Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Взех си четката за пудра на Екотулс номер 4, маската за зоната около устните на Шабенс, която препоръчахте, едвам намерих една, а в няколко магазина търсих. Също и крем за ръце на Микса с колд крем, крем за ръце на Нютроджина, против стареене  Mr. Green с spf 25, за предпазване от петна. Миксата я пробвах снощи, много ми хареса, от типа на гъстите глицеринови кремове като Глисолид и Лидълският Sos е, но веднага попива и не оставя лепкав слой.
Взех Шипково масло, и масло от карите, да ги пробвам, за каритето пише, че може да се използва и като балсам за устни. Искаше ми се да награбя поне още няколко, от Бабасу и Моринга, но се удържах  Sunglasses

Make up revolution имат точно озаряващи пудри, с цвят са. В сайта на пинк панда ги гледах.
Видях ги, изкушаващи са, но без да ги тествам, нещо не ми се иска. Често им следя промоциите на сенки, но, пак по същата причина, не ми се взима нищо. Сега са заредили доста коректори на, но така на сляпо да вземеш... Thinking
https://www.pinkpanda.bg/mur-new?track_campaign=new-product-laun … 8953-b8ac4236911b

Я кажете, с какво да изпера четката на Екотулс, за да не я повредя нещо?

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 09:37 от Lemy

# 316
Аз на мейкъп революшън имам три палитри, Fortune favor the braves, Naked chocolate и тази, която се води дуплика на Modern renesanse от AB. Преди да си ги купя съм гледала ревюта в ютуб и като цяло няма много с какво да те изненадат, заради това, че са купени без да ги видиш. От пандата ги поръчах, ужасно бавят доставките, но пристигат добре и старателно опаковани, нямаше нищо счупено или повредено.
Аз всичките си четки пера с един антибактериален течен сапун Detol или нещо такова беше. Последно го взех от Кауфланд, но сигурно го продават навсякъде.

# 317
  • София
След раждане се сдобих със силен косопад и себореен дерматит. Оправих се с Алгопикс. Имам още и малко да ме засърби главата се къпя с него. На сина ми му се оправи пърхут с този шампоан. Simple Smile

# 318
Мен скалпа ми го успокои Mediket Ictamo и шампоана на Нахткерцен. Медикет го има в Ремедиум. И мен ме диагностицираха със себореен дерматит. За чувствителен скалп трябва да се избягват СЛС и парфюми, доколкото разбрах.

# 319
Не е по темата ,но като сме го подхванали тоя себореен дерматит - имах чувството ,че ми пречеше на растежа на косата. Сега много внимавам какво си слагам по скалпа и след като ми се изчисти главата (може и да си втълпявам ) расте по-бързо.

# 320
И моя скалп е много сух, а зимата направо на люспи се бели, ужасно е. Ще погледна продуктите, които сте споменали. Ползвам само професионална козметика за косата, но и мен на скалпа ми нищо не помага. Последно взех шампоан и флуид за скалп на марка, която не бях пробвала и, като че ли този път като я измих косата ми остана мека в корените, ама ще видя на второ и трето четене как ще е. Иначе и аз мисля, че проблемния скалп си влияе на състоянието и растежа на косата. Лятото, когато този проблем се уталожи и цялостния вид на косата ми се подобрява.

# 321
Lys, дерматолог ми каза, че тези състояния се обострят точно зимата. Много е кофти. А за чувствителен скалп са ми забранили тотално дори Профи продукти. Само като за бебета едва ли не - без агресивни съставки. И нещата са ок при мен. Има едно спрейче Джинджира цинк пиритион, добро е, но е 14 лв.

# 322
  • София
Я кажете, с какво да изпера четката на Екотулс, за да не я повредя нещо?

Всички четки за грим си почиствам с едно гелче на BabyLove. Доволна съм!

# 323
Гелче за четки, или за измиване на лице?

# 324
  • София
Гелче за четки, или за измиване на лице?

BabyLove са продукти за деца и бебета. Ето този ползвам:

https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/baby … -10008030_B_P.jpg

Става за лице и за четки за грим.

Измива четките много добре. Само четката за ФДТ почиствам и с малко обикновено олио +
 гелчето.

Ако имаш някакви съмнения, има специални почистващи продукти за четки за грим. Разгледай ги.

# 325
Преди ги перях с бебешки шампоан. Сега ползвам сапуна за четки на Есенс, от лимитираната серия. Намира се все още на някои места, има го и в додис.
Икономичен ми е, измива перфектно всичко, дори четката за фдт и блендерите стават като нови. Запасила съм се с още 2 кутийки от него. Simple Smile

# 326
Бебешки работи да искаш при мен, ще пробвам.
Мерси момичета.

# 327
  • Русе
Можете ли да ми препоръчате някакви масла за коса за мекота и блясък, защото лично моята коса е станала много суха и без блясък, а нито е боядисвана, нито третирана с преси и т.н.

# 328
Можете ли да ми препоръчате някакви масла за коса за мекота и блясък, защото лично моята коса е станала много суха и без блясък, а нито е боядисвана, нито третирана с преси и т.н.
зехтин, от него косата ми е с най-голям блясък Simple Smile

# 329
Аз си купих това олио последно и много го харесвам
https://www.farma.bg/syha-yvredena-kosa/l%27oreal/elseve-extraor … ry-oil-100ml.html

Общи условия

Активация на акаунт