Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 150
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще го "преслушам", мерси Simple Smile

# 211
  • Варна
Момичета,моля за предложение за хубав,мек молив за очи?
Имам автоматичните на Есенс,не ми харесва как се нанасят,а и не мога да си направя тънка опашката,защото не се подостря.Имам и от обикновените,той пък не е траен (иначе мн хубав цвят,един кафяв с леки пастички).Имам и от гела и той някак не е ок.
Имам ГР, Буржоа,но са ми твърди.
Искам хубава линия и меко нанасяне.
Вече се отказах от очната линия май (за сега).Не ми се получава и това е.
Миналата седмица понакупих някои неща покрай отстъпка РД,но сякаш нямам нищо за хваленето... Съжалявам за "празния" пост.
П.П. А от спрея за коса с кокосовата вода някой отзиви, има ли отежняване?
Спирам да питам, че много стана.

# 212

Взех си и сенки за вежди на Nyx.
Скрит текст:
Някой ползвал ли ги е и лесно ли се работи с тях? Още не съм ги пробвала, не съм работила и със сенки за вежди до сега. Винаги с молив..но вчера се изкуших. Grinning

Имам тези сенки. Не използвам ваксата към тях. Нанасям ги с друга четка, не тези в комплекта. Много са малки и неудобни. Доволна съм от сенките.

# 213
Някой беше писал, че частиците в металическите сенки на Essence (броката) са много едри. Днес ходих до ДМ и ги разгледах. Добре са, изобщо не са едри. Дори може и за дневен грим да се ползват, а аз не обичам да лъщя през деня.  Но може би ще изчакам малко да дойде РД, че да се възползвам от намалението.

А каталога на Лили за следващия месец  вече излезнал ли е?  Интересуват ме цветните очни линии на Llums дали ще са намалени, или да си ги купа сега на редовна цена.

# 214
  • София
Да, аз. За мен са едри.
Но аз не обичам блестящи неща и без тов.

# 215
Разбирам, и аз за ежедневен грим не мога да се приема с нещо блестящо, но с тези май бих се навила да изляза и през деня. Иначе най са си подходящи за вечерен.

Edit: намерих каталога качен преди няколко страници; 6,99 редовната цена ли е на очните линии на Лумс? Не изглежда да са в промоция, а просто са поместени в каталога като нов продукт.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 16:34 от Spring is my season

# 216
  • Стара Загора
Разбирам, и аз за ежедневен грим не мога да се приема с нещо блестящо, но с тези май бих се навила да изляза и през деня. Иначе най са си подходящи за вечерен.

Edit: намерих каталога качен преди няколко страници; 6,99 редовната цена ли е на очните линии на Лумс? Не изглежда да са в промоция, а просто са поместени в каталога като нов продукт.

Да,  не са намалени.

Аз днес си отсипах от най-светлия и средния цветове от ББ крема на Буржоа Хелти Микс + основата.
Ще си ги пробвам на спокойствие. Светлия е с розов подтон, а средния с жълт, но се слива с естествения ми цвят. Сложих ги в една кутийка, но ги носих така да не се смесят. Smiley

# 217
  • София
И аз тъкмо за тях се зачудих.
Впрочем, на мен лосионът на Дав с магнолия и шам фъстък ми е доста траен, както и кремовете на Тезори.

+1 за Тезори. И тоалетната им вода, и лосионите са много дълготрайни.

Някой да е ползвал молива за вежди на Llums? Много му се чудя, също и на сенките за вежди на Флормар.

Вчера бях в Лили точно заради сенките. Сложих си ги е магазина(не ми допаднаха), но като се прибрах много се харесах, а и издържаха доста. Видях че от февруари са намалени и ще изчакам дотогава

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 16:59 от bubanka

# 218
  • София

Аз днес си отсипах от най-светлия и средния цветове от ББ крема на Буржоа Хелти Микс + основата.
Ще си ги пробвам на спокойствие. Светлия е с розов подтон, а средния с жълт, но се слива с естествения ми цвят. Сложих ги в една кутийка, но ги носих така да не се смесят. Smiley

Страхотна си!  Grinning

# 219
  • В къЩи.

Ще чакаме да споделиш как ти се струват. Hug

Аз не бих си отсипала така. Embarassed Ще се чувствам неудобно и като кредец. ooooh! С тоя мой срам. Blush
А това е страхотен начин да тестваш някой продукт. Hug
Шапка ти свалям. bouquet

# 220
Aз не знам как не съм се сещала просто, че мога да си отсипя, за да тествам в къщи. Все суочвам по ръцете и после ходя на вън да гледам, ама не е като да си го пробваш както трябва в къщи. Ръката и лицето все пак не са едно и също нещо, да не говорим, че като мацна 4 нюанса ФДТ и забравям кой суоч на кой номер точно отговаряше Laughing И изобщо няма да се чувствам крадла, в крайна сметка според мен това, че продуктите са дрогерийни и по- бюджетни от тези в Сефора и Дъглас, не значи, че не могат да им направят тестери като на по- скъпите марки. И под 10лв да е, защо да ги даваш за грешния нюанс ФДТ, или неудачен крем и т.н.

# 221
Аз обаче се чувствам като крадец...
преди няколко месеца исках да пробвам базата Фотореди на Ревлон, отсипах си 2-3 помпички (едвам ми стигнаха за цялото лице) на другия ден отивам в Лили да взема базата, но гледам тестера е махнат. Така ми се е случвало с един фдт на Буржоа, на който взех отливка Grinning Веднага след това изчезна. Това се разиграва в нашето Лили. След време естествено се връщат, но Grinning Нито им цедя тестерите, нито нищо, не знам защо реагират така. Случвало ми се е ей така да отлея от няколко фон дьо тена, за да ги разнося, нямам излишни пари, за да пълня шкафовете вкъщи и да се превръща в склад на продукти, които не използвам...
Онзи ден даже си отлях от Есенския в тубичката, понеже първия е достатъчно светъл за мен, но пък се оказа много розов. Но ако успея да се вредя другия месец на цена 4 лева хич няма да му мисля, страхотен е, даже и два ще взема Grinning Ще го смесвам с нещо или ще го мажа на жълтия врат и така.

Онзи ден влязох в Ивис и понеже чаках приятелка, малко на шега взех, че пробвах на ръката номер 1 от един фон дьо тен на Бруклин, марка на Импала https://impalaonline.com/Lice/Brooklin-Fon-dyo-ten_foundation
Ейй, като го разнесох се ококорих- много светъл цвят с жълт подтон, като оксидира до малко по- тъмно. Веднага си отлях от него и няколко дни го разнасям. Направо не мога да повярвам, че на тази цена намерих нещо толкова хубаво. Текстурата е малко по- плътна, тип Калърстей,  има средна покривност, като може да се стигне и до пълна, върху кожата ми стои невероятно и е издръжлив. Засъхва върху кожата и  няма мърдане. Който е пробвал ДУ на Ести знае за какво говоря, въпреки че не е чак в такава степен. Сега чакам да го заредят в някой магазин в града ми, че го няма никъде. Дано само нещо не се обърка Grinning

# 222
  • София
Не съм се сещала досега за номера с отсипването!  Peace Ами какво да кажат тези, които най-нахално си присвояват целия тестер на даден продукт?!

Внимавайте с коментарите тук и в други сходни теми, защото сигурно има служители на Лили, ДМ, Ремедиум.......които може би имат регистрация тук и четат коментарите ни! Да не останем съвсем без тестери.

# 223
Това винаги съм се чудила. Кой ги краде тея тестери? Голям кеф да имаш нещо, в което е бъркал половината град. Rolling Eyes

# 224
  • София
Вече много рядко си купувам нещо, на което няма тестер. Едно време така хем не слагаха на множество продукти, хем ми беше неудобно да не го взема веднага, защото бях малка и като ме питаха "е, кой си избрахте/ще вземете" и го купувах. После, на дневна светлина всичко беше различно и трупах неподходящи неща за мен по шкафовете и само си изхарчвах ограничения тийнейджърски бюджет за неща, които не мога да нося.

Сега, ако някъде някой ме пришпори, направо си казвам, че трябва да се види това нещо на дневна светлина, да се разноси как е на кожата, колко ще издържи и т.н. И служителите много добре го знаят. Така че ако четейки тук, им хрумне да махат тестери, то значи нямат никаква представа от търговия.
Клиентите вече не са толкова наивни, изборът на продукти е голям и нещата са взаимозаменяеми, така че отношението и политиката в даден магазин играят все по- голяма роля.
Психиката на човек не реагира винаги по един и същи начин. Ако два пъти си попаднал на кофти продукт като нюанс, например, дори да няма обективна вина на служителя, няма с лекота да пазаруваш пак там. Ако в магазин винаги имаш успешни покупки, резултат от отношение на служителите и добре представена продуктова гама (подредена, тестери, с адекватни етикети), знаете- ще се върнем там спокойни и с желание да пазаруваме.

Може пък четящите служители да прихванат някоя идея. Ето една- човекът, който обикаля по петите ти, може да гледа внимателно какво се случва на камерите, обхващайки наведнъж по- голям радиус, вместо да фрустрира клиентите. Все още влизам в ДМ, но то е защото взимам маска за 5лв/бр. Там, където залогът е парфюм за 100лв, не влизам, за да ми обикалят на разстояние, достойно да ми почешат гърба.

Общи условия

Активация на акаунт