Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Пудрата за каква кожа е,да споделиш отзиви Simple Smile Някоя от вас дали е ползвала прахообразната прозрачна пудра на Виши?

# 256
  • Пловдив
А отстъпката за рожден ден дали ще важи за тези намаления от брошурата Thinking

# 257
В крайна сметка взех ей тази пудра на Trend IT UP 030, леко розова е и за това предпочетох нея.
Обаче нямаше тестери, и май на лицето стои безцветна.  Ще я тествам по-добре тези дни. Аз нова четка още не съм взела, но пудри купувам  Laughing
Скрит текст:

https://www.dm.de/trend-it-up-gesichtspuder-expert-finish-powder … 010355286598.html

А някой има ли опит, с тази озаряваща пудра на Катрис? Иска ми се сега за зимата, някакъв такъв продукт, леко озаряващ:

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 17:33 от Lemy

# 258
Пробвах сенките на NYX, които си купих.
Харесват ми, хубави са и са трайни. Резултата стои много по-естествено от колкото с молив ( какъвто ползвах до скоро).
НО ! Четката в комплекта е отвратителна, отне ми 10 минути да оправя веждите. В един момент бях на ръба да ги захвърля и ми доядя за тези 14лв. ( с които можеше да си взема още 2 червила от матовите на Аура Mr. Green)
Скосена, но сякаш прекалено дебела.. и твърде мъничка. Дооформих малко с молив накрая.
И сега... Може ли да ми препоръчате подходяща и удобна четка, която да използвам за веждите?
Гледала съм тези на Аура (мисля, че тази за вежди беше към 4 лв.), скоро видях и някакви на LLUMS и сега съм в чуденка коя да взема.
Между другото взех сенките именно защото бяха с четчица вътре. Консултантката на NYX ми предложи помада за вежди (която е в бурканче), но аз все пак взех сенките заради пустата четка и 2-та цвята (аз съм натурално руса, но веждите ми черни, а от време на време и ги изсветлявам..така, че ми трябваха два цвята).

# 259
Не е по темата, но понеже някои продукти на марката Wooden spoon се коментираха тук, все пак да кажа, ако на някой му е полезно Wink
Комплект от тези два продукта:
Органичен серум за проблемна кожа с таману и марула Wooden Spoon + Органичен подмладяващ еликсир за лице Wooden Spoon

купих вчера на цена от 20 лв и някакви стотинки от Метро. Срокът на годност е ОК - до 2019 г.

# 260
Леми, имам 010 от тези, които си показала, но не би я нарекла озаряваща. Обикновена матова пудра си е, която съм изразходила почти, но не ме е впечатлила с нищо честно казано.  За другите цветове нямам идея, може те да са по-различни Smiley

Онзи ден се сдобих с това нещо на Катрис - https://www.dodis.bg/media/18/5532.jpg Много е странно... Или аз просто не го използвам правилно Thinking

# 261
НО ! Четката в комплекта е отвратителна, отне ми 10 минути да оправя веждите. В един момент бях на ръба да ги захвърля и ми доядя за тези 14лв. ( с които можеше да си взема още 2 червила от матовите на Аура Mr. Green)
Скосена, но сякаш прекалено дебела.. и твърде мъничка. Дооформих малко с молив накрая.
И сега... Може ли да ми препоръчате подходяща и удобна четка, която да използвам за веждите?
Често срещано явление е кофти четката в дрогерийната козметика, че и не само в нея. Ако ти се занимава да си поръчваш от чужд сайт ти препоръчвам направо 322 на Зоева, или 217 отново Зоева (тази ми е сред любимите) страхотна е и става за вежди макар официалното и предназначение да е за очна линия. Около 17-18 лв са. Ако не ти се занимава с чуждестранни поръчки, четките на Лолипоп също са хубави, 211и 127 са подходящи за оформяне на вежди. Струват по 10лв и се предлагат в сайта на Лолипоп. От тях имам няколко четки и съм доволна от всичките.

Арабеск, това на Катрис нещо като хайлайтър ли е?

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 17:54 от Lys Bleu

# 262
Арабеск, мерси, интересуваше ме дали озаряват, при другите цветове едва ли ще е по различно. Ще ги погледна в магазина, но май ще търся друга пудра.

# 263
Lemy, пудрата на Aura не ти ли харесва?

# 264
А, чудна е Аурата, много повече ми харесва от Тренда, а пък е по-евтина. Просто искам и някоя която да придаде леко цвят сега зимата, като съм по бледа и не ми се занимава с оцветяващи, бб кремове и др. течни мазила. Но май не съм уцелила, нищо, ще я ползвам лятото, като си блестя естествено в жегата  Laughing
Ти май имаше много пудри, имаш ли озаряваща, и изобщо какво ще кажеш за моята идея?

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 08:17 от Lemy

# 265
Лек цвят и озаряване сега ми дава Мозайката на Еssence. Ако ползваш по-тъмните участъци, дори и загар придава като от бронзант. По-светлите - за зимата. Тя също има бляскави частици. В краен случай - едни ейвънски или орифлеймски перли (и такива имам нейде...).

# 266
Тази ли мозайка, или пудрата?
Скрит текст:

Ти знаеш ли, че и аз имам едни Ейвънски перли от 100 години, наскоро разчиствах, и ги намерих  Crazy

# 267
Тази, ама моята е от стария модел. Това е руж, което си показала.

# 268
  • Стара Загора
А отстъпката за рожден ден дали ще важи за тези намаления от брошурата Thinking

Би трябвало да важи. Декември месец си купих пудра, намалена в брошурата плюс отстъпка р.д.

# 269
  • Русе
Не мога да се сетя кой фон дьо тен на Римел хвалихте. Той за каква кожа беше?

Общи условия

Активация на акаунт