Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
То остана да махнат и магазинските си тестери Laughing Ми просто ще купувам онлайн, по- добре да платя за доставка, отколкото да търпя подобна липса на каквото и да е адекватно отношение към клиента. Иначе, че има и твърде малоумни потребители е безспорен факт. Ето, днес в ДМ си харесах един бронзов молив за очи. Имаше 1 мострен и още два броя за продан. Суочнах тестера, хареса ми, посягам към уж продажните бройки, взимам единия, ами той разпечатан, посягам към втория, същата работа. Flushed Е, колко зле трябва да си, при наличие на тестер, който нито е свършил и си е годен за проба, да отваряш всичко налично от същия вид. Rage

# 226

Някой беше питал за ФДТ за суха кожа. Моята е суха само през зимния сезон, иначе е нормална. Мога да ти препоръчам 123 Perfect от Буржоа, който е по- скоро с естествен завършек, не е матов, но не е и чак "сочен". Може да пробваш и Fit me matt and poreless на Мейбълин. Дават го уж за омязняваща се кожа, но хора с мазна и комбинирана кожа, казват, че според тях е подходящ и за нормална. Аз не съм го пробвала, но е доста хвален и ако реша да си взема матов ФДТ бих го опитала.

Благодаря, ползвам на Буржоа Хелти микс, ще погледна 123 и другите предложени. В ДМ погледнах Макс Фактор 3в1, нали е намален сега  Laughing

# 227
  • София
Скрит текст:
Може ли да предложите течно матово с такъв цвят "Lace Detail" – Nude pink beige– https://www.nyxcosmetics.com/lip-lingerie/NYX_315.html?cgid=liquid-lipstick  Свършва ми, цветът е плътен и траен, но не знам дали има друго матово, което толкова много да изсушава устните. А е точно този нюд, който предпочитам и нося най-много.
Има. Материята е страхотна, трайността също, а цветът, като гледам тук, е същият.
https://malena-shop.bg/flormar-silk-matte-02-fall-rose.html
Така, взех 01 вместо 02, взех и още едно от същата серия – 08, взех и някакъв молив за устни на Тренд ит ъп и едни техни сенки нюд палитра, като единият цвят има лек (или не толкова лек) блясък, някакъв блясък за устни. Всъщност, само първото червило и моливът ми трябваха. Joy

# 228
  • Стара Загора
Mery*-, ако говориш за камуфлажния фдт на Есенс - днес бях в ДМ и беше намален на 4 и нещо, както и коректора с четчица, палитрите (от които от доста време няма, има само с по-странните цветове), някои матови червила и такива с блясък, дълготрайни моливи за очи (от които всички бяха толкова отваряни и пробвани, че не беше останало подострено), може и нещо друго от обявените отпадащи от асортимента да е имало, но само тези помня.

Иначе и аз си отсипвам от фдт за да пробвам вкъщи, абсурд е да си избереш фдт на светлината в магазина. До сега никой не ми е правил забележка, но и да ми направят няма да си мълча Innocent Аз имам чувството, че някои директно си взимат тестерите вкъщи и затова някъде няма Satisfied

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 20:21 от ❇Sisi_91❇

# 229
# 230
  • София
Разгледах сега намаленията. Леми, благодаря за информацията. Ядосах се, защото дадох много пари за Catrice сенки молив за очи Eye'Matic, а сега са на много добра цена в Додис. Обаче не си заслужават. Трябва да има хубава база за сенкиа, защото иначе сатва голямо мазало.  Mr. Green

# 231
  • София
Случайно да знаете как се казва тази джаджа за миглите – https://youtu.be/KqtbYNE8Occ?t=392
Май е на Есенс Thinking

# 232
тризъба очна линия

# 233
  • София
А, мерси Simple Smile
Започвам следващия списък за пазаруване явно.

# 234
# 235
  • София
Хм, бубанка, знаеш ли дали я има в София? Нещо не ми излизат резултати в гугъл на бг. Не ми се поръчва онлайн от някъде си.

# 236
питай в темата за мак и сефора - там ще те насочат по-добре от мен

# 237
  • София
А, това ми е достатъчно, направо там ще отида. Поне вече знам какво търся.

# 238
Моля за препоръка относно бронзиращ лосион за тяло,който да не става на петна! Simple Smile Има ли такова чудо?

# 239
Dove, но на мен ми лепне. И ми се струва, че въпросът е в самата техника на нанасяне...

Общи условия

Активация на акаунт