Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Ст Загора
От къде е тази серия на катрис?

# 556
Блягодаря за всички отговори и съвети. Аз търся слабо покритие, колкото за изравняване на тена и някое червено петънце или пъпчица, като ми се появят от време на време. Представях си нещо като показаното от Лили (2- та или 4-та). Бюти блендер не е вариант за мен, тъй като не съм склонна да дам  30+ лева за гъбичка, която след месец-два да хвърля от хигиенни съображение.

# 557
  • София
Имам бюти блендър на Аура и върши доста добра работа. По последни спомени беше 8 и нещо.  Ползвам го и за опушване на сенки, също съм много доволна. А в началото хич не бях във възторг. Но пък тогава не ползвах фдт, изискващ бюти блендър.

# 558
От къде е тази серия на катрис?

От dodis.bg

# 559
И аз не използвам "оригиналния" бюти блендер. Има достатъчно бюджетни варианти и вършат чудесна работа. За суперстей червилата, хубави са, но мисля, че има разминаване в качеството в различните цветове. Аз имам Pioneer и Dreamer, червеното е прекрасно, дълготрайно и не супер сухо, но нюд нюанса на мен ми идва много изсушаващ, никак не го усещам комфортно върху устните си и май ще го разкарам, че и без друго използвам това на Аура в ежедневието. И това, което не харесвам и при двете е, че се трият от вътре на вън, иначе наистина държат дълго време, дори когато се похапва или пийва нещо.

# 560
  • София
С последната поръчка си бях взела и ето този – https://www.dodis.bg/intervion-biuti-blender-kapka-3d.html
Още не съм го пробвала, обаче, и не мога да дам отзиви. Марката ми е непозната.

# 561
  • Бургас
Блягодаря за всички отговори и съвети. Аз търся слабо покритие, колкото за изравняване на тена и някое червено петънце или пъпчица, като ми се появят от време на време. Представях си нещо като показаното от Лили (2- та или 4-та). Бюти блендер не е вариант за мен, тъй като не съм склонна да дам  30+ лева за гъбичка, която след месец-два да хвърля от хигиенни съображение.
На b-max блендера ми е любим и качеството е прекрасно за цената от 5 лева. Аз го купувам от Елитис. Не цнам дали го има в Лили и Дм. На аура също е хубав блендера, около 8 лева е. H&M имат блендери, но не съм сигурна дали се продават още. Бяха също много качествени. Цената беше също около 8 лева. В джъмбо има за 3 лева блендер, който върши работа. В Лили има на прити тайм блендер за 5-6 лева. Също така комплект два блендера на екотуулс, но не знам цената им. В ДМ тяхнана марка ебелин също има блендер. Ориентировъчно към 7 лева. Има много бюджетни варианти.

# 562
Моите бютиблендери са тези - двата са за тази цена и са перфектни.

# 563
  • някъде там
Скрит текст:

Шампоан и серум за тънка коса! Страхотни, на промоция в ДМ до 7 февруари
Ще споделиш ли нещо повече, как се отразяват на тънката коса?
На каква цена са, не ги виждам в брошурата?
Захлажда косата, става мека плътна и лесно се разресва

# 564
  • вкъщи
На тези червила супер стей много им се чудих и накрая взех на Римел Азия. Хубаво е, но не особено дълготрайно, но все пак 2-3 часа ми издържа, което за моите устни е много. Вече бях днес в ДМ, а там са намалени на 10 лв май, обаче до днес. Другаде има ли ги в момента намалени? Че не ми се ходи пак ...
Фон дьо тена Супер стей някой пробва ли, как е, става ли за мазна кожа?

# 565
  • София
Лили, аз също скоро купих като последната четка, но не съм я тествала. Тези дни ще я изпробвам.

# 566
  • вкъщи
Взех и една намалена пудра матираща на Trend it up. Нямаше тестери , дано съм нацелила. Въобще за седмица съм оставила 100 лв в ДМ. Направо с магнит ме влече натам, особено покрай тези промоции.

# 567
  • София
Блягодаря за всички отговори и съвети. Аз търся слабо покритие, колкото за изравняване на тена и някое червено петънце или пъпчица, като ми се появят от време на време. Представях си нещо като показаното от Лили (2- та или 4-та). Бюти блендер не е вариант за мен, тъй като не съм склонна да дам  30+ лева за гъбичка, която след месец-два да хвърля от хигиенни съображение.

Имам и четки и блендер, но за мен най-сполучливо си е нанасянето с ръка.

# 568
Ще вмъкна само, че аз използвам beauty blender-a винаги мокър и резултатите са чудесни. Моят струва 4 лв и няма от какво да се оплача.

# 569
Аз ползвам Beauty tool
Скрит текст:
и съм доволна ..имаше промо по коледа 1 голям блендер и 2 малки за 15 лв.
И аз винаги го ползвам мокър.

Общи условия

Активация на акаунт