Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 126
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Лили, да не си залепила някой грипен вирус, че не си ходила толкова време? Smile Шегувам се, разбира се, дано не си, ама така внезапно Smiley

Някой има ли идея дали в Бургас има Никс някъде?
В мол Галерия има.

# 421
  • Варна
Аз се заредих стабилно с Римел от намалението им и сега ще тествам. Не съм ползвала почти нищо на марката, така че ми е интересно как ще ми се сторят. Купих руж, две червила, единична сянка, която ще пробвам и като хайлайтър, ББ крем, молив за устни и няколко лака.

И си взех крем за ръце и лосион за тяло на Балеа в страхотно сладки опаковки.
Друго не ме изкуши.

# 422
  • Стара Загора
Аз спя.... В Дм ли беше намалението Тайга? Много ми хареса едно от дълготрайните им червило 077 Asia.
https://img.makeupalley.com/0/9/4/2/2448828.JPG

Любимото ми 620 Pink brown на Мейбълин е почти същото.

# 423
На Римел съм ползвала червилата от две серии, цветен гел лак без печене, ФДТ Fresher Skin също. От всичко останах доволна, а преди имах някаква предубеденост към тях.

# 424
rdb323, Bright Crystal, благодаря ви! Flowers Tulip

# 425
  • Варна
Аз спя.... В Дм ли беше намалението Тайга? Много ми хареса едно от дълготрайните им червило 077 Asia.
https://img.makeupalley.com/0/9/4/2/2448828.JPG

Любимото ми 620 Pink brown на Мейбълин е почти същото.

Там е, да.
Asia е страхотно червило, с голямо удоволствие си го ползвам.

# 426
Минах на бързо през Лили и забърсах този крем

СТРАХОТЕН !
много приятен аромат и е мазничък..

# 427
И аз си го взех Simple Smile аромата ми е коледен, но пак ще си го ползвам.

# 428
Чета ви, но толкова съм презапасена с козметика, гримове, лакове.....На този етап нищо не може да ме впечатли, та засега само чета!
  Grinning

Чакай, сега като започнат да зареждат новите продукти на Катрис и Есенс....  Mr. Green

# 429
Можете ли да ми препоръчате някое дълотрайно червило, което се задържа дълго на усните дори и след ядене, пиене и т.н.

# 430
Можете ли да ми препоръчате някое дълотрайно червило, което се задържа дълго на усните дори и след ядене, пиене и т.н.

# 431
  • София
Чета ви, но толкова съм презапасена с козметика, гримове, лакове.....На този етап нищо не може да ме впечатли, та засега само чета!
  Grinning

Чакай, сега като започнат да зареждат новите продукти на Катрис и Есенс....  Mr. Green

Ах, ти Леми!  Hug

# 432
  • вкъщи
На Loreal дълготрайното от този тип, на макс фактор и двата вида, които са с балсам. Само тези трите стоят с часове на моите устни, всяко друго на 20 та минута е изчезнало, без да съм яла и пила. На промоции се зареждам с по едно и издържам до следващата. В момента е намалено на Макс Фактор в Лили.
На Манхатън вече никъде не откривам мойте цветове.

# 433
Девойки, в Лили съм. Кой беше протеиновия шампоан?

# 434
Девойки, в Лили съм. Кой беше протеиновия шампоан?
Ако питаш за този:

Тази вечер тъкмо се измих с единия от шампоаните на Beology - червеният, който се води протеинов/възстановяващ. Като за първо ползване съм доволна. Изми ми добре косата, без да я премие и я усещам лека и същевременно плътна и гъста (ох ама как го обясних  ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт