Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 052
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Ползвала съм Rimmel stay matte и ми е в топ 3 ! Много го харесвам ,но е за мазна кожа - не нормална и не суха .

# 376
# 377
  • Варна
На последната страница на брошурата има комплект ФДТ Луумс+четка за фдт на -30%. Който тези дни ще ходи до Лили може ли да погледне на каква цена е?

Иначе съм доволна от новия фдт на Мейбълин, който са го пуснали на 9.99 лв, има хубаво покритие и матов пудрен завършек. Повече ми харесва, отколкото Буржоа Хелти микс...

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 11:22 от Киса

# 378
При мен Катрис хич не се справя с матирането, дори и сега, през  зимата, и с прилична база. Доволна съм от матирането на Ревлон, но той трябва да се нанася с бб, иначе стои брашнен. Този на Севънтийн къде може да се намери, само онлайн ли го има?
В магазин Сафо, но не знам дали има в София. Мисля, че можеш да ги намериш и в представителните магазини на Радиант, поне тук се предлага и Севънтийн при тях. Севънтийн имат и много хубави коректори.

# 379
  • София
В някои МОЛ-ове в София се продават продуктите на Севънтийн.

# 380
Плюс магазин на Графа.

# 381
Seventeen има и в магазини Ивис, има ги в няколко града. Преди съм виждала при нас в СтЗ в Елитис, но вече не работят с тях.

# 382
  • София
Благодаря ви Simple Smile И техния фдт ще пробвам, защото съм във вечно търсене на матиращи продукти.
Имах поръчка от Додис, която пристигна преди малко и сложили подарък тези сенки. Някой пробвал ли ги е?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 12:41 от milenaka

# 383
  • София
Наскоро някой питаше пак за Севънтийн. Страхотна марка е! Продуктите са много качествени!  Peace

# 384
На последната страница на брошурата има комплект ФДТ Луумс+четка за фдт на -30%. Който тези дни ще ходи до Лили може ли да погледне на каква цена е?
Съвсем ориентировъчно - фдт е 10-12 лв,четката 6-10,та грубо до ~ 15 лв ще излезне комплекта. Декември ги купувах,и не помня с точност редовните цени,но са от този порядък.
За фдт да отбележа ,че май е по-подходащ за суха / нормална кожа. След нанасяне се усеща страхотна хидратираност.Но не съм го разносвала за да видя как ще се държи през деня и  като попие по-добре,защото се оказа,че не съм си нацелила цвета и го махнах почти веднага .Покритието е максимум средно .Мирише за мен силно,но приятно.
А четката взех по-прибраната от тази серия ,и съм много доволна.Смесвам си зимният фдт с масло от гроздови семки ,мажа я и я тормозя яко,а тя си е супер все още. Та я похвалвам Simple Smile

# 385
  • София
Благодаря ви Simple Smile И техния фдт ще пробвам, защото съм във вечно търсене на матиращи продукти.
Имах поръчка от Додис, която пристигна преди малко и сложили подарък тези сенки. Някой пробвал ли ги е?
Скрит текст:

Разпрашават се много тия сенки. Хубави са в началото като ги сложиш, но само за час-два стоят, както ми се иска. И на мен ми ги пратиха като подарък. Много мило от страна на Додис е това, че слагат и подаръци към поръчките!

# 386
Тъкмо и аз получих една поръчка от Додис. Доволна съм. Бързо обработиха поръчката, бърза доставка. Същите сенки имам и аз като подарък.

# 387
Ползвали ли сте ампулите за лице с концентрат на Schaebens, доволни ли сте?

https://www.schaebens.de/produkte/kategorie/konzentrate/

# 388
Да,новият на Мейбълин също е хубав откъм матиране,завършек и покривност,но на Севънтийн е една идея по-матов,двата си заслужават

# 389
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Разпрашават се много тия сенки. Хубави са в началото като ги сложиш, но само за час-два стоят, както ми се иска. И на мен ми ги пратиха като подарък. Много мило от страна на Додис е това, че слагат и подаръци към поръчките!
Хм, освен да ги пробвам направо с фиксиращия спрей Thinking Все го забравям.

Общи условия

Активация на акаунт