Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Относно четки за вежди, аз най-често използвам едната четка от този комплект на EcoTools:

https://img.makeupalley.com/1/6/9/8/2681777.JPG

Купувала съм ги от Лили преди 1-2 години, но мисля, че още ги има. Някъде около 20 лв. беше комплектът, като цяло много добре си вършат работата и са много удобни за път. Simple Smile

+1 за този комплект четки. Страхотни са! Препоръчвам с две ръце.

# 286
  • Sofia
Чакам Ивето аз да каже за ББ крема на Боржуа.. Thinking Някой виждал ли го е вече в София, че в петък го нямаше в Лили на Пирогов?

# 287
В Лили съм, и проверявам похвалили ли сте нещо интересно, за да пробвам, и Аура има, и Лумс, и всичко, а вие нищо не сте писали...срамота  Crossing Arms

# 288
  • Бургас
Ето това е пудрата. Намалена е на 11 и нещо лева от 18. Според мен е доста добре. Намалението е до 6/7 февруари.

Аз лично не препоръчвам тази пудра за мазни кожи. За нормални и сухи ще е идеална и за бейкване под очите е перфектна. Купих я миналата година с някакво намаление 30% на всичко и цената и беше колкото любимата ми shine killer на аура и prime and fine на catrice и реших да разнообразя и да пробвам нещо ново. Тогава кожата ми беше доста суха, тъй като лекувах акне и от мазилата се беше пресушила доста и пудрата заставаше много неприятно и грозно на сухите участъци. С тази пудра нямах такъв проблем, не беше брашняна и нямаше този кейки ефект, който сухите кожи са склонни да създават. За суха и нормална кога я препоръчвам горещо.
По-късно кожата ми отново се върна към мазна и тази пудра не матираше повече от 1 час. За мазни кожи горещо препоръчвам шайн килъра на аура, който издържа към 7 часа без никакво омазняване и след това сякаш омазняването се контролира и не е грозно и неприятно. Също така има и блъринг ефект, който прави лицето гладко и скрива порите сякаш като обработено с програма. Тази на катрис също матира страхотно, но няма този блър ефект и ако се прекали може да стане кейки. За нея е бонус голямото количество, което получаваш за цената.(11 грама за 10 лева) Шайн килъра е доста по-малко (5 грама за 12лв), но пък си струва определено парите. Минус за нея е, че не става за бейкване. Накратко казано:
Тази на rimmel = суха и нормална кожа, идеална за бейкване
Тази на aura shine killer = мазна кожа, не става за бейкване
Тази на катрис prime and fine = мазна кожа, идеална за бейкване
Извинявам се, че постът стана много дълъг, но когато описвам продукт винаги е детайлно и подробно. Надявам се да бъде полезно за някого. Grinning

# 289
  • София
А, чудна е Аурата, много повече ми харесва от Тренда, а пък е по-евтина. Просто искам и някоя която да придаде леко цвят сега зимата, като съм по бледа и не ми се занимава с оцветяващи, бб кремове и др. течни мазила. Но май не съм уцелила, нищо, ще я ползвам лятото, като си блестя естествено в жегата  Laughing
Ти май имаше много пудри, имаш ли озаряваща, и изобщо какво ще кажеш за моята идея?

Озаряващи пудри НЕ ПРИДАВАТ ЦВЯТ! Те озаряват!
Леми, ако имаш хайлайтър, той също озарява!

# 290
Ди, от както взех шампоани на Веледа, на 1/2 цена, им преглеждам био офертите, пускат много добри цени. Един крем за ръце на Лавера май бях харесала, но още не съм стигнала до там.
Аз избирах шампоан и балсам на Wooden spoon за щерката, защото е със свръхчувствителен скалп. Май само на тази марка не сме купували. ooooh!
И тогава случайно видях комплекта, като почти бях сигурна, че на касата ще излезе с друга цена, но бях изненадана приятно Peace

# 291
  • София
Чакам Ивето аз да каже за ББ крема на Боржуа.. Thinking Някой виждал ли го е вече в София, че в петък го нямаше в Лили на Пирогов?

Днес ходих в ДМ и в Лили, не бяха заредени.

# 292
  • София
Аз ползвах до сега пудрите на max factor creme puff и на manhattan 2in1 perfect teint, т.е. леко "мазни" и с хубаво покритие, тъй като не ползвам фдт.

Реших, че няма да ги ползвам, защото са дъщерни на тези, които тестват най- много върху животни и искам да попитам за алтернатива на плътна пудра от изброените в заглавието 5 марки
"Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45" + Flormar i Golden rose евентуално Simple Smile

# 293
Да дам ъпдейт за пудрата на Римел - гримирах се в 7.30 сутринта, към 12 Т-зоната вече ми беше лъснала, но аз съм с доста мазна кожа и с повечето пудри се получава така. Може би не е най-силно матиращата пудра (имам тази на Катрис и не мога да преценя коя държи по-добре, като цяло и двете ги слагам в графата "средна работа"). Но определено е в пъти по-добра от пудрата фит ми на Мейбълин, която уж е матираща, а трябва да я нанасям по 5-6 пъти на ден, за да не прилича лицето ми на мазна баничка.

# 294
  • София
Купих си лилавата очна линия на Llums и не съм особено впечатлена, да не кажа разочарована. Изобщо не прави плътна линия, само на силна светлина си личи ефекта.
Аз пък синята взех вчера, не прави плътна линия да, повторих и стана по добре, но пък стои красиво цвета..малко прелива и не на последно място, не мърда цял ден.
Скрит текст:

# 295
Шампоан за мазен скалп и против себорея на Билка

взех този ш-н заради препоръки в темата /или в някоя друга тема, но го купих от лили/ за малката ми девойка - голям проблем са косите на двете ми русалки - от всичко са недоволни вкл. от продукти на профи марки  Tired

# 296
Купих си лилавата очна линия на Llums и не съм особено впечатлена, да не кажа разочарована. Изобщо не прави плътна линия, само на силна светлина си личи ефекта.
Аз пък синята взех вчера, не прави плътна линия да, повторих и стана по добре, но пък стои красиво цвета..малко прелива и не на последно място, не мърда цял ден.
Скрит текст:
Синята изглежда стои по-тъмно, но лилавата е доста лека. Май ще си очертавам очите с черна и отгоре ще слагам лилавата-не като втори слой на черната, а като втори етаж над черното. Така мисля ще се получи интересно.

# 297
Скрит текст:
Ди, от както взех шампоани на Веледа, на 1/2 цена, им преглеждам био офертите, пускат много добри цени. Един крем за ръце на Лавера май бях харесала, но още не съм стигнала до там.
Аз избирах шампоан и балсам на Wooden spoon за щерката, защото е със свръхчувствителен скалп. Май само на тази марка не сме купували. ooooh!
И тогава случайно видях комплекта, като почти бях сигурна, че на касата ще излезе с друга цена, но бях изненадана приятно :peace
:
Много неприятно.  Аз съм доволна от Прималба, пробвали ли сте, бебешки шампоан душ гел е?
А разните еко био Логона, Санте и др?

# 298
Make up revolution имат точно озаряващи пудри, с цвят са. В сайта на пинк панда ги гледах.

# 299
  • София
Синята изглежда стои по-тъмно, но лилавата е доста лека. Май ще си очертавам очите с черна и отгоре ще слагам лилавата-не като втори слой на черната, а като втори етаж над черното. Така мисля ще се получи интересно.
Ще стои жестоко. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт