Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 173
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Осмичке бре, защо дърпаш дявола за опашката...аз още не съм захванала Нивеите дето ги накупих, Лили почна - Палмърси, Лореали.... Laughing Хайде, Лореала ще го пропусна, че нощно време слагам само масла натурални, но този Палмърс, взе да ме гризе....  Sunglasses
Доизмазвам един Адерма, който е уж богат, не знам си какво, а е сух и прави неприятен кир ефект, чудя се защо продължавам да се занимавам с него...

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 08:02 от Lemy

# 166
Аз да споделя, че с Л'Орелската Парадайз явно ще сме в някакви "love- hate" взаимоотношения Triumph Последните няколко дни харесвам миглите си с нея, тушът и някак доби хубава консистенция отново.
И в нашите дрогерии само 4 нюанса Esensse metal shock ли се предлагат?

# 167
  • Варна
Аз пък съм наобратно с тази спирала. Три пъти я купувах - първият правеше върховни мигли, следващите опаковки спластяваха, не разделяха добре, сгъстиха се за дни.
Какво на Макс Фактор да пробвам покрай намаленията? Тяхните гримове най-рядко купувам, имам от червилата няколко и четворка сенки, другите им продукти са ми почти непознати. От кои сте доволни вие?

Вчера забърсах червило на Римел и един техен лак, сега ще пробвам и лосионите за тяло ЕОС, щом ги хвалите.

# 168
  • София
За нощен - довършвам Нивеата с Q10 (имам още за 2-3 пъти) и златната емулсия на Avon. Междувременно ползвам червения серум на L'Oreal Laser Renew, който е толкова богат, че замества нощния ми крем понякога.  

+1 за подчертаните продукти. На Лореал ползвам дневния серум Laser Renew. Страхотен! Ползвам и едно леко масло за лице на Ейвън Avon True. И него много харесвам. Активно овлажнява кожата ми. Ползвам го след сауна или основно почистване на лицето. Нанасям с ролерчето. За златната емулсия няколко пъти съм споделяла - за мен е незаменима!

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 12:35 от Amiamo

# 169
На Макс фактор съм имала няколко и никак не ги харесвам. Взех си тази след като свалих миглите косъм по косъм и ефекта е много добър ,отначало беше една идея по-течна ,но сега е супер .
Скрит текст:
От спиралата на Avon също останах приятно изненадана
Скрит текст:

# 170
На мен ми е първата опаковка. Първата седмица мнооого ми харесваше. После тушът страшно се сгъсти и започна да ми сплъстява миглите, отделно, че туша се събираше на топче на върха на четката. Сега обаче, консистенцията му пак се промени, а нищо не съм я правила, просто от самосебе си стана нещо. Сега е гъст, но с приятна гъстота и си харесвам миглите. Но не знам дали ще я повторя, не ме привлича непостоянното качество.
На макс фактор съм ползвала спирала False lash effect и бях доволна.

# 171
Какво на Макс Фактор да пробвам покрай намаленията? Тяхните гримове най-рядко купувам, имам от червилата няколко и четворка сенки, другите им продукти са ми почти непознати. От кои сте доволни вие?

Техните спирали са ми най-любими. Тези трите поддържам задължително в наличност:

http://i1.elsvc.net/fibg/picts/thumb-large/45918--spirala-max-fa … -black-cheren.jpg
http://4beauty.bg/wp-content/uploads/2017/01/Masterpiece.jpg
http://i1.elsvc.net/fibg/picts/thumb-large/59794--spirala-max-fa … farbton-black.jpg

Идеално подреждат,  не се размазват и се свалят лесно. Казвам го с уговорката, че всеки човек е различен Smiley
Та, къде им е намалението? Smile

# 172
  • Пловдив
Аз пък днес ще търся този балсам на Нивеа, че ми стана любопитно Grin
Има и с мента
https://www.nivea.bg/shop/balsam-za-ustni-pop-ball-malina-cerven … 002980300168.html

# 173
  • Бургас/Пз
Върни се 3-4 cтр назад, аз питах за тях и доста жени се изказаха с мнение. Peace
Благодаря, прочетох ги  Hug Hug Даже и го купих, ще го пробвам довечера  Simple Smile

# 174
  • Пловдив
Ми нямам друг. Този съм подкарала сега. В началото ми се видя мазен, но явно кожата ми е "гладна", поема го за няколко минути. После става много мекичка и приятна на допир. За нощен - довършвам Нивеата с Q10 (имам още за 2-3 пъти) и златната емулсия на Avon. Междувременно ползвам червения серум на L'Oreal Laser Renew, който е толкова богат, че замества нощния ми крем понякога. Както и охлювения серум на Victoria beauty.

~Lily~, от къде купуваш Палмърс?

# 175
  • София
Видяхте ли новия каталог на Лили😃?Започва нова игра с точки😀.
Скрит текст:

# 176
~Lily~, от къде купуваш Палмърс?
От Лили купих този крем, но нямаха богат асортимент от неща на марката.

# 177
От спиралите на Макс фактор съм най-доволна от 2000 калории. Изхабих доста опаковки, сега новата ми любов е на Мейбълин розовата, ползвам трета вече Grinning

# 178
  • Пловдив
Благодаря, ~Lily~!

# 179
Здравейте,някоя от вас ползва ли хидратиращ крем на Balea с лотос?Около 50мл е мисля...Може ли отзиви.?..Тр ми за проблемна кожа,мерси ...

Общи условия

Активация на акаунт