Тренировки в домашни условия - 91

• 62 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Тили, аз и себе си визирах. След като Фея я няма и не може да напише "ами не е вярно, че еди какво си", или "да, вярно е, така е", а тук се пише какво е орязала, какво е изключила, какво е пропагандирала и т.нат. /без дори да са прочетени мненията и или да е следена темата/, си е ... грозно и много вероятно направените изводи да не отговарят на истината. 

# 616
Виж, права си, че прекалено много внимание й отделихме. Съгласна съм. Ето, някои си пишат с нея, или поне по някое време са го правили. Simple Smile Други пък, ако искат и не могат да търпят подобно "грозно" отношение- могат да я осведомят относно терзанията ни около дневния й рацион и разпределението му на макронутриенти. Но пък за пореден път името й изникна от пепелта. Рисковете на това да станеш "митична фигура".  Wink  А реално всичко тръгна от там, че ядяла плодове на корем, ако не се лъжа.  Laughing
Скрит текст:
И аз обичам да ям така- особено мандарини, помело, череши... но някъде след първия килограм ми става доста тежко. Не се подувам, не изпитвам дискомфорт, различен от чувството, че в най- скоро време ще се пръсна.  ooooh!

# 617
Сега сподели как докара Б до 51%!!! Това при мен никога не се е случвало! Mr. Green
Изолат(че), прекрасна! И понеже вчера бях на педал - 3 дози с обезмаслен кефир. И смешният момент е, че след толкова четене и сравняване на продуктите в сегмента се озовах с пудра, която има мирис на нефтен продукт (вкусът не е толкова зле) и в момента на инат я пия, за да свърши бързо. Иначе на хартия е ОК  - 26 g whey protein isolate, 5 g BCAAs, 3 g L-Glutamine, 2 g L-Carnitine, 120 kal/порция. Recovery Formula се води.
Подобно съотношение с "нормална храна" докарвам само ако сутринта ям омлет (1 яйце + 5 белтъка+спанак) + обезмаслено гръцко цедено кисело мляко; обяд - пилешки гърди с броколи и чаша зеленчуков сок; вечер - риба + карфиол/зелева салата. НО това си го причинявам само като свалям и то не всеки ден... аз си обичам и имам нужда от въглехидратите си за да функционирам нормално!
Третата седмица от 80ДО много ми хареса с трите повторения по 10. Днес се готвя за Leg day.
Simple Smile Нали е много забавно и шокиращо колко различни са усещанията на едни и същи упр., направени в различен формат!?!
И аз днес крака от 80ДО ...42 ден! Днешният формат ме измъчи ужасно...Вярно, че снощи бяхме 2 часа на катерене, но го правим два пъти седмично и до сега не ми е било проблем.

Не знам дали е само при мен, но след 42 дни на толкова редовни и продължителни тренировки с тежест, нещо се чувствам ужасно изморена - всеки ден имам мускулна треска някъде и като че ли никога не успявам да се възстановя напълно...въпреки многото ядене. Дано да ми мине тази криза и да успявам да следвам програмата по дни, без допълнителни почивки!
Ох, и мен, но аз го отдадох на недоспиването (2 ч за цялата нощ). За умората споделям, усетих я и аз, затова и взех BCAA и 1-2 други добавки за да се възстановявам по-добре, но въпреки това редовно съм в леглото преди децата напоследък. Интересно, че мускулни трески имам рядко - 1/2 седмици горе-долу. Чета колко лека им идела на някои хора и се чудя с какви тежести я правят и правят ли я по календар!?!
Защо не помолите Феята да публикува едно резюме на храненето си, след като има интерес. Тя е готин човек и не мисля, че ще ви откаже!?! И разбира се, че яде мазнини, просто са подбрани и не са на корем!

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 17:17 от Agent Provocateur

# 618
Агент, трудно ми е да си представя, че имаш какво да сваляш.  Heart Eyes Впечатленията ми са, че се храниш доста изчистено и контролираш количествата, спортуваш сериозно и се движиш достатъчно. Да, всеки изпада в периоди, когато яде повече, отколкото му се иска, но ти дори тогава не се мяташ на джънкове, сладкиши и други подобни "извращения". С цялото това предисловие искам да питам- колко и какво имаш да чистиш, според твоите разбирания.
И друго- като мине периодът на сваляне и се върнеш към стандратното за теб хранене- постепенно въвеждаш въглехидратите, или просто в един момент започваш да се храниш по начина, който най- добре ти импонира и обичаш? И как цялостно ти се отразява тази промяна обикновено?

Във връзка с натрупването на умора- Калабрезето не е ли  предвидила в хранителния план някакви корекции, енергийни инжекции или нещо в този дух?

# 619
Не, ТиЛи, не е точно така - моята ахилесова пета са неконтролираните количества на качествена храна и хубавото вино. И сирена Heart Eyes От които си качвам също толкова качествено, колкото някой друг от джънк и извращения Wink

Около 3-5 кг от мас ако изчезнат ще съм много, много щастлива! Не очаквам нереалистични резултати и нямам нереалистични очаквания как ще ги поддържам след това. Старая се да въвежам и вдигам плавно и В и тотала на калориите, но както е знайно животът и преяждането/препиването се случват докато ние си правим други планове и диети Wink

Някой спомена, че ако ядеш сериозни количества хубава храна не ти се дояжда джънк и шоколад... е, поне при мен това не е така Simple Smile Мога да съм сгънала хиляди калории от супер качествени продукти, но какво имат те общо с любим шоколад или сладолед!?! Това си е друга наркомания Wink

Да, в програмата има предвидени въглехидратни зареждания на 2 седмици; също така се предвижда във втора и трета фаза да ядеш повече (средно 200-300), а целият екип си пие добавките на Бийчбоди на корем също, което има значение.

Милата Тони губи време да прави тема за яденето, а ние все едно напук почнахме да дискутираме тук! Тони, извини ни!

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 17:01 от Agent Provocateur

# 620
Благодаря за отговора!  Hug
То това е тънката алхимична концепция тук- да изглеждаме великолепно, дори в собствените си очи, наслаждавайки се наживота /в частност храната и ферментиралите нектари/ с пълна сила.

# 621

п.п. Кейт, алтернатива на прясното мляко са ядковите/оризовото/соевите млека и млеката от зърнени култури. Ако трябва да ги класирам по вкус : кашу, бадемово, овесено, оризово. Соево избягвам заради фитоестрогените. При киселите за съжаление има само соево. Понякога има по-добра поносимост към козе, но зависи от човека.

Звездичка прясното мляко вече съм го заменила с ядкови ,но така или иначе употребявам само сутрин за кафето .Но без кисело мляко , сиренце и сладолед незнам как ще живея Frowning1. Фитоестрогени не зная какво са Flushed ,но соята разбрах ,че пречи на щитовидната жлеза и също я избягвам  
Скрит текст:
от скоро съм с диагноза Хашимото и тепърва се информирам  

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 19:00 от kate-aqua

# 622
Благодаря на всички, които се постараха да ми помогнат да разбера и променя някои неща. Обмислих ги внимателно, получих много добри насоки и започнах да прилагам по-голямата част от тях.

Съжалявам, че темата взе такъв обрат и предлагам да я приключим. Фея е човек, който харесвам и уважавам. Споменах я, в контекста на това, че хората като мен, които ядат повече въглехидрати, ограничават и внимават за количеството и произхода на мазнини, както момичето за което споделих и линка, който дадох.
Та така, благодаря.
Аз си разучавам новата гривна - русичка съм по отношение на техниката (а лятото съм си руса и физически Grinning)
отчитам - 3 см от под гръдната. Това е само от Отъм. След разговорите в темата, въпреки че съм в ПМС и грамчетата тръгнаха на долу. Благодаря Wink
Хубава вечер на всички.

# 623
Отчитам Ден 9 от 80ДО. Калориите ги вдигнах малко - около 1400-1500 и съм "по-спокойна." Днес е крайно време да си поръчам 9-инчови ластици, защото с моите 12 инча натоварването не е достатъчно - после ще дойда да плача, но като ще се прави нещо, поне да се прави добре.

Агент, аз вчера тренирах след 4.5 часа сън, но беше заради приятни емоции. На 2 часа сън не знам как се тренира, но се надявам поне липсата на сън да не е била за нещо лошо!

Дух, замисли ме дали да не си направя кичури за лятото. Руса на мен не би ми вървяло, но малко да се освежа малко (пък и някой сив косъм да покрия).

На мен ми беше драго да ви изчета. Важното е да сме щастливи в кожата си - кой какъвто път е поел!

# 624
Много ми беше интересно да изчета последните страници. Дали тук, дали в другата тема - важното е да има разговори Hug

Между другото, не мога да си представя как се издържа 80 Day Obsession с тежестите на Autumn без добавки или поне личен готвач, който да се грижи за оптималното хранене. Това си е тежка тренировъчна програма, не е шега работа.
Аз добавям само суроватъчен протеин, но изобщо не съм вдигала тежестите. Карам си с три и пет килограма - в съчетание стигам най-много до 16, което е мнооого далеч и от тежестите в програмата, и от тежестите на много от момичетата тук.
От вчерашния leg day имам мускулна треска на дупето. И тъй като и на мен рядко ми се случва да имам мускулна треска от програмата, да го отбележа за протокола.

Днес реших да си използвам деня за почивка и тъй като нямах много време, направих тренировка от 21 Day Fix.
Тъкмо имах чувството, че започваме и тя взе, че свърши Laughing
Ако не друго, след obsession-a едва ли не всяка тренировка ще ни се вижда мигновена Mr. Green

# 625
Тили, не намиращия отношението за грозно, а този, който прави свободни съчинения на тема "какво има в чинията на Фея и какво не" следва преди да пише да я осведоми за терзанията си. Така някой, интересуващ се от начина и на хранене няма да си направи неверни заключения.
Форум, форум, ама все някакъв морал трябва да има.

За днес https://www.youtube.com/watch?v=Ow4YLoFtW6U.

Още не съм разгледала 80ДО, да му се не види. Мисля си, че при този тип програми /а ла Бийчбоди/, когато се правят както трябва, е нормално да се натрупа умора в даден етап. Все пак обещават за два - три - четири месеца, което си е нищо за тренировъчен стаж, да направят чудеса с телата на трениращите. Ако не се вижда промяна още в първия месец, няма и да продължиш следващите два. А останеш ли доволен, ще си купиш и друга програма. А и хората си повтарят непрекъснато, че трябва да се пият възстановяващи добавки.
Не че и с волна програма не съм се докарвала до претениране, най-вече от любов към високоинтензивните тренировки.

# 626
Не виждам проблем да коментираме нечия чиния. Дори да сме в грешка, нито сме  обвинили Фея в каквото и да е, нито нищо. Изказваме предположения. Какво толкова!

Изобщо не би ми пречело ако някой се чуди дали ям А или Б. Все тая. Форум е. Нито сме я квалифицирали, нито нищо. Напротив, дадохме я като пример. Всеки може да намери нейните теми. Нишо лошо не е било написано по неин адрес.
Какво ви става, хора?

# 627
Обикновено след малко часове сън на следващия ден съм ОК и съм в кондиция да тренирам, но на по- следващия вече съм категорично пълна развалина. Ако не друго, то последните месеци определено се научих да чувам и да се вслушвам в тялото си. То също започна да ми се отблагодарява.

Аlibabali, досадно става вече.  Tired
Скрит текст:
Не знам какво толкова пък ти бръкна в чинията това какво има в тази на Фея. Laughing Аз като не искам да ми коментират чиниите- не ги развявам и натрапвам из цял форум. Но това съм аз. И си гледам в моята чиния. Ако някой ми досади прекалено много със съдържанието на неговата може и да я изкоментирам и не е задължително винаги да е възпитано или с добро. Но не бих надничала в нея, ако никой не ми я е навирал. Грозно, красиво, хуманно, етично, невъзпитано- чинията си остава чиния. Аз ги харесвам най- много сухи и добре измити.

# 628
  • 1st floor
За днес отчитам ААА и ден 37.

Относно 80ДО - програмата не ми е лесна, не ми е и трудна. Съвсем поносима. Правя с техните тежести, даже понякога мога и с повече. И това е първата програма, която следвам абсолютно по график и имам само едно местене на упражнение от едни ден в друг. bowuu Много ми харесва и направо се чудя като свърши какво ще правя. Mr. Green Смазана и ужасно уморена се чувствам два часа след тренировка, както и през първите седмици на двете фази, когато упражненията са ми нови.

# 629
Това звучи плашещо дълго Grinning
На мен най-трудни са ми първите 10 минути, после всичко минава бързо, поне в 30 минутната тренировка де хаха

Вчера имах чувството, че мускулите на корема ми ще се скъсат. Особено горе, под гърдите. Днес имам мускулна треска, което много ме радва Wink

Общи условия

Активация на акаунт