Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, имам нужда от хубав, мек, черен молив за чувствителни очи. Предложения?
Силиконовите на Импала с гумичката. Нe мърдат дори във водна линия. Peace

# 526
Happy2,вземи си Евелин 8 в 1. Най-доброто което лично аз съм ползвала.
Dessy Slava, доволна съм от контуриращата палитра на Аура. Писнала ми е малко и ще търся нещо ново да пробвам. Имам приятелка, която ползва на Голден роуз, но аз не съм я пробвала.

# 527
Благодаря за препоръките! Hug

# 528
Happy2,вземи си Евелин 8 в 1. Най-доброто което лично аз съм ползвала.
Dessy Slava, доволна съм от контуриращата палитра на Аура. Писнала ми е малко и ще търся нещо ново да пробвам. Имам приятелка, която ползва на Голден роуз, но аз не съм я пробвала.

Благодаря!Ще си го купя!

# 529
Къде мога да намеря лосиони и спрейове на Victoria's secret? В Лили-то има само 3-4 вида от спрейовете, но искам да разгледам по-голям асортимент.

# 530
  • София
Момичета, да похваля мицеларните почистващи кърпички за лице на Garnier (розови).
Много са меки, не престъргват кожата, почистват добре (махам обаче основната част от спиралата с вода и пръсти, така съм го правила винаги) и нямат натрапчив аромат. Чудесни кърпички.

# 531
По - назад някой питаше за фдт на Катрис, не знам за кой ставаше въпрос, но днес пробвах онзи с пипетката. С това матово "обещание" не бих си го взела, но тъй като ми е подарък реших да му дам шанс. Определено не го препоръчвам за дами със суха кожа. Покритието е средно към пълно, мат финиш(при мен разбираемо брашнян). След около час се беше впил във фините линии около очите. Не забелязах оксидиране или свличане, както и да подчертава порите. Гримирах се наобяд и го свалих преди малко, не беше на петна. Цветът, който имам е 030 санд бейдж. На няколко места срещнах, че бил с розов подтон, но колкото и да се пулих не видях нищо розово и за мен си е чист жълт подтон. Не знам каква е цената, предполагам е бюджетен и мисля, че на дамите с мазна и комбинирана кожа би допаднал.

# 532
Този на Катрис HD и аз го имам в цвят 040. Кожата ми е нормална, смесвам го с крем, за да не матира прекалено. Държи се добре на кожата, не се събира във фините линии. Доволна съм, но предпочитам озаряващи фдт. За хора с мазна кожа ще  е ОК.

# 533
  • Бургас
Момичета,моля препоръчайте ми заздравител за нокти!

Препоръчвам горещо. Заздравява и ноктите растат значително по-бързо. Също така ако в този лак добавиш малко зехтин, малко сок от лимон и стрит чесън ще получиш отвара за твърди и дълги нокти. Резултатите са удивителни.

# 534
Някой,ползвал ли е фон дьо тенът на Catrice ? Обмислям да си го взема за лятото  Simple Smile
Кой?

HD liquid coverage

# 535
Еми аз съм с мазна кожа и не ми върши никаква работа- нито ми е покривен,нито издръжлив, лъсва бързо,ще го подарявам на приятелка с по-суха кожа

# 536
  • Бургас
Момичета, доволни ли сте от някой контур/контурираща палитра от дрогериите?
Дуото хайлайтър и контур на llums и контуриращата палитра на aura, но според мен тази на llums е много по-добра. Чувала съм добри отзиви и за контуриращата палитра на дъглас, но не съм я пробвала. За кремообразен контур ми допада молива на мейбълин, но предпочитам контура да бъде прахообразен, а не кремообразен.

Къде мога да намеря лосиони и спрейове на Victoria's secret? В Лили-то има само 3-4 вида от спрейовете, но искам да разгледам по-голям асортимент.
Ензо и парфимо предлагат значително по-голямо разнообразие на продукти на VS от лили. Освен в Лили в други магазини не съм ги виждала. Миришат много хубаво, но не са нищо кой знае какво. Много сходни са спрейчетата на бенетон даже ги намирам за по-добри като трайност. Ако не се лъжа май бяха и по-голямо количество и по-евтини. Бершка имат едно спрейче bloom paradise, което е абсолютно копие на pure seduction. Парфюма на yves rocher vanilla bourbon е копие на vanilla lace. Спрейовете на body fantasies също са много сходни с тези на VS. В по-малките козметични магазини се намират копия на тези спрейове. Бутилките са същите, но по-малки и бяха с други имена. Ароматите са идентични. Бях ги видяла в Истанбул придш 3 години и в себе си носех оригинален спрей на VS и бяха 1:1 и си купих. В Бургас съм ги виждала в магазин Ванеса. Не ги намирам в интернет, но изглеждаха подобно на тези:

# 537
Момичета, доволни ли сте от някой контур/контурираща палитра от дрогериите?

Аз използвам контуриращата сянка на Инглот и съм страшно доволна. Да, не се продава в дрогериите, а само в магазините на Инглот, но цената е като на тези в дрогериите - 11 лв мисля че беше. Ако имаш Инглот наблизо я погледни, ако искаш. ☺

# 538
Момичета,моля препоръчайте ми заздравител за нокти!
Аз съм страшно доволна от калциевия гел на Perfect
Скрит текст:
Също така горещо препоръчвам и Eveline 8 в 1 и маслото за нокти на Икаров, от което при мен ноктите започнаха да растат по-бързо.

# 539
  • София
Body fantasies се продават в Лили, имат и тестери, пробвала съм ги,  хубави спрейчета, с нормална трайност, мисля към 10лв им е цената.
А на Лумс контуриращата, бялата част не е хайлайтър, а бяла матова пудра за просветляване, не я ползвам особено.

Общи условия

Активация на акаунт