Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Пудрата за каква кожа е,да споделиш отзиви Simple Smile Някоя от вас дали е ползвала прахообразната прозрачна пудра на Виши?

Днес я поносих пудрата, допада ми. За нормална към мазна кожа е, защото матира, не знам дали за суха кожа ще е добре. Стои много естествено, все едно нямаш пудра на лицето, не е брашняна.

# 271
  • София
Тази ли мозайка, или пудрата?
Скрит текст:
Това е руж 😀.
Относно четките за вежди, имам на Аура имам и на Лумс, ползвам тази на Лумс.

# 272
Не мога да се сетя кой фон дьо тен на Римел хвалихте. Той за каква кожа беше?
Rimmel Wake Me Up - за нормална и суха кожа.

# 273
  • Русе
Не мога да се сетя кой фон дьо тен на Римел хвалихте. Той за каква кожа беше?
Rimmel Wake Me Up - за нормална и суха кожа.

Много жалко! 😯 Моята кожа е мазна/смесена..

# 274
До момичето за четката- аз имам една на есенс скосена в черно и бяло с един син надпис по спомен и струва към 3,90. Похвалиха я в един клип в youtube и затова я купих. Много съм доволна от нея,макар че напоследък я ползвам все за сенки в линията на миглите или очна линия от бурканче ,защото е по-тънка. Но мисля че и за вежди ще се справя добре.

# 275
  • София
И тази четка имам, но някак обира продукта при нанасяне, как да кажа, топваш в сенките, мацаш на веждата то нищо, нз дали ме разбрахте, ама не съм доволна.Иначе много готина, сбита, къса, ама нещооо...

# 276
Моята четка за вежди също е на Есенс, но от една лимитирана серия, с по - дълги косъмчета е от показаната и скосена. Страшно съм доволна от нея и я ползвах две години ежедневно, преди да си направя микроблейдинг. На скоро я гледах същата четка в някаква друга лимитирана колекция.
Купих си лосион за тяло и балсамче на EOS. Лосионът е с горски плодове, само такъв имаше в нашия ДМ. Харесва ми, попива много бързо и омекотява, ароматът се задържа и опаковката е много удобна. Балгамчето не съм го отворила още.

# 277
  • Пловдив
Четката ми за вежди е на Импала, бях я сложила като пълнеж на една поръчка, но се оказа попадение. Днес влезнах в ДМ и се загледах в щендера на Rimmel.(трябва по-често да им обръщам внимание) Видях намален ВВкрем за 7 лв. прочетох хидратация и го грабнах. GrinningМирише много свежо и сега мацнах малко,добре се слива с кожата. Взех и пудра за вежди, пак намалена. В магазина цветово ми допадна, но на втори прочит май ми идва тъмна и ще взема утре и по-светлата. Доста удобна е за нанасяне и попълване, като трайност ще видим как е. Взех и крем за крака с уреа, поднових измиващият крем с бадемово масло и препоръчан от тук крем за коса на Лореал с масла за хвърчащите ми краища мисля, че ще пасне много добре.

# 278
Относно четки за вежди, аз най-често използвам едната четка от този комплект на EcoTools:

https://img.makeupalley.com/1/6/9/8/2681777.JPG

Купувала съм ги от Лили преди 1-2 години, но мисля, че още ги има. Някъде около 20 лв. беше комплектът, като цяло много добре си вършат работата и са много удобни за път. Simple Smile

# 279
Скрит текст:
От два месеца не виждам този измиващ гел на Balea. Спрян ли е? В нова опаковка ли е?

И аз го издирвам безуспешно.
Взех си някакъв измиващ крем, но ми мазнее и след него трябва да измивам лицето отново
Скрит текст:

# 280
първият е за всякакъв тип кожа, а вторият за суха и чувствителна - за това има разминаване в търсения резултат

# 281
Зная, че е руж, но нали и това мозайка, и онова, аз да си питам за най-сигурно  Mr. Green
Ди, от както взех шампоани на Веледа, на 1/2 цена, им преглеждам био офертите, пускат много добри цени. Един крем за ръце на Лавера май бях харесала, но още не съм стигнала до там.

# 282
Купих си лилавата очна линия на Llums и не съм особено впечатлена, да не кажа разочарована. Изобщо не прави плътна линия, само на силна светлина си личи ефекта.

# 283
  • вкъщи
Шампоани на Веледа от къде на половин цена, ако не е тайна?

# 284
От Метро, но тази промоция беше преди 2 месеца.
А, крема за ръце не бил Лавера, а Bio Genera  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт