Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 89 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
За спиратите за мигли е много важно твоите мигли какви са и какъв ефект търсиш.
Hands Plus1
Ползвала съм всички спирали, които сте изброили на последната страница и само розовата е моята. Не препоръчвам вече спирала! Да се има предвид, че като коментирам някоя, то е единствено и само от моя гледна точка, моето удобство от нея и моето виждане, че миглите ми с тази спирала изглеждат добре! Абсолютно и неоспоримо е, че качествата на спиралата, която ползваме, са строго индивидуални и по никакъв начин не могат да се обобщават, или да правим препоръка относно собствените си предпочитания за такъв продукт. Единственото, което може да се коментира смело е, дали се почиства лесно, защото този показател едва ли е свързан с индивидуалностите ни.

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 15:17 от ~Lily~

# 496
  • София
Може в началото да се получи такова нещо, защото туша е пресен. При мен така се получава със всяка спирала при първо нанасяне. Когато туша е пресен, внимателно "остъргвам" спиралата в тубата,
 за да отстраня ненужния туш. Simple Smile

# 497
Някой,ползвал ли е фон дьо тенът на Catrice ? Обмислям да си го взема за лятото  Simple Smile

# 498
  • София
Някой,ползвал ли е фон дьо тенът на Catrice ? Обмислям да си го взема за лятото  Simple Smile
Кой?

# 499
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61n48m3%2BgoL._SY355_.jpg
Някой има ли отзив за тази спирала на Essense? Една бюти блогърка я похвали като доста добра и неразмазваща се, което е нещо типично за есенските спирали. С Парадайз си пооправихме отношенията и отново съм доволна, но не мисля да си повтарям покупката. А и на есенс са доста бюджетни продуктите.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 10:07 от Lys Bleu

# 500
  • Стара Загора
Lys Bleu, не се вижда.

# 501
Скрит текст:
Благодаря ви Simple Smile И техния фдт ще пробвам, защото съм във вечно търсене на матиращи продукти.
Имах поръчка от Додис, която пристигна преди малко и сложили подарък тези сенки. Някой пробвал ли ги е?
Скрит текст:

И на мен ми ги бяха сложили. Тествах ги на НГ и съм много доволна.

# 502
# 503
Lys Bleu, моя позната влогърка също я харесва (спомена го в личен разговор, не й е платено да я хвали Sweat Smile ), но честно казано на мен не ми харесва. Четката от едната страна няма изобщо косъмчета и вади уууужаааасно много туш. Пробвала съм да го обирам по ръбовете, на салфетка... но ми прави миглите на топченца. Не се размазва наистина, обаче ефектът не ми харесва с това ужасно напластяване. Реално цената е много ниска и може да я пробваш, току виж при теб е друго положението Smiley

# 504
Момичета, имам нужда от хубав, мек, черен молив за чувствителни очи. Предложения?
И да кажа, че взех шампоана на Билка, който показа Бубанка. Половинката твърди, че наистина облекчавал сърбежа и лющенето. Аз само веднъж съм го пробвала, не е лош, но за лечебен ефект ми е рано да кажа. Ето този:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 11:29 от Осмичка

# 505
Ясно. Защото тази, която аз гледах, я сравни със спирала на Диор и каза, че тази на Есенс й допадала дори повече и за това така ми грабна интереса, иначе трудно бих посегнала към тяхна спирала. И другото,с което й спечели още една точка беше, че описа миглите си по начин, по който и аз бих определила и моите- средно гъсти и средно дълги, почти всяка спирала им стои добре, с някои изключения все пак Laughing ами с оглед на цената й вероятно ще я купя, ако не ми хареса, ще я подарявам, няма да е за първи път Laughing Добре, че имам зълва и братовчедка, които не се зареждат така с козметика, че повечето ми приятелки са като мен и не знам къде  щях да давам несполучливите за мен покупки.

# 506
Осмичка, аз съм най-доволна май от черния молив на Бруклин. Чела съм тук, че хвалят на Есенс, но аз още не съм го пробвала.

ММ е ползвал какви ли не шампоани за пърхут. 😒 Чисти го само Clear. Последния път бях взела Здраве, изобщо не го хареса, добре че на мен ми допадна та си го изхабих.

# 507
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от хубав, мек, черен молив за чувствителни очи. Предложения?
И да кажа, че взех шампоана на Билка, който показа Бубанка. Половинката твърди, че наистина облекчавал сърбежа и лющенето. Аз само веднъж съм го пробвала, не е лош, но за лечебен ефект ми е рано да кажа. Ето този:
Скрит текст:
[imgе]https://bilki.bg/userfiles/productlargeimages/product_14328.jpg[/img]

Аз много харесвам молива каял
 на Есънс. Не знам обаче имат ли черен, защото аз само кафяв взимам. Много мек и лесно нанасящ се е. Освен това не се размазва, след няколко часа понякога се поизтрива на места, но пък с база е бетон.

# 508
  • София
Каялите на Есенс се размазват, автоматичните и екстремно дълготрайните не.
Някой по напред беше питал за серума на  ВЗК, още не го ползвам редовно, защото доизмазвам едно олио. Освен осезаемо стягане от няколкото проби, както вече споменах по напред, други впечатления не мога да дам. Като го преполовя ще пиша пак.
Да се оплача от базата за сенки на Катрис, лепкава, съхне бавно, изобщо ми е много неприятна. Обаче пък ще похваля  Тоника на Биотен, много приятен продукт, както и тоалетното мляко на Микса.
Скрит текст:

# 509
  • Бургас
Скрит текст:

Maybelline master drama молива е страхотен. Мек, много наситено черен, нанася се толкова лесно, гладко и бързо. Супер дълготраен и не се размазва изобщо нито във водната линия, нито на клепача. Малко трудно сваля, което за чувствителни очи може би е минус заради търкането. Но в никакъв случай не е невъзможно свалянето. Една влогърка го сравни като копие на молива на боби браун, но не мога за ги сравненя, тъй като нямам молива на боби браун. Цената бих казала е малко висока за молив. По спомен 10, 11 или 12 лева, но според мен си струва всяка стотинка. Първоначално му се дърпах и не го взимах заради цената, но една приятелка ми го подари и съжалих, че не съм го купила по-рано. Има още 2 дни намалиние в ДМ на мейбълин и най-вероятно молива ще е на изгодна цена в момента.

Общи условия

Активация на акаунт