Booty. Хареса ми, даже повече от тази от първа фаза. В някои от упражненията дори ползвах по-големи тежести от нейните (защото ме мързеше да свалям рингове от дъмбелите  Mr. Green).
Ама и двете сме едни мързели Simple Smile)) и аз правих 2-3 упр от същата с по-високи по-същата причина, а и защото ми беше много интересно колко кал. гори една и съща тренировка изпълнена с различни тежести в различен формат. Та снощи направих Буути 2 седм/2 фаза с нейните и по високи от нейните, формат 3*10 с тежко (мин.седм. беше 2*15 със средни тежести). Суинговете ги правих тройни за да компенсирам, че пудовката ми е по-лека от нейния дъмбел т.е. 3 * 30 суинга вместо 3 * 10 (пулсът скача чутовно при суингове!) Камилата накрая с 50 паунда (22.68 kg). Измерих 350 кал спрямо 229 от предишната седмица (едно 50 от тях са директно от суинговете, реално около 300). Та така...затова вероятно и препоръчват във 2 фаза да се яде с 300 кал отгоре (следващо ниво по техните разбивки)

Gaja, Tony - да премерите! Grinning
(макар, че Тони точно 2-рата май премери, ти вървиш с 1 ден по-рано, ако не се лъжа)

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 13:04 от Agent Provocateur

# 414
leia, има го във вк. Напиши в търсачката 80 day obsession и ще видиш зип файла с програмата -No excuses | тренировки дома | питание | фитнес . Така се казва потребителя.

Не мога да го открия. За vc.com става въпрос, нали? Излизат ми само на Шон неща... Ще търся в нета някъде пък дано успея. Благодаря!

# 415
Скрит текст:
https://m.vk.com/videos-80779696

Нали си регистрирана и си логната в профила си?

# 416
Спортен магазин има на 2рия етаж в МОЛА.
Аз си взех гиричките от там. Сижурно и ластици ще има.
Може да сме от село, но си имаме и модерни магазини и цели 2 /ДВА/ мола.😉

# 417
Момичета вчера разглеждах снимките си "преди и след " и установих ,че въпреки че съм свалила килограми (~1,5 ) и съм поизчистила мазнини от корема  и  задните части ,в краката ( най- вече бедрата) съм по-обемна Frowning1 ,което определено не ми харесва .Чудя се дали да не взема да пропускам тренировките за крака или да ги заменя с по-леки Thinking ? В момента правя  21DFEx

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 13:02 от kate-aqua

# 418
  • Бургас
Здравейте и успешна нова седмица!

Започнах я рано сутрин с Дупемания 5, дано в края на седмицата отчетът ми да е пълен Simple Smile Повтарям миналата седмица, защото направих само две тренировки. Китката и лакътят много ме болят. Днес тренирах с накитник и сега съм окей.

И аз планирам първо силова програма и за април/май нещо от Шон. Миналата година се получи добре.

Кейт , поради същата причина аз заменях плио-то и легс с алтернативните им тренировки. Така не си помпах краката.

# 419
Кейт, можеш да правиш балетни тренировки за краката. Ще се приберат. За съжаление тежестите имат този ефект понякога, ако имаш склонност да трупаш мускули в тази област.

Общи условия

Активация на акаунт