Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Каялите на Есенс се размазват, автоматичните и екстремно дълготрайните не.

Не ми се размазва, Mumy. Само понякога частично се изтрива, но след часове. Говоря за номер 08, не знам има ли разлика при различните цветове. Моливите на Боржуа също са много хубави, но не са чак  толкова меки като на Есънс. И на Импала са хубави моливите.

# 511
  • Бургас
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61n48m3%2BgoL._SY355_.jpg
Някой има ли отзив за тази спирала на Essense? Една бюти блогърка я похвали като доста добра и неразмазваща се, което е нещо типично за есенските спирали. С Парадайз си пооправихме отношенията и отново съм доволна, но не мисля да си повтарям покупката. А и на есенс са доста бюджетни продуктите.
Tati в канала си много пъти е говорила за същата спирала, но лилавата. Бях я купила преди да чуя мнението й и лично според мен за парите си е много, много добра. Скоро я финиширах и я хвърлих, но мисля, че бих повторила покупката с удоволствие. Моята най-любима спирала е lash sensational на мейбълин и откакто я пуснаха на пазара не мога да я заменя с друга, но тази достойно се вмести до нея. Други много добри и със смешна цена са розовата и синя спирала boost it на ейвън и зелената на голден роуз. Цената им е около 3 лева, а са страхотни.

# 512
  • Стара Загора
Аз имах също лилавата, в началото се учудих колко е суха, но ми харесва. След известно време ползване обаче имах чувството, че нищо не прави кой знае какво на миглите ми. Не бих си я взела втори път сякаш.

# 513
Момичета,коя мислите че е по-добра- розовата спирала lash sensational или черната й версия luscious,защото имам черната и съм много доволна,но се чудя дали след това да пробвам и розовата? Знам,че всеки има различно мнение,но все пак споделете какво мислите.

# 514
Мое лично впечатление, важащо само за мен: ползвала съм и двете, на мен четката на черната не ми подрежда така добре миглите, както тази на розовата.

# 515
Емиии... Ще се взема Мейбълинската явно Laughing Големи подстрекателки сте. Но аз преди време ползвах техни спирали и бях доволна, после минах на Макс Фактор, после л'Ореал, сега явно пак ще се върна на Мейбълин, ако не за друго поне за проба. Тъкмо да се възползвам от намалението им.

# 516
 И аз си харесвам розовата на мейбълин, както и 2000 калории на Макс фактор, а вчера отново си взех синята на Лореал Бейби Ролл. Продавачката ми я отвори , а аз не исках, имам си у дома, даже с такава бях в момента и не исках новата да се отваря още на касата.....не успях да я спра, мн.чевръста. Crazy

# 517
Изобщо не знам кога и защо съм си купила тези четки! Blush Добри ли са?

# 518
  • София
Тези са на Llums, нали? Имам техни, не точно тези, и ми харесват – меки косми, не падат...

П.П. Излъгах! И тези ги имам, симпатични са. Laughing 
Никак не са лоши.

# 519
Да, техни са. Благодаря! 🌺 Да знам дали да ги започвам, затова питам, ако не - да отиват при момичетата.

# 520
  • Стара Загора
Изобщо не знам кога и защо съм си купила тези четки! Blush Добри ли са?

Ааа, аз помня. Даже тогава им се чудех, предлагах ги на колежки и то след като свърши промоцията през декември. До ден днешен го няма заредени.

# 521
  • Бургас
Момичета,коя мислите че е по-добра- розовата спирала lash sensational или черната й версия luscious,защото имам черната и съм много доволна,но се чудя дали след това да пробвам и розовата? Знам,че всеки има различно мнение,но все пак споделете какво мислите.

Взех черната, защото много обичам розовата и очаквах, че ще е добра колкото нея. Обаче четката не е удобна, не подрежда миглите, спълстява ги и стават като 3 косъма. С доста усилия може да се работи с нея, но не си струва да си играя 10 мин, за да изглеждат миглите ми прилично. Също така аз имам естествено дълги мигли и със спирала опират малко под веждите. В спиралата има масла и винаги имах черно под веждите. Още един минус беше това за мен. Останах разочарована от тази спирала.

# 522
И аз като rdb323 бях с големи надежди за черната спирала, но мнението ми съвпада напълно с нейното. Дори ѝ смених четката, с тази на розовата, положението мааалко се подобри...но в крайна сметка не я използвах...

# 523
Момичета, доволни ли сте от някой контур/контурираща палитра от дрогериите?

# 524
Момичета,моля препоръчайте ми заздравител за нокти!

Общи условия

Активация на акаунт