Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Скрит текст:

Препоръчвам горещо. Заздравява и ноктите растат значително по-бързо. Също така ако в този лак добавиш малко зехтин, малко сок от лимон и стрит чесън ще получиш отвара за твърди и дълги нокти. Резултатите са удивителни.

Страхотно! Много харесвам такива рецепти!  Heart Eyes

Скрит текст:
Аз съм страшно доволна от калциевия гел на Perfect
Скрит текст:
Също така горещо препоръчвам и Eveline 8 в 1 и маслото за нокти на Икаров, от което при мен ноктите започнаха да растат по-бързо.

+ + 1 за изброените продукти!

# 541
  • някъде там

Шампоан и серум за тънка коса! Страхотни, на промоция в ДМ до 7 февруари

# 542
Писала съм и преди - много харесвам контуриращата палитра на Аура.
Използвам всичко в нея и всичко ми пасва идеално.
Сега хем искам да пробвам контура на Ует енд Уайлд, хем не мога да живея без палитрата на Аура.

# 543
  • Варна
Здравейте момичета, моля препоръчайте ми средно покривен фондютен за суха кожа

# 544
Здравейте момичета, моля препоръчайте ми средно покривен фондютен за суха кожа
Borjois 123 Perfect и Cushion ФДТ на Л'Ореал.

# 545
Скрит текст:

Шампоан и серум за тънка коса! Страхотни, на промоция в ДМ до 7 февруари
Ще споделиш ли нещо повече, как се отразяват на тънката коса?
На каква цена са, не ги виждам в брошурата?

# 546
Аз пак да си повторя питането, препоръчайте ми, моля, четка за ФДТ. Рядко си слагам, а и досега не съм го нанасяла с четка, затова искам да взема някоя бюджетна, ако не се спогодим, да не ме е яд. Grinning

# 547
  • Sofia
Аз пак да си повторя питането, препоръчайте ми, моля, четка за ФДТ. Рядко си слагам, а и досега не съм го нанасяла с четка, затова искам да взема някоя бюджетна, ако не се спогодим, да не ме е яд. Grinning

Шансът да не се спогодиш с бюджетната е много голям Wink Peace

Ще споделиш ли нещо повече, как се отразяват на тънката коса?
На каква цена са, не ги виждам в брошурата?

И аз се интересувам  Hug

# 548
  • Бургас
Дрогериини четки за фдт, които да са читави не съм срещала. Единствено такъв тип може да пробваш ако нямаш такава, но след това ще трябва да минеш отгоре с блендер. В противен случай фдт-ът ще бъде на линии.

По принцип по дрогериите и козметичните магазини предлагането на четки е много слабо и разнообразието е нулево. Предполагам под четка за фдт си представяш някоя от тези, но тук "нема такова животно". Евентуално може да пробваш stippling четка, тъй като аура предлага такава. Тази четка се употребява ако се търси слабо покритие, колкото да се избистри цвета на кожата. Средно и високо покритие не може да се постигне с такава четка. Ако изобщо намериш някяква четка от тези по-долу и много вероятно да те разочароват, защото няма да са плътни. По-добре инвестирай в една по-висок клас.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 14:51 от rdb323

# 549
  • Бургас
Скрит текст:

Препоръчвам горещо. Заздравява и ноктите растат значително по-бързо. Също така ако в този лак добавиш малко зехтин, малко сок от лимон и стрит чесън ще получиш отвара за твърди и дълги нокти. Резултатите са удивителни.

Страхотно! Много харесвам такива рецепти!  Heart Eyes

Скрит текст:
Аз съм страшно доволна от калциевия гел на Perfect
Скрит текст:
Също така горещо препоръчвам и Eveline 8 в 1 и маслото за нокти на Икаров, от което при мен ноктите започнаха да растат по-бързо.

+ + 1 за изброените продукти!

Една влогърка в ютуб беше споделила тази рецепта. Използва чесън на прах и някакви таблетки, но казва, че лимонов или портокалов сок+зехтин ще свършат същата работа. Това са резултатите за 1 седмица. Лявата ръка е лакирана всеки ден по веднъж с лака, а дясната въобще не е лакирана.

# 550
  • София
Не е вярно, че с плоска четка фон дьо тенът стои на черти. Голяма част от професионалните гримьори на запад все още работят с такава, просто трябва да имаш ръка и да не мацаш килограми.
Въпросът е, че ютюбърите и блогърките рекламират каквото е ново на пазара, но това не значи, че техниките са адекватни или че с кабуки четка и плътен фдт+ коректор+ 2-3 вида пудри + крем контур и т.н. можеш да излезнеш на дневна светлина, без да заприличаш на мумия.
Та не лапвайте като облъчени всяка четка, рекламирана от известна блогърка.

# 551
  • Бургас
Не е вярно, че с плоска четка фон дьо тенът стои на черти. Голяма част от професионалните гримьори на запад все още работят с такава, просто трябва да имаш ръка и да не мацаш килограми.
Въпросът е, че ютюбърите и блогърките рекламират каквото е ново на пазара, но това не значи, че техниките са адекватни или че с кабуки четка и плътен фдт+ коректор+ 2-3 вида пудри + крем контур и т.н. можеш да излезнеш на дневна светлина, без да заприличаш на мумия.
Та не лапвайте като облъчени всяка четка, рекламирана от известна блогърка.
Изобщо не отричам този тип четки. Имам 3 такива и от време на време ги ползвам, но за мен лично фдт нанесен само с блендер или нанесен с бъфинг четка стои по-добре от фдт нанесен с плоска четка. Въпрос на предпочитание, проби и търсен ефект. В моя случай аз имам много белези и дупки от акне и съм с комбинирана кожа, т.е имам мазни и сухи участъци. Този тип четка не може да запълни белезите и не отнема излишния продукт, който в последствие застава на сухите участъци и става доста кофти. И стои на повърхността, което не ми харесва, защото ефекта е като на маска. Затова ако я ползвам, я ползвам заедно с блендер, който да запълни с фдт белезите и да отнеме излишния продукт.
Естествено, че и с бъфинг четка ако се сложат 10 продукта ефекта също ще е маска. Всичко опира до проба. Пробвала съм всички от снимката включително и тези овални четки, но за мен блендер и бъфинг четка вършат най-добра работа.

# 552
Гримът от видеата, който е с много компоненти, въобще не става за ходене по улиците през деня. Да, преобразява, подмладява когато гримьорът е майстор, но си е чиста проба шпакловка, за да се получи така идеално. Става само за вечер и то не на вай-яркото осветление. Laughing
Аз ползвам тази четка когато слагам по-плътен грим за вечер. Имам и такава, както и плоска, с която изобщо не се справям. Имам и тази, нея още не съм я пробвала. Ако трябва да кажа с коя се справям най-добре, сякаш е втората.

# 553
Аз лично за нанасяне на ФДТ предпочитам бюти блендера, пред която и да е четка. Иначе също бих препоръчала "бъфинг" или "флат кабуки" и подкрепям, че малко по- голяма инвестиция в добри четки може да донесе само позитиви. С добра четка, е по- вероятно да постигнеш по- добър резултат, макар и да не е "топ" продукта който ползваш, отколкото със супер продукт и лоша четка.

# 554
Евтина Stippling четка от ниския клас ми е една от любимите. Зависи човек как е свикнал и какъв ефект търси.
Аз си купих 2 от тези червила.

Доста им се чудих, тъй като имаше негативни коментари за тях, но реших да пробвам. Страхотни са. Отначало доста лепнат, но след това нямат мърдане. Не се отбелязват по чаши, не ми се събират в гънките на устните. Бетон.
Взех си и червило от новата колекция на Catrice Holo graphic. Доста е блестящо, с брокат.
Последните дни си правя съчетание с едно от червилата на Maybelline и това на Catrice. Брокатът залепва и съчетанието стои с часове.

Общи условия

Активация на акаунт