Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 145
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, търся фдт за суха кожа, обаче с по-матиращ завършек?! Има ли въобще такова нещо  Grinning Иска ми се да не е толкова ''сочно''

# 196
Парфюмните лосиони на Ейвън добри ли са? Винаги за тях се сещам, но не съм ги пробвала, нямам и идея дали са дълготрайни.

# 197
  • София
И аз тъкмо за тях се зачудих.
Впрочем, на мен лосионът на Дав с магнолия и шам фъстък ми е доста траен, както и кремовете на Тезори.

# 198
Парфюмните лосиони на Ейвън добри ли са? Винаги за тях се сещам, но не съм ги пробвала, нямам и идея дали са дълготрайни.
Изключително трайни са при мен,както и парфюмите.Купувай смело.

# 199
Купувала съм няколко пъти този към Little black dress и е много траен аромат.

# 200
  • Русе
Някой да е ползвал молива за вежди на Llums? Много му се чудя, също и на сенките за вежди на Флормар.

# 201
Взех си шампоан и балсам Nivea Hairmilk за тънка коса. "dessytalks" ги похвали в youtube и реших да ги пробвам и без това съм използвала десетки опаковки от Nivea Diamond Volume и ми е любимец.
 https://www.nivea.bg/shop/hairmilk-care-shampoo-fine-hair-struct … 002823430168.html

След първото ползване направо съм възхитена. Косата изглежда толкова жива, бляскава, подхранена, мека, но не сплескана, направо като от реклама. Ухае много  приятно и не е натрапчиво.
На следващия ден леко се позагубва обема и корените започват съвсем леко да се омазняват, но и без това си мия косата през ден, така че не ми е проблем.
За ежедневен шампоан и балсам са супер.

Поднових си крема за тяло Nivea care, ползвам го вместо лосион за тяло, попива бързо и ми харесва ароматът "на чисто".
Взех си за пореден път и розовата измиваща пяна за лице. Много нежно почиства без да пресушава кожата. Единственият й недостатък е, че свършва бързо.

От два месеца не виждам този измиващ гел на Balea. Спрян ли е? В нова опаковка ли е?

# 202
~Lily~, от къде купуваш Палмърс?

виж сайта им, имат безпл. доставка независимо от сумата на поръчката и голям избор на продукти - неща, които никога не съм виждала в реален магазин

# 203
Аз имам Attraction и Incandessence.
И двата са хубави и трайни, но първия определено повече. Даже вече го преполових.
Иначе аз да се запиша с едно червило на Аура, което си взех миналия ден.
Номер 624.
Скрит текст:
Много ми харесва цвета, но при мен не е особено трайно. Вярно в сравнение с другите матови, които имам (Flormar, Golden rosе, Essence) консистенцията е по-добра и не изсушава толкова, нито засъхва гадно, но след 1 час просто го няма.

Взех си и сенки за вежди на Nyx.
Скрит текст:
Някой ползвал ли ги е и лесно ли се работи с тях? Още не съм ги пробвала, не съм работила и със сенки за вежди до сега. Винаги с молив..но вчера се изкуших. Grinning

# 204
Моето червило е същото, същият цвят имам предвид и си е доста трайно. Но аз рядко се оплаквам от нетрайност на червило. Само един тънък матов молив-червило на ГР, се оказа нетраен на мен.

# 205
  • София
От 624 и аз бях със същите впечатления като Мементо.

# 206
Със сенки за вежди според мен се работи по- лесно, отколкото с молив и крайния резултат е по- естествен, но зависи най- вече от качеството на продукта. Аз нямам бюджетен продукт за вежди, но ще се радвам да чуя отзиви за тези.
Матовото на Аура при мен трае повече от час, дори и да хапвам или пийвам. 602 номер е, но много ми харесва колко равномерно се трие, определено е единственото ми червило от дрогерийния клас, в което се влюбих, да не споменавам, че бие и едно доста по- скъпо от него.
Някой беше питал за ФДТ за суха кожа. Моята е суха само през зимния сезон, иначе е нормална. Мога да ти препоръчам 123 Perfect от Буржоа, който е по- скоро с естествен завършек, не е матов, но не е и чак "сочен". Може да пробваш и Fit me matt and poreless на Мейбълин. Дават го уж за омязняваща се кожа, но хора с мазна и комбинирана кожа, казват, че според тях е подходящ и за нормална. Аз не съм го пробвала, но е доста хвален и ако реша да си взема матов ФДТ бих го опитала.

# 207
  • София
Може ли да предложите течно матово с такъв цвят "Lace Detail"– Nude pink beige– https://www.nyxcosmetics.com/lip-lingerie/NYX_315.html?cgid=liquid-lipstick  Свършва ми, цветът е плътен и траен, но не знам дали има друго матово, което толкова много да изсушава устните. А е точно този нюд, който предпочитам и нося най-много.

# 208
Колко струват тези сенки за вежди на Никс?
Аз ползвам един молив на Импала, ама много искам да пробвам със сенки. Нямам много за рисуване, а за запълване на дупчици. Гледах сенки на Кико Милано, но не успях да преценя какъв цвят да взема и се отказах. Пък и бяха 10 Евро, а не знам дали ще ги ползвам реално.

# 209
Може ли да предложите течно матово с такъв цвят "Lace Detail" – Nude pink beige– https://www.nyxcosmetics.com/lip-lingerie/NYX_315.html?cgid=liquid-lipstick  Свършва ми, цветът е плътен и траен, но не знам дали има друго матово, което толкова много да изсушава устните. А е точно този нюд, който предпочитам и нося най-много.
Има. Материята е страхотна, трайността също, а цветът, като гледам тук, е същият.
https://malena-shop.bg/flormar-silk-matte-02-fall-rose.html

Общи условия

Активация на акаунт