Тренировки в домашни условия - 91

• 62 734
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Духте, в грешка си нещо. Flat Abs е 30 минутна тренировка.

За днес Cardio Core. Програмата наистина изтощава доста. Има дни, в които едвам издържам до 21ч. Много изморена и изтощена се чувствам, но се радвам, че рядко се случва.

# 601
Besyto така ли?  Това което аз имам е 10 min  fix for abs. Общо 10 файла са ми
total body cardio fix, upper fix, lower fix, pilates fix, cardio fix, dirty 30,  yoga fix, barre leg, 10 min fix for abs и сега видях  в края на файловете едно plyo fix, което не съм го виждала в календара...
сега обърнах внимание, много календари много нещо, на втората седмица според графика в понеделник е бил plyo-то. Нищо де, нали ще удължа, ще го направя тия дни.
Сега видях, че и последната седмица, тренировките са двуразови - две тренировки в различно време на деня, мислех че са една след друга.
Пак се отпелснах, ако нямам въпросният 30 минутен файл за корем, може ли някой да ми го прати. Погледнах при руснаците, не намерих такъв.

# 602
Духче, само тук я намирам. Не съм си вкъщи иначе бих качила тренировката. Аз последната седмица ги правих една след друга тренировките. Днес може да избираш между Абс и пилатес мисля.
Скрит текст:

# 603
Беси, чудесна си, много ти благодаря. Да мога, но вече 2-3 пъти правих пилатес, ще се радвам да опитам ново нещо. Благодаря ти!

# 604
А тази PLYO  FIX кога се прави, че по моите 4 календара го няма никъде, сега се загледах.И аз я нямах тази горната тренировка:rolling_eyes:

# 605
Тофи, то са няколко приложени файла. Наистина в календарите я няма, обаче в един файл на notpad, който се казва "Shedule" я има:
-седмица 2
----------------|
| MONDAY: Plyo Fix       |
| TUESDAY: Upper Fix     |
| WEDNESDAY: Lower Fix   |
| THURSDAY: Pilates Fix  |
| FRIDAY: Total Body Fix |
| SATURDAY: Dirty 30     |
| SUNDAY: Yoga Fix
малко са разбъркани по отношение на седмица 1
а за седмица 3 показва така:

Doubles Option: Perform two workouts on the 3rd week
                  at a different time of day.

|----------------------------------------------|
|------------------- WEEK 3 -------------------|
|----------------------------------------------|
| DAY 15: Total Body Fix & Pilates Fix         |     
| DAY 16: Upper Fix & Cardio Fix               |
| DAY 17: Lower Fix & 10-Minute Fix for Abs    |
| DAY 18: Pilates Fix & Total Body Cardio Fix  |
| DAY 19: Cardio Fix & Upper Fix               |
| DAY 20: Dirty 30 & Pilates Fix               |
| DAY 21: Plyo Fix & Yoga Fix 

# 606
Дух, в грешка си. Феята  консумира авокадо, във вид на "размазня". Мисля, че и ядки консумира /това вече не мога да го твърдя на 100 %, не ми се търси, по памет карам/, освен ако към този момент и това не е орязала.

# 607

Тили, с Фея сме си говорили преди няколко месеца, останах с впечатлението, че избягва и много силно оганичава всякакъв вид мазнина, но да, вяроятно хапва понякога авокадо и ядки. Следя я и в инстаградм, не съм забелязала често да присъстват по снимките й. Тя си направи профил с веган храна.

# 608
Честита Баба Марта, момичета, да сте румени, здрави и силни!Ю

На езика ми е да попитам, откъде идват градивните частици за хормоните в тялото, ако отсъства всякаква мазнина, но реших, че не ми се навлиза в такива разсъждения.

Третата седмица от 80ДО много ми хареса с трите повторения по 10. Днес се готвя за Leg day.

Али, ми значи снимка с новите тежести.  Sunglasses

# 609
Дух, Феята не я следя, откак се фръцна тук в темата и спря да ни удостоява с вниманието си. Към онова време, обаче, вече беше върл веган и проповядваше и натрапваше новото си верую навсякъде и повсеместно. С което не искам да обидя или засегна когото и да било, стига да не се изявява като типично "новопокръстен".  Peace Спомените са ми оттогава. Напълно възможно е да е променила още неща в храненето си. Но ми е чудно какво и откъде би могло да се ореже.  Thinking

D_ana  Laughing Hug

# 610
Честита Баба Марта на всички!
Гая, аз бях така в края на миналата и началото на тази година - доста умора. МТ не толкова често, но умора си имаше. Мисля, че беше от прекомерните силови тренировки, които в някои случаи стигаха до 5 седмично. Сега за крака твърдо правя пилатес или балетна, а не силова + замених едната силова с кардио, а петъчната/преди беше силова с пудовка/ сега е по-скоро кардио с пудовка или със собствено тегло/т.е. има някакъв силов елемент, но е по-леко застъпен/, и се чувствам доста по-добре.
А иначе животът без въглехидрати не е живот, както казваше един приятел, а и има опасност от затъпяване. Мозъкът има нужда от гориво,  а и с 10-15 процента въглехидрати няма да мога да мисля за нищо друго освен за спагети, сладкиши и пица. Така че някакъв умерен баланс 30/30/40 може би е най-добре.
п.п. Кейт, алтернатива на прясното мляко са ядковите/оризовото/соевите млека и млеката от зърнени култури. Ако трябва да ги класирам по вкус : кашу, бадемово, овесено, оризово. Соево избягвам заради фитоестрогените. При киселите за съжаление има само соево. Понякога има по-добра поносимост към козе, но зависи от човека.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 14:33 от zvezdi4ka14

# 611
Мале, мале коремчето гори - серизона работа си беше Simple Smile
Но и сериозно развенчах заблудата колко гори тренировката. Нещо не успях да се справя с гривната, но калориите преди и след тренировката да бяха най-много със 150 разлика

Хм нямам никаква представа, за историята на Фея и темата. ТиЛи, аз често се опитвам, до колкото ми е възможно да се поставям на мястото на другия. На мен би ми било адски неприятно някой да ми натрапва, демонстрира и постоянно говори за някакви негови морални и здравословни разбирания. За това много се старая и се опитвам да не го правя и аз. Нито пък искам, честно казано. Надявам се да не звуча така, ако е обратното хахах моля да ме скастрите. Иначе и аз се изнервям на хора, които току що са открили топлата вода и обясняват на света величието и правдивостта на своето откритие Simple Smile

# 612
Чак изключване на мазнини, нямах представа, че до това се е стигнало. Аз имах предвид, че всичките й въглехидрати са от полезните, че разнообразни неща включва като продукти и не яде никак малко. Т.е не се докарва до състояние да залитне по вредни неща, защото не се ограничава в грамажи.
При мен боб, леща винаги водят до сваляне, а понякога си сипвам по два пъти и ям немалко количество. Вероятно ми действат отводняващо.
Звездичка, не знаех, че продукт и се шашнах от количеството.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 14:36 от Аmanda

# 613
Тука малко стана като "една приятелка каза, че нейна приятелка е чула от лелята на приятелка на баба и, но все пак и аз да си кажа".
Грозно е и да се коментира някой зад гърба му.

Вече не правя тренировки на гладно, било то кардио или силови. Винаги приемам нещо въглехидратно, с белтъчини и мазнини. След тренировка - подобно, но с минимум мазнини.  

Мазнини ям малко, защото имам достатъчно калории от захари.

Това са цитати от Фея. Не съм я следяла изкъсо, но аз поне не съм чела някъде да е изключвала мазнините като цяло.
Моите спомени са, че не тя беше тази, която пропагандираше начина си на хранене, а имаше една "групировка", дето я следяха по темите и само се чудеха за какво да я захапят, щото не приемаха нейния начин. Че дори и снимките и изкараха фалшиви. Всички сме писали за начина ни хранене, така че не знам защо Фея трябваше да се крие едва ли не, че е веган. Човек трябва да е гьон сурат, за да продължи да пише в темата, след онези коментари.
И хормонално и емоционално, да не кажа и сексуално, не Фея ми изглеждаше неуравновесената и незадоволената. И не тя беше тази, която се чудеше как да отслабне.
Така де, информация бол. И начини бол. Всеки да яде, да пие, и тези три неща както му е кеф. Защо трябва да се нападаме?

# 614
Коментар в публичен форум и някой говорел на някого зад гърба? Дали?  Laughing Не мисля, че става дума за нападки. По- скоро дискусията тръгна от начин на хранене и коментиране на други публични постове на потребители, които са направили впечатление.
Не ме интересува кой къде и защо дебнел някого, както каза- всеки има правото да прави, храни, тренира, релаксира както сам си прецени. Стига да не напрапва вижданията си на другите.  Peace

А, да- по темата: днес дълъг уин.

Общи условия

Активация на акаунт