Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 152
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Някоя дама игра ли в играта на ДМ със сканирането на кода в магазина?
Отидох и сканирах, излезе ми да се регистрирам и до колкото разбирам това е томбола.. Но кога се теглят наградите?

# 181
  • Стара Загора
Здравейте,някоя от вас ползва ли хидратиращ крем на Balea с лотос?Около 50мл е мисля...Може ли отзиви.?..Тр ми за проблемна кожа,мерси ...

Много е мазен. Не мисля че за такава кожа ще е ок.

Тази вечер видях че са заредили нова пудра и ББ крем Хелти Микс. Нямах в какво да си отсипя, но имаше един много светъл цвят и насочвам вниманието на белушките към него. Аз следващата седмица ще си взема кутийка и напълня.

На снимката изглежда жълт, но светлината в магазина е кофти. Трябва да се види наживо.

За ружовете Creme puff вече ви споделих, че са заредени, но пак ви напомням.  Докрая на месеца са намалени, тази вечер взех 05 номер за позната. Аз имам Gorgeous berriea и alluring beauty и са разкошни. В нашето Лили само най-тъмния Gorgeous berries няма.

В Дм имаше някаква колекция Terra Atittude на Trend it up, от която единия цвят червило е жестоко матово лилаво. Ако можех да го нося на работа, с удоволствие щях да си взема. Мислих и 2 лака с холограмен завършек от Prisma Tip, но се спрях.

Поръчаха ми спирала и взех розовата на Мейбълин, а следващия месец ще е 9 лв в Лили. Ама нищо, не е голяма разликата.

Направи ми впечатление, че щанда е много обран. Контириращите палитри ги нямаше и от Лили взех на Аура. На Есенс също имаше доста празни места. Но така или иначе ще се сменя голяма част от асортимента, разбираемо.

# 182
  • София
Тази вечер видях че са заредили нова пудра и ББ крем Хелти Микс. Нямах в какво да си отсипя, но имаше един много светъл цвят и насочвам вниманието на белушките към него. Аз следващата седмица ще си взема кутийка и напълня.

Скрит текст:

На снимката изглежда жълт, но светлината в магазина е кофти. Трябва да се види наживо.

За ружовете Creme puff вече ви споделих, че са заредени, но пак ви напомням.  Докрая на месеца са намалени, тази вечер взех 05 номер за позната. Аз имам Gorgeous berriea и alluring beauty и са разкошни. В нашето Лили само най-тъмния Gorgeous berries няма.

В Дм имаше някаква колекция Terra Atittude на Trend it up, от която единия цвят червило е жестоко матово лилаво. Ако можех да го нося на работа, с удоволствие щях да си взема. Мислих и 2 лака с холограмен завършек от Prisma Tip, но се спрях.

Поръчаха ми спирала и взех розовата на Мейбълин, а следващия месец ще е 9 лв в Лили. Ама нищо, не е голяма разликата.

Направи ми впечатление, че щанда е много обран. Контириращите палитри ги нямаше и от Лили взех на Аура. На Есенс също имаше доста празни места. Но така или иначе ще се сменя голяма част от асортимента, разбираемо.

Много ми харесва идеята за кутийката!!!  Peace

# 183
  • В къЩи.
Скрит текст:
За нощен - довършвам Нивеата с Q10 (имам още за 2-3 пъти) и златната емулсия на Avon. Междувременно ползвам червения серум на L'Oreal Laser Renew, който е толкова богат, че замества нощния ми крем понякога.  

+1 за подчертаните продукти. На Лореал ползвам дневния серум Laser Renew. Страхотен! Ползвам и едно леко масло за лице на Ейвън Avon True. И него много харесвам. Активно овлажнява кожата ми. Ползвам го след сауна или основно почистване на лицето. Нанасям с ролерчето. За златната емулсия няколко пъти съм споделяла - за мен е незаменима!

[/spoiler]

Това ли е златна емулсия на Ейвън https://www.avon.bg/prodykt/339/ ?
В следващия каталог е намалена на 14,99лв,май ще я пробвам.

# 184
  • София
Скрит текст:
За нощен - довършвам Нивеата с Q10 (имам още за 2-3 пъти) и златната емулсия на Avon. Междувременно ползвам червения серум на L'Oreal Laser Renew, който е толкова богат, че замества нощния ми крем понякога.  

+1 за подчертаните продукти. На Лореал ползвам дневния серум Laser Renew. Страхотен! Ползвам и едно леко масло за лице на Ейвън Avon True. И него много харесвам. Активно овлажнява кожата ми. Ползвам го след сауна или основно почистване на лицето. Нанасям с ролерчето. За златната емулсия няколко пъти съм споделяла - за мен е незаменима!

[/spoiler]

Това ли е златна емулсия на Ейвън https://www.avon.bg/prodykt/339/ ?
В следващия каталог е намалена на 14,99лв,май ще я пробвам.

Това е! И цената в следващия катаолг е много добра.  Peace

# 185
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet
Ще се взима ,то се е видяло. Laughing

# 186
  • София
Днес пробвах металическите сенки на Essence, бях сигурна, че ще ми харесат, но не ми. Много едри са частичките и стояха като парчетии брокат. Отказах се от тях при положение, че не ползвам почти блестящи сенки.

След много обикаляне си взех маската на Балеа с активен въглен и сякаш почиства добре, но ми опъва кожата, после се намазах с крем.

Пробвах един водоустойчив туш за мигли на Флормар, много хубаво стоеше на ръката, смятам, че и за сенки би бил добър, блендва се сравнително окей докато е влажен и после засъхва. С апликатор на течно червило е, аз бих вземала от продукта с четчица.
Ии наистина е водоустойчив, бая трудно го свалих с дегримираща кърпичка.
Цветът ( който хванах) ме грабна доста, защото ми заприлича на ABH
Скрит текст:

Ружовете на Аура и Лумс не ми харесаха като текстура. Прашащи се, но тези на Лумс бяха малко по- добре според мен.

Взех си сенки 01 за вежди на Флормар, трайни са, малко по- светли и ненаситени от тези, които имам- на ГР. Пробвайте и тях, вадят добър и наситен цвят. Peace

# 187
  • Вестерос
Как се играе тази игра на ДМ?

# 188
Търся си нов лосион за тяло, който да е траен. На Cottage винаги ги заглеждам, но не съм пробвала, трайни ли са?

# 189
Не са трайни!
И аз преди време за това питах и ми препоръчаха белият лосион на Жая с какаово масло - страхотна материя, разкошен аромат и е траен, в сравнение с всички лосиони, които не са специално парфюмни.
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=79 … mp;product_id=136

# 190
  • София
Този ББ крем Хелти Микс за каква кожа е и колко е покривен?

# 191
  • София
А няколко идеи за специално парфюмни? (освен тези към прфюмите) Или това се има предвид Laughing

# 192
Това имам предвид, да. Разликата с тях е огромна. С парфюмните лосиони можеш спокойно и без парфюм да ходиш, ухаят достатъчно и цял ден. В някои сайтове продават и самостоятелно парфюмни лосиони, без да е нужно да си купиш и същия парфюм, за да се сдобиеш с лосиона към него.

# 193
  • София
Да, те са много наситени.
Жалко, реших, че за нещо друго става дума. Laughing

# 194
Днес в Ремедиума видях нов лосион на Нивеа за почистване на околоочен грим, пишеше caring, някакъв за чувствителни очи май, пак изглеждаше като двуфазен и беше РОЗОВ на цвят. Искам го! Спря ме цената от 7 лв., ще почакам да го намалят, защото нямам спешна нужда.
Приветствам всичко за чувствителни очи, (днес се заредих с овлажняващи капки и витамини за очи), така че ще очаквам да го заредят по масово. Ако почиства и хубаво като синия, ще е прекрасно. Явно наистина е доста нов, защото и в сайта им го няма, или поне аз не го открих.
Ей го на - коригирали са цената и побързах да го закупя. Не знам каква е разликата със синия, но за мен е важно, че е розов Heart Eyes Странна находка е, не го откривам никъде в нета, има си описание на български на фабричния етикет, а не лепенка от вносителя, като повечето продукти на марката. Дано това не е показател за занижено качество... Всъщност като се зачетох, на синия пише, че премахва водоустойчива спирала, а на розовия, че е подходящ за чувствителни очи. Та може и да е по-слаб като ефект. Като пробвам, ще кажа, но няма да е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт