Тренировки в домашни условия - 91

• 62 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Тони, благодаря. Изритах се да тренирам, по-позитивно ми стана Simple Smile

# 451
  • 1st floor
Имам, имам ПДФ-а! 🤗 И клиповете гледах... Ама, явно съм русичка.🤣

# 452
Хммм, тук се разминаваме - аз отчетох 271 кал на същата Thinking
Тони, не ме болят коленете от елиптикала, но и аз много внимавам със съпротивлението и пулс вдигам основно за сметка на високи обороти/мин и наклона на рампата. Мин. седмица след 90 мин кънки си ме боляха, хем ги бях стегнала (тази след 60 мин - не). От НГ пия и Glucosamine and Chondroitin - не съм убедена, че много помага, но едва ли ще навреди. Общо взето вярвам, че при проблеми с коленете е важно да има добре тренирана мускулатура на краката. Гугъл имаше проблеми с коленете и с помощта на Юли укрепи до положение да тича маратони и ултрамаратони.

Честно казано, не разчитам особено на сензора на Гармин за коректен пулс по време на тренировка. В спокойно състояние - да, точен е, но явно не се справя с тренировките. Днешната тренировка пак ми я даде с изразходвани калории от рода на 120 - 130. Така че се доверявам напълно на твоите показания.

И наистина трябва да взема някаква добавка. Колене, рамене... веднага се обаждат при по-дълги или тежки тренировки. Ще прочета за глюкозамина.

Тони, благодаря. Изритах се да тренирам, по-позитивно ми стана Simple Smile

Няма защо. Много се радвам Grinning

# 453
Записвам се с три дена плуване по час -час и половина на ден.( На почивка бяхме)

# 454
  • София
Преди лягане и аз да отчета cardio core, което fitbit мо замери като 199 калории.
И аз се включвам с бързо наедряващите бедра, но не съм се сетила да заменям.
С какво заменяте скачащи клекове и скачащи напади? Кои други упражнения избягвате и с какво ги заменяте при 80до ?

# 455
Отчитам 3 дни каране на ски (прекрасно!), гледане на Олимпиадата (красота!), а днес - настинка (неприятно!). В резултат на последното, не можах днес да започна 80ДО (мрън!) - не мога да дишам нормално и реших да не се правя на герой ... Надявам се бързо да се пооправя и да започна утре, ако не, ще изчакам до почивните дни. Понаплашена съм от програмата и дали ще се справя (време, храна, постоянство) ... минават ми еретични мисли да подхвана друга програма, която е по-кратка. Настинката явно ми се отразява не само на дишането, но и на умствените процеси - омммм ...

# 456
... минават ми еретични мисли да подхвана друга програма, която е по-кратка. ..

Хм и аз така ,като времетраене рЕзко ме напряга тоя един час,на ми е добре макс 45мин.

# 457
И на мен ми минават през главата еретични мисли, но аз ги прилагам и на практика. Днес - силно мързеливо с малко Step do Brasil
https://www.youtube.com/watch?v=qObAXskmUxM&list=LLa7LbIRAPA … 2ij5w&index=2
п.п. Спринкълс, бързо възстановяване. И мен ме беше страх да не повторя, защото последните дни само щъкам из студа, но засега се държа.
п.п. И за колената да кажа. При мен се влияят зле от много плиометрия, поради което е почти напълно изключена. Правя леки подскоци, бърпита и тичане на място, но никакви tuck jumps и други подобни ужасии. При проблеми (когато правех инсенити) донякъде помагаха наколенки. От добавките вземах с глюкозамин и колаген. Дали помагат, не знам. Факт е, че вече не ме болят, но и действително не правя никакви упражнения, които им влияят зле.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 00:07 от zvezdi4ka14

# 458
Я се стегнете, прекрасни! Разликата между 45 и 60 мин тренировка е, че след 45 минутната се къпеш/ гримираш 15 мин повече!

Програмата изобщо не е страшна, първите 3 седмици ще минат докато се жалвате, че е твърде лесна... и друга да подхванете ако не сте на някакъв режим резултатът ще е мижав ако го има!

Много ми харесва, че ми остават сили и да живея с тази, и различно кардио да вкарам, че с Шон и ко съм имала седмици в които съм като пребито псе и сили за нищо.

С две думи - хващайте се при нас на хорото Simple Smile

# 459
Отварям очи и се мятам на кардио 1 от БР.

Леле, нямам време, след това търчане за работа, вечер след 18 е изключено за тренировки.
Айде няма време!

П.П.
Кардио 1 е много приятно и леко.
Но Джилиан е голяма работа след тренировки едно и две ме боляха мускулчета, дето не съм подозирала, че имам.

Леки тренировки!

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 07:53 от Jerry F

# 460
И аз днес съм на Кардио 1 от БР. Наистина е леко, изключение са  трите по сто скачащи напади. Което ми напомня, че изобщо не се притеснявам, ако бедрата станат мускулести, защото сякаш това ми харесва, а не ме отблъсква /поне напоследък, преди години имах друга представа за красиво/. Не нося къси поли,  а под коляното или дълги. В панталон ме кефи очертано мускулесто бедро, дори да е едро.  Само за прасците леко се притеснявам.
Кайлис, да не би да правиш тренировките  с големи тежести и затова да се получава болката в колената? Аз бих заменяла по-дълбоките клекове със сумо клекове. Руми има тренировки, които ги щадят, но цяла програма не съм виждала.

# 461
Относно болките в коленете да се искажа и аз от опит - и личена, и на ММ и брат му. Последният преди време се е оплакал на спортния доктор на не знам си кой отбор по нещо си в България, че много го болят коленете като тренира ( и не само). Та, той го е посъветвал да започва да приема сусамов тахан по една-две лъжици сутрин на гладно. Преди повече от година и ММ започна по същия съвет и порад силна болка в коленете ( и той тренира). След като се натрупва в организма за няколко месеца вече не се оплакват и двамата не само от болки в коленете, но и в лактите и други стави и кости...Докторът обяснил, че калция от тахана се освоява много пълноценно и още някакви неща, които не помня Grinning Може да пробвате. Аз от 2 месеца го приемам, заради болки в тазобедрената кост от разширяването и може да не е изчезнала, но е намаляла и се усилва много рядко, което ми стига.

# 462
  • 1st floor
Аз също приемам от лятото сусамов тахан по една лъжица на гладно сутрин. От десет дена съм го спряла и гледам тъжно буркана, защото си е доста калоричен и не се вмествам в калориите за деня, ако го ям. Взимам го по други причини - гастрит и коса. Laughing Но знам, че има доста ползи от него. Според това, което съм чела, е богат на магнезий, селен, желязо, Омега 3 и какво ли още не. За мен най-добър е този на Тръндеви и един, който си домъкнах от морето, но тук в София не го намирам.

Днес за първи път видях цифричка на кантара малко под 50. Laughing Дано повече не се качва, макар да подозирам, че след Leg Day ще го направи. Mr. Green

Днес съм на Total Body Core. Огромния апетит, който имах в началото на програмата, вече мина, но сега пък не ми достигат осем-девет!! часа сън. Shocked Сутрин става изключително трудно, а цял живот съм била ранобудна и съм се дразнела сама на себе си, че ставам по никое време и се чудя какво да правя, докато останалите спят. Предполагам, че не е само от тренировките, защото процесът започна още преди тях, но сега вече взе съвсем да ме озадачава. newsm78 Даже се замислям, дали да не почна да тренирам вечер и сутрин да си спя. Или да избутам някак до смяна на времето след един месец с надеждата, че по светло ще ми е по-лесно...

# 463
Total Body Core за днес. Чудих се дали да почивам, но отложих.
Намалила съм бедрата с още 1 см Blush  Все повече започвам да се харесвам. Имам още забележки, но съм сигурна, че съм на прав път.
Храненето е по режима на 80ДО. Само вчера го омазах с прекалено малко калории, но едва ли ще се повтори.

# 464
Много полезни неща споделяте! Благодаря ви! Много слабо място са ми коленете!
(пия и калций-магнезий-цинк комбо + CLA, но се замислям и за рибено масло и пак колаген)*******************************************************
Бях обещала да кажа за замените:

Тренировката за крака от 80ДО/ден 25
1. Reverse Lunges
2. Squats * (заменям с hip thrust или нещо от приложените линкове)
3. Curtsy Lunges

4. Sumo Squats
5. Front Diagonal Lunges
6. Twisting Back Angle Lunge * (glute bridge)

7. Single-Leg Good Morning
8. Hip Hinge
9. Buddha Squats * (weighted glute kick)

На следващата тренировка заменям други 3 и така...
... но като цяло не мисля, че програмата удря сериозно бедра. Разбира се, всяка ако не е тренирала скоро и продължително бедра със средни и вискоки тежести ще усети мускулен отток, но гарантирано удря по дупето, още на 2-3 седмица става видно.
И разбира се, гореспоменатите бар/балетни тренировки са супер, но аз лично бих направила такъв цикъл след завършване на тази програма, вместо да се опитвам да ги вмествам в нея, защото се опасявам, че може да излезе нито риба нито рак...
Препоръчвам да се прочете:
https://bretcontreras.com/what-women-want/
http://www.yulisgym.com/trenirovka-za-dupe/
https://cathe.com/can-you-build-glutes-without-increasing-the-si … e-of-your-thighs/
https://www.livestrong.com/article/511596-how-to-lose-upper-thig … your-butt-bigger/
И да се види:
https://www.youtube.com/watch?v=BqZUkCUkCxo
https://www.youtube.com/playlist?list=PLO6AxJxsVobAKygj7nr8RLbalWkG8zrND
https://www.youtube.com/watch?v=HtrYVS1c6mI

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 17:54 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт