Тренировки в домашни условия - 91

• 62 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Gaja, Tony - да премерите! Grinning
(макар, че Тони точно 2-рата май премери, ти вървиш с 1 ден по-рано, ако не се лъжа)

Аз днес съм пак на 230 калории от booty. Видя ми се малко и тъй като имах време, а и си бяхна починала в неделя та врътнах и едно cardio core ;в крайна сметка днес съм на 419 калории общо ( 123 среден пулс).
Мисля да си взема обаче една пудовка ( може би 17 кг) за суинговете+ следващата седмица да вдигна всички упражнения с 10 кг на 12кг ( и моите тежести са с дискове) и пак да меря. Даже може да го направя още за leg day. Щом има ефект за калориите - тогава се мотивирам и аз Simple Smile

# 421
Gaja, Tony - да премерите! Grinning
(макар, че Тони точно 2-рата май премери, ти вървиш с 1 ден по-рано, ако не се лъжа)

Да, точно Booty от втората седмица на втора фаза премерих - 220 калории, но аз съм съм с много, много по-ниски от вашите тежести. Само тук там увеличавах темпото и броя на повторенията.
Днес, ако не забравя, ще премеря и кардиото.

# 422
Агент, благодаря ти Simple Smile, точно така ще направя...не се бях сетила да съобразя тренировъчната програма със сезона. Вече е решено, след 5 дена свършвам Гама, ще си направя и контролни снимки да видя какви съм ги свършила с фокуса + обилно хранене, и започвам 21Фикс екстрийм.
Днес ми е ден за RIP'T UP, втора тренировка няма да добавям днес, защото съм с лека мускулна треска от 2-3 дена и се усещам, че ще ми дойде в повече.

# 423
Момичета, може ли календата за Phase 2 на 80DO?

# 424
Днес крака ден 5 от 80DO. Първият ден от режима ми се отрази супер. Надявам се и занапред да е така. Не изпитвам глад, то и е почти невъзможно с пет хранения дневно. Вчера завърших на 1300кал ВМП 35/28/37. 
От доста време заглеждам гривните, но още не съм се решила да се сдобия с една. Бях хвърлила око Mi band на Xiaomi, но все не стигам до поръчка.

# 425
Besyto - Фиксейт рецептиte

DivaOrhideq - скрол надолу за 2/3 фаза...

PS Абе знам си аз, че съм голяма заспа Grinning Sprinkles ни е пускала Фиксейт рецептите още преди 2 мес., аз съм си ги записала старателно на 2 различни харда, но за това се сетих чак след като ги изкопах при руснаците...

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 14:55 от Agent Provocateur

# 426
За днес БР 3. Не успях да спя добре  и хич не бях във форма сутринта. А може и да е от това, че от много дълго време не съм имала почивен ден.  Някаква хиперактивност ли ме е налегнала, що ли е, но определено не мога да издържа цял ден без да тренирам. Не че тези 30 минутни тренировки са нещо супер изтощително, но все пак...

# 427
Аз отчитам пауза от 80 ДО, но добра подготовка на краката за 3 дни ски. Много го обичам този спорт. От сряда си продължавам по програмата.

Али, ще чакам твои снимки в шпагат.

Беси, Xiaomi се оказа много хубава гривна. Подарих я на семейството и честно казано ми допада повече от моя фитбит.
И аз имам този велик колан на Полар, но апликацията им ме отказва да го ползвам за тренировки.
Ползвах го само, за да ми мери heart rate variability. Обаче миналата седмица ме измери, че съм в червената зона, още се възстановявам и имам нужда от активна почивка. Изтрих си измерването и го пуснах веднага след това още веднъж и изведнъж бях в зелената зона, но на стресирано състояние. Вече и за това не му вярвам.

# 428
Дана, не му се притеснявай, Поларът ме е мерил и с 218 пулс. Днес се опитах да му вдъхна нов живот, защото ми стана любопитно колко би измерил за Booty, но претърпях неуспех. Батерийките са наред, но според него нямам пулс.
Иначе днес отчитам много километри пеша и една балетна тренировка с Denise Austin. Да кажа на бременните, че видях, че тя има и комплекс за бременни от три тренировки по 20 минути. Ако се съди по тренировките й за небременни, едва ли са много натоварващи. Маниерът й е доста специфичен (сякаш е предозирала с антидепресанти, но може би и аз ще се държа така, ако изглеждам като нея на 60 години), но все пак поносим.

# 429
Кейт , поради същата причина аз заменях плио-то и легс с алтернативните им тренировки. Така не си помпах краката.

Алина , кои алтернативни тренировки имаш предвид ?
А Дупеманията в това отношение как е- налага ли се да правиш замени при упражненията за крака ?

Кейт, можеш да правиш балетни тренировки за краката. Ще се приберат. За съжаление тежестите имат този ефект понякога, ако имаш склонност да трупаш мускули в тази област.
Звездичка ,на мястото на Lower Fix Ex.  ли да ги правя или .. ?

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 01:41 от kate-aqua

# 430
На бедрата трупам мускули даже без тежести ! При правенето на много jumpung lunges например Frowning1 .Това бе и причината доста време да карам само на кардио ( не Plyo ) и да ползвам по-малки тежести

# 431
А някоя мерила ли е колко калории гори с 21 DF?
вчера не тренирах, беше ме налегнала нещо инертност. Днес пак влизам в играта, дори обмислям дву-разова тренировка
На гладно 30 минути колело
И следобяд Total Body
Само дано няма обратен ефект и да изгладнея много, че нали съм на "диета" (Съжалявам, разбрах че не ви е много приятно да слушате за отслабване, ама... И към това се стремя).
Почнаха постите и аз започнах да чета на Отъм веган плана, но не успявам да се ориентирам в размерите на кутиите, помня, че някъде ги мернах в унции, но вече не се сещам къде.
Някоя може ли да ме светне горе долу за мазнините, В и П?

# 432
Агент, златна си! Само не разбрах защо в рецепти с яйца не е отбелязан червен контейнер.
Дух, и аз се стремя към сваляне на кг. Ето и размерите на контейнерите.
Скрит текст:

Чакам дребната да се събуди, за да тренирам. Innocent Днес за пръв път че се сблъскам с животинското кардио.

# 433
Агент, благодаря! Прибирам се следобед и ще ги надърпам всички Hug

# 434
  • 1st floor
Отчитам Cardio Core от втора фаза. Уж не са трудни движенията сами по себе си, но ме изпотиха. Mr. Green

Аз пък да питам за този Refeed Day. Доколкото разбрах -  увеличаване на въглехидратите, но като процент от общото хранене, като калории или и двете? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт